Αξιόπιστη απόδοση

Το χλοοκοπτικό με όρθιο χειριστή Husqvarna της σειράς V500 συνδυάζει κατασκευή βαρέος τύπου με συστήματα μετάδοσης κίνησης βιομηχανικού επιπέδου, για να προσφέρει λειτουργία μεγάλης διάρκειας και αυξημένη παραγωγικότητα σε οποιαδήποτε επαγγελματική εφαρμογή. Με την εξαιρετική ευελιξία, άνετο και εργονομικό χειρισμό, αλλά και εντυπωσιακή ποιότητα κοπής και ταχύτητα λειτουργίας, θα είναι παιχνιδάκι να κουρέψετε και το πιο δύσκολο γρασίδι.

V554

Κάντε περισσότερα, σε λιγότερο χρόνο

Το V500 έχει σχεδιαστεί για να σας προσφέρει εξαιρετική απόδοση που θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρόνο και να βελτιώσετε την αποτελεσματικότητά σας. Το βαρέος τύπου σύστημα κοπής θα σας επιτρέπει να κόβετε ταχύτερα και για μεγαλύτερο χρονικό διάσημα, με εκπληκτική ποιότητα κοπής, ακόμα και σε πρανή και με ψηλό ή σκληρό χορτάρι. Επιπλέον, οι μικρές διαστάσεις του επιτρέπουν τη δυνατότητα μεταφοράς περισσότερων μονάδων στο ίδιο τρέιλερ, ώστε ο χρήστης μπορεί να μεταφέρει περισσότερες μονάδες στην τοποθεσία.

V554

Κατασκευασμένα για να αντέχουν

Ένα χλοοκοπτικό V500 με όρθιο χειριστή αποτελεί σίγουρη απόδοση της επένδυσής σας: κάθε εξάρτημα και λεπτομέρεια έχει ελεγχθεί προσεκτικά για εξασφαλιστεί η ανθεκτικότητα και η απόδοσή του. Κατασκευάζεται με χρήση των ανθεκτικότερων διαθέσιμων υλικών για παρατεταμένη και παραγωγική διάρκεια ζωής του προϊόντος. Το συγκολλημένο σωληνωτό χαλύβδινο πλαίσιο, οι άτρακτοι από χυτοσίδηρο και το πλαίσιο κοπής βαρέος τύπου είναι κατασκευασμένα για να αντέχουν πολλά χρόνια σκληρής εμπορικής χρήσης. Για πρόσθετη σιγουριά, καλύπτονται όλα από μια γενναιόδωρη επαγγελματική εγγύηση.

V554

Σχεδίαση για πολύωρες εργασίες

Η εργονομική διεπαφή χειριστή παρέχει στο V500 μεγάλη ευελιξία και ακρίβεια, ενώ απαιτεί λιγότερη προσπάθεια για πολλές ώρες εργασίας. Η προσεκτικά σταθμισμένη κατανομή βάρους προσφέρει ιδανική ευελιξία και πρόσφυση, ενώ το ελαφρύ αναβατόριο του πλαισίου επιτρέπει τη γρήγορη και εύκολη αλλαγή του ύψους από 2,5 cm σε 13 cm. Το εργονομικό μαξιλάρι του σώματος και τα υδραυλικά χειριστήρια με απόσβεση κραδασμών εξασφαλίζουν άνετη θέση εργασίας, ενώ η μοναδική ανυψώσιμη πλατφόρμα χειριστή επιτρέπει στον χρήστη να ακολουθεί περπατώντας τη μονάδα, αν είναι απαραίτητο.

Stand-On Mower V548/V554 S

Ευπρόσιτα σημεία σέρβις

Για να επιτύχετε τη μέγιστη παραγωγικότητα, το V500 έχει σχεδιαστεί με γνώμονα το εύκολο σέρβις. Όλα τα σημεία σέρβις είναι ευπρόσιτα και απαιτείται ελάχιστος αριθμός εργαλείων. Η ευκολία σέρβις βελτιώνεται ακόμα περισσότερο χάρη στα ευπρόσιτα ενσωματωμένα ντεπόζιτα και αντλίες, τους εξωτερικούς μοχλούς παράκαμψης, το πέλμα χλοοκοπής με εναλλαγή θέσης και τις ρυθμίσεις πορείας χωρίς εργαλεία. Αυτά μεταφράζονται σε γρήγορο και εύκολο σέρβις, περισσότερο χρόνο για τη χλοοκοπή και αύξηση της συνολικής σας παραγωγικότητας.