Forbered dig på en bedre arbejdsdag

Lige så stærk som benzindrevne maskiner

Med vores nye udvalg af professionelt, batteridrevet, håndholdt udstyr kan du nu udføre gartnerarbejde uden at skulle bekymre dig om røg og støj. De er lette og designet med henblik på komfort og brugervenlighed på lange arbejdsdage og er støjsvage nok til at kunne bruges hvor som helst og når som helst. Der er intet behov for benzin, og de opfylder selv de strengeste miljøkrav.

Med ekstremt lave driftsomkostninger og lang batteridriftstid tilbyder de høj produktivitet og de resultater, du og dine kunder forventer. Faktisk er de lige så kraftfulde som tilsvarende benzindrevne maskiner. Nedenfor er de fem vigtigste årsager til, at vores batteridrevne værktøjer er en klog investering for både virksomheden og miljøet – både nu og på længere sigt.

Chainsaw T535i XP and arborist trousers

Små investeringer. Store indtægter.

En investering i vores batteridrevne maskiner er økonomisk klogt på kort såvel som lang sigt. Hver eneste batteriopladning koster kun en lille del af prisen for en tankfuld benzin. Dette giver dig driftsomkostninger tæt på nul, hvilket betyder, at vores batteridrevne maskiner tjener sig selv hurtigere ind, end man skulle tro. Og når de har gjort det, tjener du penge, hver gang du oplader dem. Scroll ned her på siden for at finde dit nulpunkt.

BLi940X

Klar til krævende og driftssikker brug

Husqvarnas professionelle serie af batteridrevne maskiner er nu stærkere end nogensinde og tilbyder høj kapacitet og ydeevne på niveau med nogle af de meste kraftfulde benzindrevne modstykker. Den kraftige elektriske motor leverer en imponerende effekt, med fuldt moment fra nul omdrejninger, mens det robuste design og det aktive kølesystem giver dig mulighed for at arbejde uforstyrret i al slags vejr. Desuden leveres maskinerne med ekstra smarte funktioner, som gør arbejdet endnu mere effektivt og produktivt.

Automower landscape image

Godt for brugeren og miljøet

Det brugercentrerede design af vores batteriværktøj gør arbejdet mindre belastende i enhver situation. Desuden giver disse maskiner dig mulighed for markant at reducere din CO2-udledning og reducere din påvirkning af miljøet samtidig med at du reducerer udledningen af udstødningsgasser og støj, hvor du arbejder. Billedet til højre, som er baseret på en test i marken, viser tydeligt den store forskel på, hvor langt støjen spredes fra en batteridreven trimmer sammenlignet med et benzindrevet modstykke. Hvis du vil gå all-in på bæredygtighed, så tjek vores udvalg af professionelle robotplæneklippere.

Fleet Services Inventory iPad Automower

Hold styr på dit udstyr

Glem manuelle betjeningselementer. Vores digitale administrationsværktøj, Husqvarna Fleet Services™, holder dig opdateret og hjælper dig med at administrere dine batteridrevne maskiner (samt benzindrevet udstyr), uanset hvor du befinder dig. Via en telefon, tablet eller bærbar computer kan du få adgang til et kortoverblik over dine maskiner, forskellige detaljerede statistikker, servicehistorik for hver maskine – og få meddelelser, når maskinerne skal til service.

Battery pack - BLI200
Batterier
Udskiftelige li-ion-batterier med et valg mellem 2,6, 5,2 eller 9,4 Ah.
Vis batterier
Battery belt Flexi
Batteribælte Flexi
Nyt, komfortabelt bælte med plads til op til tre batterier samt ekstra tilbehør. Fås i tre forskellige versioner.
Lær mere
Battery Backpack Blower 550iBTX
Rygsækbatterier
Komfortable, kraftige rygsække med tilstrækkelig batterikapacitet til en hel dags arbejde. Vælg mellem 15,6 eller 31,1 Ah.
Udforsk Husqvarna BLi950X
Footprint Gardens, Sydney, Australien
For Scott Dooley i Footprint Gardens er brugen af batteridrevet værktøj et indlysende valg. Og fordelene er nemme at forklare. ”Brug af batteriudstyr kan helt sikkert give flere muligheder, hvis du vil starte tidligere eller arbejde sent, eller hvis du arbejder omkring folks hjem. Nogle af vores kunder ved ikke engang, at vi har været her. Vi kan bruge blæsere eller plæneklippere, mens børnene sover.”
Kirkegården i Trollhättan, Sverige
Med mere en 18 hektar i aktiv anvendelse besluttede ledelsen for kirkegården i Trollhättan i 2013 at begynde at bruge batteridrevne redskaber. Til at begynde med havde medarbejderne lave forventninger. Men efter at de har været sat på prøve, er kirkegårdens samling af batteridrevne Husqvarna-produkter blevet de mest populære redskaber i maskinparken.
Weißenfels, Tyskland
Da den tyske by Weißenfels skulle skifte til en batteridrevet flåde, blev opgaven sendt i licitation, og de forskellige muligheder blev nøje overvejet. Hvert af de tilbudte produkter blev testet af byens anlægsgartnere, og det endelige valg var ikke svært. Find ud af, hvorfor det var Husqvarnas produkter, som blev valgt.

Det hele ligger i detaljerne

De batteridrevne maskiner betjenes med et intuitivt tastatur. Du starter og stopper maskinen ved blot at trykke på en knap.

Når forholdene ikke er de mest krævende, bør du vælge SavE™-tilstanden på det intuitive tastatur for at maksimere driftstiden med fantastiske resultater til følge.

Husqvarna batterier er udstyret med et kølesystem, der forlænger battericellernes levetid og giver dig mulighed for at arbejde ved høje temperaturer. 

Batteriet genoplades hurtigt i den tilsluttede lader. Et helt afladet BLi200-batteri lades 80 procent op på kun 30 minutter.