450X by castle
Enastående kapacitet
Våra robotgräsklippare hanterar stora och många områden, komplexa gräsmattor och hinder, sluttningar på upp till 70 % och vått gräs. Perfekt för parker, planer, golfbanor och runt anläggningar – för att bara nämna några.
CEORA
Gör varje arbetsdag bättre
Öka din produktivitet, frigör timmar för mer kvalificerat arbete, få bättre kvalitet på gräset, minska ditt koldioxidavtryck och minska bulleremissionen för alla jobb.
Automower 550 EPOS
Världsledare inom robotgräsklippning
Sedan 1995 har Husqvarnas robotteknikutveckling levererat en flotta av högeffektiva robotgräsklippare med utmärkta resultat över hela världen.

CEORA™ robotgräsklippare för storskalig skötsel av gräsmattor

CEORA™ robotgräsklippare täcker områden upp till 75 000 m² per dag beroende på vilken gräskvalitet du vill ha, utan några begränsningskablar med hjälp av innovativ GPS-teknik (EPOS). Den unika systematiska klippmetoden ger perfekt gräskvalitet i alla förhållanden, och med fjärrkontroll och hantering kan du njuta av fullständig kontroll var som helst. Vid leasing av CEORA™ ingår stöld- och skadeskydd.

  • Leasingalternativ tillgängligt
  • Gratis 30 dagars provperiod med pengarna tillbaka-garanti
  • 30 dagars HyperCare ingår
Automower concept film 2023 16x9 SE

Automower® robotgräsklippare för skötsel av gräsmattor i svår och sluttande terräng

Automower® robotgräsklippare täcker mindre områden än CEORA™, klarar sluttningar på upp till 70 % och är ett perfekt val för områden på upp till 6 000 m²/dag beroende på vilken gräskvalitet du vill ha. De använder smart teknik som automatiskt klipper lite gräs åt gången, samtidigt som de gödslar gräset på ett naturligt sätt, vilket ger bättre gräsklippningskvalitet än när du använder traditionella gräsklippare. Levereras också med digital fjärrkontroll och hantering. Stöld- och skadeskydd ingår vid leasing.

  • Leasingalternativ tillgängligt
  • Gratis 30 dagars provperiod med pengarna tillbaka-garanti

Fjärrkontroll och hantering

När du investerar i våra professionella robotgräsklippare får du också tillgång till Husqvarna Fleet Services™. Ett digitalt och lättanvänt verktyg för att hantera och styra dina robotgräsklippare.

  • Håll koll på klipparens exakta placering
  • Granska dagliga prestandadata för att få insikter
  • Få meddelanden om något inte fungerar
  • Ställ in gränser, förbjudna zoner med mera