Clearing saw 545F

Pile za šumsko raščišćavanje kompanije Husqvarna

Učinili smo je laganom ali snažnom i raznovrsnom. Spremna je za teške, duge i zahtjevne smjene rada u šumi. Duža osovina i ugaoni konusni pogon povećava upravljivost u uskim prostorima i olakšava obaranje u željenom smjeru.

Zapravo mislili smo na ergonomiju kao i na ekonomiju. Motor u pili za šumsko raščišćavanje kompanije Husqvarna je namijenjen da pruža maksimalnu snagu, s niskim vibracijama i željenu potrošnju goriva.

Clearing saw 545 FXT

Naš cilj je svesti emisije na minimum

Dijelimo vašu brigu za okoliš i smatramo da je to prioritet. Zato smo opremili sve naše pile za šumsko raščišćavanje jedinstvenim motorom X-TORQ® . Smanjuje emisiju štetnih gasova do 75% i povećava uštedu goriva do 20%.

345Fx

Uvijek spremno i jednostavno za rukovanje

Sve pile za šumsko kompanije Husqvarna dolaze s funkcijom automatskog uvlačenja prekidača za zaustavljanje. To znači da kada je mašina isključena, prekidač za zaustavljanje se automatski uvlači u početni položaj za jednostavnije pokretanje. Na taj način pila za raščišćavanje će uvijek biti spremna za vas i vaše zadatke.

Održavanje je jednostavno i, zahvaljujući magnetskom držaču igle za zabravljivanje, prebacivanje noža se vrši na siguran, brz i jednostavan način.

Clearing saw 545FXT, 545 FXT

Pazite na leđa, njih ne možete zamijeniti

Dobri radni uslovi ne samo da dobro obavljaju posao, oni smanjuju povrede i habanje tijela. Pile za šumsko raščišćavanje kompanije Husqvarna pružaju ergonomske pojase s potporom za leđa, naramenice i remenje za kukove koji raspoređuju opterećenje preko veće površine. Također poboljšava udobnost i efikasnost. Za još bolje postavljanje ima i podesivu stražnju ploču.