Backpack Blower 580BT / 580 BTS Mark II

Hög effekt som märks men inte känns

Husqvarnas blåsare har unika fläktar som genererar hög lufthastighet och kraftfullt luftflöde och gör dem idealiska för trädgårdsdesign, professionella markarbeten och trädvård. Detta gäller både våra bensindrivna ryggburna blåsare och våra högeffektiva batteridrivna handblåsare. Oavsett vilken blåsare du väljer kommer du att kunna blåsa bort även blöta och tunga lövhögar. Alla blåsare har ergonomisk design och låga vibrationsnivåer för att möjliggöra hög produktivitet genom bekväm användning. Det är skräpet som får väja för de kraftiga luftströmmarna – inte dina axlar och armar.

Kraftfull rengöring utan störningar

Tidiga morgnar eller sena kvällar är inte längre ett problem. Med Husqvarnas professionella batteridrivna blåsare kan du nu arbeta när det passar dig. Tack vare de låga bullernivåerna är störningen minimal. Eftersom prestandanivåerna dessutom är samma som med en bensindriven maskin är de mer än kapabla att hantera tunga uppgifter. Sammantaget ger maskinerna en enklare och bättre arbetsdag.

Blower 570BTS

Mer gjort på kortare tid

På Husqvarna utformar vi våra yrkesklassade blåsare för maximal produktivitet och minimal ansträngning för användaren. Varje detalj, från bränsletankens kapacitet till munstyckets form, är optimerad för prestanda som gör din arbetsdag lönsammare och bekvämare.

436LiB_536LiB, Blower, Battery

Eliminerar sidokrafter

På alla Husqvarna blåsare är gasreglaget placerat på ett ställe som effektivt eliminerar sidokrafterna från luftströmmen. För användaren innebär det här en avslappnad, bekväm arbetsposition utan besvärliga sidokrafter – för många timmars effektivt arbete.

356BTx, 356BT X-SERIES

Originaldesign för maximal lufthastighet

Våra blåsarfläktar har inspirerats av turboteknik. Deras stora diameter ger dig högt tryck och periferihastighet vid lägre motorvarvtal. Vi har också optimerat rör och munstycken för att skapa strömlinjeformade luftflöden. Allt detta bidrar till högt luftflöde och kraftfull, riktad luft, så att du kan arbeta extremt effektivt.

Blower 525BX
Utmärkt blåskapacitet, perfekt balanserad
Husqvarna 525BX har utvecklats för yrkesanvändare som vill ha en lätt och bränsleeffektiv bensindriven blåsare med hög effekt och låga vibrationer – så att de kan arbeta hela dagar och få jobbet gjort. Du behöver inte ens kämpa mot sidokrafter eftersom luftströmmen är perfekt i linje med handtaget. Den höga blåskapaciteten tillhandahålls av en kraftfull och bränsleeffektiv X-Torq-motor.
Upptäck Husqvarna 525BX
Battery Backpack Blower 550iBTX
Låt inget begränsa dig
Den ryggburna batteridrivna blåsaren 550iBTX har samma prestanda som sina bensindrivna motsvarigheter. Förutom klassledande kraft, imponerande blåskapacitet, ergonomisk design och låga vibrationsnivåer får du en avgasfri produkt som är betydligt tystare. Du kan arbeta i offentliga miljöer med mycket folk när som helst, utan att störa någon.