En motorsåg från Husqvarna som klarar alla utmaningar

För professionellt skogsbruk krävs tillförlitlig och hållbar utrustning. Även om enklare trädgårdsuppgifter kräver mindre muskler är behovet av enkel hantering det samma. Men även markägare eller jordbrukare har stor nytta av ett flexibelt allroundverktyg.

Husqvarnas sortiment av motorsågar erbjuder den perfekta kombinationen av manövrerbarhet, hållbarhet och skärkapacitet – skräddarsydda för alla krav för att göra det enkelt att klara alla typer av utmaningar, oavsett hur svårt det är.
Campaign image - Jo sitting in tree - sunrise

Gör varje arbetsdag bättre

Vi vet att varje dag är en utmaning. Uppe i trädtopparna, ut på en gren, mitt i en tät skog eller i din alldeles egna trädgård. Vi vill gärna dela med oss av vår expertis och har samlat in tips och knep, inspirerande artiklar, vad du bör och inte bör göra. Vad du ska använda, när och hur du ska använda det. Allt som har med skogsbruk och trädgårdsarbete att göra, samlat på ett ställe.

EDC with Cutting Equipment

Gör din Husqvarna ännu bättre

Utformad av Husqvarna – för din Husqvarna: Husqvarnas X-CUT™-kedjor och X-Force™ -svärd två sätt att få ut ännu mer av din motorsåg. Dessutom erbjuder vi ett brett utbud av specialutvecklade bränsle-, smörjmedel- och batteritillbehör – allt utformat för att göra ditt arbete smartare och enklare.

Landowner felling tree 445

Hitta rätt motorsåg för hem- och markägare

Från små, snabba snitt och repetitiv vedsågning till trädfällning och kvistning. Vi vet vad som krävs för att hantera alla de här uppgifterna, oavsett storleken på din mark eller ditt projekt. Vi har tillförlitliga allroundmotorsågar för daglig och sporadisk användning.

Husqvarnas motorsågar – upptäck en värld av fördelar

Husqvarnas motorsågar är utformade med användaren i fokus. Detta innebär ett stort fokus på manövrerbarhet och ergonomi. Låga gyrokrafter och utmärkt viktfördelning innebär mindre påfrestning och enklare hantering.

Batterikraften har till slut hunnit ikapp. Den imponerande kraften hos de nya batteridrivna motorsågarna T540i XP® och 540i XP® är mycket lik den hos en bensindriven motsvarighet på 40 cm³. 340i och 120i passar inte för professionell användning, men ger ändå imponerande kraft.

Se hela batterisortimentet

Alla motorsågar från Husqvarna är konstruerade och utvecklade i enlighet med våra tre huvudområden: klippkapacitet, manövrerbarhet och hållbarhet. Detta innebär att produkterna har imponerande kedjehastighet och ett kraftfullt effekt-/viktförhållande som är lätt att hantera. Alla produkter är tillverkade av robusta hållbara material. Byggd för att tåla mer, utformad för att hålla längre.

Husqvarnas X-Torq®-motorer ger fantastisk förbränningseffektivitet utan att kompromissa med effekt eller vridmoment. I varje cykel spolas cylindern med frisk luft innan luft/bränsleblandningen kommer in i cylindern för att förhindra att oförbränt bränsle blandas med avgaserna. Detta minskar utsläppen och sparar bränsle jämfört med tidigare modeller utan X-Torq®.

Vilken utrustning har vi? Var finns den? Hur mycket använder vi den? När behöver vi utföra service eller byta ut den? Anslut utrustningen till Husqvarna Fleet Services™ för att hålla koll på allt –för en problemfri och mer produktiv arbetsdag.

Husqvarna Fleet Services

Husqvarnas motorsågar har en standardgaranti på ett år för professionell användning och två år för konsumenter. Med Husqvarna Care™ erbjuder vi dig nu möjligheten att förlänga standardgarantin med ytterligare ett år, för endast 30 €. Erbjudandet gäller enligt lokala garantivillkor.

Air Injection™ är en värdefull funktion som effektivt renar luften innan den når motorn. Genom att centrifugera den inkommande luften tar den bort i stort sett allt sågdamm och andra partiklar för att hålla filtret rensat. Det gör att motorn kan arbeta mycket längre utan att filtret behöver rengöras. Funktionen sparar också motorn från onödigt slitage och ger en betydligt längre produktlivslängd.

AutoTune™ är en automatisk funktion som kontinuerligt finjusterar luft-/bränsleblandningen och kompenserar för faktorer som luftfuktighet, höjd över havet, temperatur, bränslekvalitet och, inte minst, igensatt luftfilter. Motorn går perfekt – och du behöver aldrig ställa in förgasaren manuellt igen.