Funktioner i Automower® Connect

Automower AIM / Zone Control
Få kontrol over dine klippezoner
Skab fleksible zoner eller arbejdsområder på din græsplæne med Automower® Connect – for at beskytte nysået græs, for at slå græs foran huset oftere end bagved eller for at styre Automower® uden om dit oppustelige bassin.
Automower 430X/450X NERA with Google speaker
Integrer den med dit smart home
Du kan nemt integrere Automower® Connect med andre enheder i dit smart home og aktivere funktioner, fx kan du bede Google Home om at slå din græsplæne eller Amazon Alexa om at parkere din Automower®.
Automower Connect Timer
Tilpas alle indstillinger og tidsplaner
Nyd friheden ved at justere indstillingerne og tidsplaner for klipning i Automower® ved hjælp af fjerntilslutning – f.eks. ved at ændre det tidspunkt på dagen, hvor den slår græs, eller græssets klippehøjde.
Smart Lawn care 430X
Hold styr på enhver bevægelse
Takket være GPS-sporing og fuld tilslutning kan du spore plæneklipperens bevægelser i realtid ved hjælp af kortvisningen i Automower® Connect. Hvis den forlader det definerede område, får du besked via appen.
ifttt Automower Connect Park your mower
Tilslut apps og enheder med IFTTT
IFTTT-applets hjælper med at matche klippetider med ideelle vejrudsigter eller dine begivenheder i Google Calendar, og du kan endda bede Automower® om at underrette din nabo om dens aktuelle status, når du er væk – og meget mere.
Man with phone on lawn
Hold dig opdateret med tips og eksklusive tilbud
Hold dig opdateret om din specifikke robotplæneklipper med relevante statistikker, og få nyttige tips og råd til din græsplæne og dine produkter. Du kan også nemt købe reservedele og tilbehør i appen.
Smart watch

Tre tilslutningsmuligheder

At mestre kunsten at opnå perfekt plænepleje er lige så enkelt som at downloade en app. Automower® Connect-appen giver dig kontrollen, så du kan fjernbetjene din robotplæneklipper. Afhængigt af modellen af din Husqvarna-robotplæneklipper har appen tre tilslutningsmuligheder: Bluetooth, mobil eller Wi-Fi.


Modellerne Automower® NERA og Automower Aspire™ er blandt vores nyskabelser, og de erudstyret med Wi-Fi-forbindelse, så du får ekstern og global dækning* af din plæneklipper ved hjælp af Automower® Connect med Wi-Fi.

Bluetooth-forbindelse mellem Automower® Connect-appen og robotplæneklipperen er inkluderet på alle modeller** og har en rækkevidde på op til 30 meter.
Automower® X-Line-modellerne har en indbygget mobilforbindelse, der giver dig fuld dækning og kontrol fra hvor som helst i verden. Det omfatter en 10-årig mobil datakontrakt.

*Plæneklipperen skal være tilsluttet Wi-Fi for at opnå dækning.
** Alle modeller undtagen 105
*** Kontrakten gælder kun, når en tredjepart yder tilstrækkelig mobil dækning i området.

Automower AIM / Zone Control

Fleksibel zonekontrol

Med brugertilpasset og fleksibel zonestyring kan du oprette flere justerbare arbejdsområder med forskellige klippeplaner eller indstillinger og midlertidige stay-out-zoner til beskyttelse af årstidens blomster og rum, hvor børn leger – det giver dig fuld kontrol over din græsplæne på en praktisk måde fra din smartphone.

Som noget nyt i 2023 giver Automower® NERA-robotplæneklippere med Husqvarna EPOS-plug-in-sæt mulighed for en helt trådløs installation – så du får fleksibilitet til nemt at justere og ændre din virtuelle installation i henhold til dine havebehov.

Amazon Alexa, Automower 435X AWD

Smart homes vælger Automower®

Med Automower® Connect-appen kan du oprette dine egne IFTTT-rutiner og Smart Connections til Automower® – som opretter forbindelse til en række smarte apps og enheder til hjemmet, herunder Amazon Alexa og Google Home til stemmestyret klipning, parkering eller endda til afsyngning af Happy Birthday. Nyd komforten ved komplet kontrol over Automower® i harmoni med din daglige kalender eller lokale vejrforhold med oplysninger og meddelelser, der indsamles i realtid.