Clearing saw 545F

Husqvarna-motorzeisen voor de bosbouw

De zeis is licht, maar toch sterk en veelzijdig; uitstekend geschikt voor zwaar, langdurig en veeleisend werk in het bos. De kortere steel en de hoekoverbrenging vergroten uw manoeuvreerruimte in dicht gewas en maken het gemakkelijker om in de gewenste richting te vellen.

Natuurlijk hebben we ook aan ergonomie en zuinigheid gedacht. De motor van een Husqvarna-motorzeis levert maximale kracht met weinig trillingen en een lager brandstofverbruik.

Clearing saw 545 FXT

Ons doel: uitstoot tot een minimum beperken

We delen uw zorgen voor het milieu en beschouwen dit als topprioriteit. Daarom hebben we al onze motorzeisen voorzien van de unieke X-TORQ® motor. Deze motor stoot tot 75% minder schadelijke uitlaatgassen uit en verbruikt tot 20% minder brandstof.

345Fx

Altijd gebruiksklaar en gemakkelijk te hanteren

Elke motorzeis van Husqvarna beschikt over een auto-return-stopschakelaar. Dit betekent dat de stopknop automatisch terugkeert naar de startpositie als u uw machine uitschakelt, waardoor u gemakkelijker kunt starten. Zo is de motorzeis altijd gebruiksklaar als u aan de slag wilt gaan.

Het onderhoud is eenvoudig en dankzij de magnetische borgpenhouder kunt u de messen snel, veilig en gemakkelijk vervangen.

Clearing saw 545FXT, 545 FXT

Kijk uit voor uw rug, die is onvervangbaar

Als u werkt onder de juiste omstandigheden, klaart u de klus niet alleen gemakkelijker, maar belast u uw lichaam minder en loopt u minder risico op letsel. De motorzeisen van Husqvarna worden allemaal geleverd met een ergonomisch draagstel met brede rugsteun, schouder- en heupriemen, waarmee de belasting over een groter gebied wordt verdeeld. Zo werkt u comfortabeler en efficiënter. De verstelbare rugsteun maakt de pasvorm nog perfecter.