Καλώς ορίσατε στο μέλλον της επαγγελματικής φροντίδας χλοοτάπητα

Μια αυτόνομη λύση χλοοκοπής από τη Husqvarna πρόκειται να αλλάξει τον κόσμο της φροντίδας χλοοτάπητα. Χάρη στην τεράστια ικανότητα κάλυψης, το ρομποτικό χλοοκοπτικό CEORA™ είναι μια εξαιρετική λύση για όλους τους επαγγελματίες στον κλάδο των χώρων πρασίνου. Η συστηματική κοπή και τα εικονικά όρια προσφέρουν κορυφαία αποτελέσματα και ευκολότερη διαχείριση του χλοοτάπητα σε μεγαλύτερες επιφάνειες από ποτέ. Επιπλέον, αυτή η λύση χαμηλού θορύβου, χωρίς εκπομπές καυσαερίων προσφέρει συναρπαστικές μελλοντικές δυνατότητες. Ήρθε η ώρα να διευρύνετε τους ορίζοντές σας και να αξιοποιήσετε τις δυνατότητες του μέλλοντος.

*κατά τη χρήση

CEORA

Το CEORA™ καλύπτει μεγαλύτερη επιφάνεια χλοοτάπητα από ποτέ

Στη Husqvarna, αναγνωρίζουμε την ανάγκη παροχής μιας μεγάλης ποικιλίας ευέλικτων λύσεων για τους σημερινούς επαγγελματίες φροντίδας χλοοτάπητα. Αναφορικά με τους μεγαλύτερους χώρους, είδαμε μια ευκαιρία να αναπτύξουμε κάτι νέο. Κάτι που θα μπορούσε να καλύψει μια πολύ μεγαλύτερη περιοχή συγκριτικά με την υπάρχουσα σειρά μας, αλλά θα εξακολουθεί να παρέχει τα αποτελέσματα κοπής που περιμένετε από μια ρομποτική λύση Husqvarna. Δείτε το Husqvarna CEORA™. Επιτρέπει την εκτέλεση μεγάλης κλίμακας λειτουργιών για την κάλυψη των αυξανόμενων απαιτήσεων σε χρόνο, ποιότητα χλοοτάπητα και βιωσιμότητα.

CEORA

Η συστηματική χλοοκοπή προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα

Η συστηματική κοπή σε παράλληλες λωρίδες σημαίνει ότι το CEORA™ είναι εξίσου αποτελεσματικό στη διαχείριση γηπέδων ποδοσφαίρου αλλά και σε οποιονδήποτε άλλο μεγάλο χώρο πρασίνου. Μπορείτε επίσης να καθορίσετε περιοχές εργασίας και να ορίσετε ένα χρονοδιάγραμμα όπου προσδιορίζονται διάφοροι χρόνοι και διαφορετικά ύψη χορταριού μεταξύ 20 mm και 70 mm. Προγραμματίστε ένα βήμα για πρωινή κοπή και ένα άλλο για απογευματινή κοπή σε διαφορετικό ύψος κοπής. Η συχνή, συστηματική χλοοκοπή υψηλής ακρίβειας προσφέρει το τέλειο αποτέλεσμα όταν κόβετε μόνο μια μικρή ποσότητα κάθε φορά.

Ευέλικτη διαχείριση ζωνών χωρίς προβλήματα

Το CEORA™ είναι μια υπερσύγχρονη, αυτόνομη λύση χλοοκοπής, βασισμένη στην τεχνολογία Husqvarna EPOS. Η ακριβής δορυφορική πλοήγηση με εικονικά όρια εξαλείφει την ταλαιπωρία των φυσικών καλωδίων. Οι γρήγοροι ορισμοί περιοχών εργασίας και ζωνών απαγόρευσης εισόδου επιτρέπουν τη βέλτιστη χρήση του χλοοτάπητα, ενώ ο αερισμός γίνεται πιο εύκολα, χωρίς κίνδυνο πρόκλησης ζημιάς στα καλώδια. Το ρομποτικό χλοοκοπτικό κινείται μεταξύ περιοχών εργασίας μέσω καθορισμένων διαδρομών μεταφοράς, ενώ μπορούν να δημιουργηθούν προσωρινές ζώνες απαγόρευσης εισόδου για πιο ευέλικτη διαχείριση του χλοοτάπητα.

Fleet Services CEORA in app

Φροντίδα ακριβείας γρασιδιού μεγάλης κλίμακας Τώρα, με απόλυτη ευκολία.

Η χρήση της τεχνολογίας κινητής τηλεφωνίας για παραμονή σε σύνδεση με τις λειτουργίες είναι δεύτερη φύση σήμερα. Με το CEORA™ έχετε τον πλήρη έλεγχο απευθείας από το smartphone σας. Η καθοδήγηση και ο καθορισμός των περιοχών κοπής ή η αλλαγή του χρονοδιαγράμματος φροντίδας του χλοοτάπητα γίνονται γρήγορα και απλά. Οι υπηρεσίες Husqvarna Fleet Services™ επιτρέπουν την επιτήρηση και τον εντοπισμό σε χάρτη για πλήρη έλεγχο και προστασία από κλοπή.

