Landowner cutting tree Chainsaw 435i and 340i

Höga prestanda och enkla att använda – för alla behov

Husqvarnas batteriserie innehåller produkter både för proffs och husägare. De har intuitiva knappsatser som gör dem enkla att hantera. När du använder våra batteridrivna maskiner kommer du inte bara att uppskatta de låga vibrationsnivåerna, frånvaron av direkta koldioxidutsläpp och det minimala underhållsbehovet, utan även lättnaden att kunna arbeta tystare. 

Aspire Blower B8X

Ladda med 18 V- och 36 V-batterier

Oavsett om du är trädgårdsanläggare eller husägare kan du tackla alla trädgårdsprojekt med precision och enkelhet med hjälp av Husqvarnas 18 V- och 36 V-batterilösningar: förstklassiga sladdlösa verktyg som ser till att du bara behöver använda ett enda batteri för att få jobbet gjort.

36 V-batterisystemet BLi-X
Ta dig an de mest krävande trädgårds- och gräsmatteuppgifterna, oavsett om hur du är husägare eller proffs, med hjälp av Husqvarnas 36 V-batteriekosystem BLi-X.

Aspire™ 18V POWER FOR ALL-batterisystem
Husqvarnas Aspire-verktyg är utformade för begränsat lagringsutrymme utan att kompromissa med kraft. De är smarta, sparar på utrymme och kompatibla med över tio varumärken för hem och trädgårdar kopplade till 18V POWER FOR ALL ALLIANCE.

Husqvarna Connect

Digitala lösningar som ger dig kontroll

Låt ditt nästa trädgårdsredskap bli Husqvarna Connect. När du använder den här mobilappen i kombination med våra anslutna batteridrivna produkter får du tillgång till allt du behöver för att göra saker på ett smartare sätt, som digitala handböcker och guider samt driftstidsstatistik, laddningsstatus, realtidsmeddelanden och mycket mer.

Husqvarnas BLi-X 36 V batteriproduktserie

Edge trimming with Grass trimmer 110iL
För hemmabruk – batteriprodukter i 100- till 200-serien
Maskiner som är optimerade för sporadisk användning, perfekta för mindre och lättare trädgårdsarbete. De här batteridrivna 36 V-produkterna är utformade för ökad bekvämlighet, enkel användning och minimalt underhåll utan att kompromissa med prestanda.
Battery trimmer 215iL
För mer krävande hemmabruk – batteriprodukter i 200-serien
Maskiner utvecklade för frekvent, mer krävande användning i trädgården. De här batteridrivna 36 V-produkterna har ändamålsenlig utformning med avancerade funktioner och optimerad prestanda som gör trädgårdsarbetet mer effektivt och bekvämare.
Brushcutter on slope cutting blade 325iR
För semiprofessionellt bruk – batteriprodukter i 300- och 400-serien
Maskiner som är utformade för krävande och större uppgifter. De här kraftfulla 36 V-batteriprodukterna med hög kapacitet har designlösningar och tekniska funktioner som förenklar ditt utomhusarbete – överallt, varje gång – vilket ger en överlägsen användarupplevelse.
Backpack battery with 536LiHD60X hedgetrimmer
För professionellt bruk – batteriprodukter i 500-serien
Maskiner som är konstruerade för krävande professionell användning på heltid. De här batteridrivna 36 V-produkterna är avsedda att underlätta jobbet för proffsanvändare, både när det gäller användarvänlighet och ergonomi samt robusthet och produkthållbarhet.
Visa professionella batteridrivna produkter

Urval av Husqvarnas 36 V-batteriprodukter

(38)