WDC 325L

Ingen smuts kommer undan med Husqvarnas nya Wet & Dry-dammsugare

Husqvarnas Wet & Dry-dammsugare är robusta och hållbara och klarar av de flesta typer av smuts, damm och skräp. Kraftfulla prestanda, intuitiva kontroller, mångsidighet (inte minst tack vare de många tillbehör som finns), smart förvaring och enkel transport gör maskinerna väl förberedda för tuff daglig rengöring och särskilda tillämpningar såsom användning med elverktyg.

Samma kraft. Varje gång.

Alla Husqvarnas Wet & Dry-dammsugare ger utmärkta resultat varje gång du använder dem. Den robusta designen och den effektiva turbinmotorn gör maskinen kraftfull och hållbar, och hjälper dig att få jobbet gjort om och om igen.

Vacuum Cleaner WDC 325L

Stabila hjul och pivåhjul

Enheten står stadigt med stora, robusta hjul. Dessutom ger pivåhjulen med 360 graders rotation utmärkt manövrerbarhet i alla utrymmen.

Funktioner

Filtret har utvecklats för att hålla extra länge, vilket innebär lägre underhållskostnader. Samma filter används för både våta och torra tillämpningar och har hög filtreringseffektivitet.

Alla medföljande delar, till exempel slangen, nätsladden och munstyckena, har egna förvaringsutrymmen på rengöringsenheten. Förvaringen tar mindre utrymme och det är mindre risk att du tappar bort någon del.

En extra slangingång finns vid luftutblåsningen. Anslut en sugslang för att använda maskinen som blåsare och rengöra trånga utrymmen eller rensa bort löv eller annat skräp.

Lyfthandtaget gör det enkelt att tömma behållaren. Ta helt enkelt bort den övre delen och kassera innehållet.

Reservdelar och tillbehör

(3)