Landowner cutting tree Chainsaw 435i and 340i

Krachtig, gebruiksvriendelijk en voor alle behoeften

De accuserie van Husqvarna bestaat uit een breed assortiment producten voor professioneel en particulier gebruik. Ze zijn allemaal voorzien van intuïtieve toetsenborden, waardoor ze altijd gemakkelijk te bedienen zijn. Wanneer u gebruikmaakt van onze accumachines, dan zult u niet alleen de lage trillingsniveaus, de afwezigheid van directe CO2-emissies en de minimale behoefte aan onderhoud waarderen, maar ook het genot om met weinig lawaai te werken. 

Aspire Blower B8X

Laden met 18V- en 36V-accu's

Als professioneel hovenier of landeigenaar kunt u elk tuinproject met precisie en gemak aanpakken dankzij Husqvarna 18V- en 36V-accu-oplossingen – hoogwaardige snoerloze gereedschappen die ervoor zorgen dat één accu voldoende is om het werk gedaan te krijgen.

Het BLi-X 36V-accusysteem
Kan uw meest veeleisende tuin- en landschapstaken voor u als huiseigenaar of professional aan, dankzij de professionele prestaties en duurzaamheid van het Husqvarna BLi-X 36V-accu-ecosysteem.

Aspire™ 18V-POWER FOR ALL-accusysteem
Ontworpen voor beperkte opslagruimte zonder in te leveren op vermogen: Husqvarna Aspire-gereedschappen zijn slim, ruimtebesparend en compatibel met de meer dan 10 18 V-POWER FOR ALL ALLIANCE-merken voor huis en tuin.

Husqvarna Connect

Digitale oplossingen die u de controle geven

Laat uw volgende tuingereedschap Husqvarna Connect zijn. Deze mobiele app in combinatie met onze verbonden accuproducten biedt u direct toegang tot alles wat u nodig hebt om dingen slimmer te doen. Van digitale handleidingen en gidsen tot statistieken over de gebruiksduur, laadstatus, realtimemeldingen en nog veel meer.

Husqvarna BLi-X 36V-accuproductserie

Edge trimming with Grass trimmer 110iL
HANDIG – 100i-producten
Machines die geoptimaliseerd zijn voor occasioneel gebruik, ideaal voor kleinere en eenvoudigere tuinwerkzaamheden. Deze 36V accu-aangedreven producten zijn gericht op meer gemak, gebruiksvriendelijkheid en weinig onderhoud, zonder in te leveren op de prestaties.
Battery trimmer 215iL
GEAVANCEERD – 200i-producten
Machines voor frequent, veeleisender gebruik in de tuin. Deze 36V accu-aangedreven producten zijn speciaal voorzien van geavanceerde functies en leveren geoptimaliseerde prestaties om uw tuinwerk efficiënter en plezieriger te maken.
Brushcutter on slope cutting blade 325iR
SUPERIEUR – 300i/400i-producten
Machines ontworpen voor zwaardere en grotere taken. Deze krachtige 36V-accuproducten met hoge capaciteit zijn uitgerust met ontwerpoplossingen en technische functies die erop gericht zijn om uw buitenwerkzaamheden overal en altijd te vereenvoudigen, voor een superieure gebruikerservaring.
Backpack battery with 536LiHD60X hedgetrimmer
PROFESSIONEEL – 500i-producten
Machines voor intensief fulltime professioneel gebruik. Deze 36V accu-aangedreven producten zijn zorgvuldig aangepast om de werkdagen voor commerciële gebruikers te vergemakkelijken, zowel wat betreft gebruiksvriendelijkheid en ergonomie als robuustheid en productduurzaamheid.
Bekijk professionele accuproducten

Selectie van Husqvarna 36V-accuproducten

(37)