ST327

Uklanjanje snijega s manje truda uz čistače snijega kompanije Husqvarna

Zahvaljujući svrdlu u dvije faze / sistemu rotora, funkciji električnog pokretanja, varijabilnoj brzini vožnje i gumama s velikim gaznim slojem uvijek ste spremni za najsurovije zimske izazove bez obzira na snježne uslove u vašem dijelu zemlje.

ST224 970468501

Radi dobro na kompaktnim površinama

Nemojte se brinuti ako odmah ne počnete s radom. Sistem u dvije faze radi dobro na zbijenom snijegu tako što ga drobi prije nego što ga stavlja u kućište a zatim odbacuje kroz rotor. Pomoću varijabilne brzine vožnje radni kapacitet možete održavati konstantnim.

Snow thrower ST327

Jednostavno za upravljanje u svim vremenskim uslovima

Klizavi i ledeni uslovi? Čistači snijega kompanije Husqvarna su opremljeni točkovima s velikim gaznim slojem kako bi uvijek pružali dobru vuču.

Poluge i kontrole su postavljene kako bile na dohvat ruke. Zagrijane ručke, zajedno s električnim pokretačem, učinit će vašu mašinu udobnom za rukovanje, čak i u surovim klimatskim uslovima.

ST124 970449301 970449302

Pametno pokretanje u hladnoj klimi

Niske temperature često troše akumulatore. Zahvaljujući našem sistemu za pokretanje, o tome ne morate brinuti. Povezivajući čistače snijega kompanije Husqvarna na utičnicu, jednostavno možete pokrenuti motor pritiskom dugmeta.