CEORA
Χλοοκοπή με χαμηλό θόρυβο, χωρίς εκπομπές ρύπων
Η Husqvarna διαμορφώνει εξαιρετικές εμπειρίες, επιτρέποντας σε όλους να απολαμβάνουν με ασφάλεια μεγαλύτερους χώρους πρασίνου χωρίς θόρυβο ή ρύπανση από τα μηχανήματα. Το CEORA™ πηγαίνει ακόμα πιο μακριά σε αυτήν την κατεύθυνση. Είναι ελαφρύ και λειτουργεί με μπαταρία, μειώνοντας το αποτύπωμα άνθρακα σε σύγκριση με τα επικαθήμενα χλοοκοπτικά, μέσω της χαμηλής κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας και της απουσίας άμεσων εκπομπών κατά τη χρήση.
Ενημερωμένο καθαρό μηχάνημα
Το CEORA™ παραμένει ενημερωμένο με το πιο πρόσφατο λογισμικό μέσω FOTA (Firmware Over The Air), ενώ η εργονομική θέση σέρβις του πλαισίου κοπής εξασφαλίζει ευκολία στη συντήρηση και τον χειρισμό. Το πλαίσιο κοπής μπορεί να γείρει για εύκολη πρόσβαση κατά την αντικατάσταση των δίσκων κοπής και για εύκολο καθαρισμό.
CEORA
Το μέλλον είναι εδώ
Το CEORA™ είναι πρώτα από όλα ένα ρομποτικό χλοοκοπτικό μηχάνημα. Ωστόσο, αυτό είναι μόνο η αρχή της ιστορίας. Το όραμά μας είναι να παρέχουμε μακροχρόνια βιώσιμη φροντίδα για χλοοτάπητες. Έτσι σχεδιάσαμε μια εναλλάξιμη μπροστινή μονάδα που θα μπορούσε να επιτρέψει την τοποθέτηση αξεσουάρ όπως, για παράδειγμα, ένα πλαίσιο για fairway ή ένα εξάρτημα για βαφή γραμμών στο μέλλον.
CEORA
Κάλυψη περισσότερου εδάφους με λιγότερα
Με καθημερινή κοπή, το CEORA™ παρέχει χλοοτάπητα βέλτιστης ποιότητας σε επιφάνειες έως 25.000 m2. Η συχνότητα της χλοοκοπής μειώνεται καθώς η επιφάνεια μεγαλώνει. Η δυνατότητα αυτή σε μεγαλύτερες επιφάνειες συνεπάγεται πιο οικονομικές εργασίες χλοοκοπής και σημαντικό βιώσιμο πλεονέκτημα για όλους τους επαγγελματίες των χώρων του πράσινου.

Sign up here for CEORA™ live demo event!

Experience CEORA™ in action up close! Demo Days are hosted by Husqvarna dealers around the world, and the format will vary depending on each country. You will see our new large-scale robotic solution display its full range of talents and find out more about the difference it can make to your operations.

CEORA™ - Επαγγελματικές προσδοκίες

CEORA™ - Διαχείριση μεγάλων χώρων πρασίνου

Οι σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις προσφέρονται για την επίδειξη των ευέλικτων δυνατοτήτων του CEORA™. Με ικανότητα κοπής περίπου 25.000 m2 την ημέρα, μπορεί να διαχειριστεί αρκετά γήπεδα ποδοσφαίρου με οικονομικό και επαγγελματικό τρόπο. Η καθημερινή φροντίδα έχει ως αποτέλεσμα ένα πλούσιο, πυκνό γρασίδι που είναι ιδανικό για αθλητικές δραστηριότητες και γκολφ, με εξαιρετική ευαισθησία κατά την κοπή των περιοχών του χορταριού που υπόκεινται σε βαριά χρήση. Το CEORA™ είναι εύκολο στον χειρισμό από απόσταση, καθώς και στη συντήρηση, από όλο το προσωπικό, επιτρέποντας την εστίαση σε άλλες εργασίες για περαιτέρω βελτίωση της ποιότητας του χλοοτάπητα. Το τελικό αποτέλεσμα είναι βιώσιμο όφελος για ολόκληρη την ομάδα.

Το CEORA™ μπορεί να κουρεύει όλο το εικοσιτετράωρο σε μεγάλες περιοχές με χλοοτάπητα, λειτουργώντας αθόρυβα σε καθορισμένα σημεία, χωρίς να εμποδίζει τους παίκτες. Η κορυφαία ποιότητα επιτυγχάνεται σε ημι-ανώμαλους και αθλητικούς χώρους, με ενεργές βούρτσες τροχών που διασκορπίζουν αποτελεσματικά το κομμένο χορτάρι, δημιουργώντας ένα ομαλό αποτέλεσμα χωρίς σβόλους. Για να επιτυγχάνεται βέλτιστο μήκος χορταριού σε μεγαλύτερες περιοχές, το CEORA™ μπορεί να προγραμματιστεί να λειτουργεί τρεις φορές την εβδομάδα σε επιφάνεια περίπου 50.000 m2. Επίσης, χάρη στις μελλοντικές ενημερώσεις λογισμικού, αποτελεί βιώσιμο μακροπρόθεσμο πλεονέκτημα για κάθε αθλητικό σύλλογο ή λέσχη γκολφ.

Η τεράστια ικανότητα κάλυψης και οι βιώσιμες δυνατότητές του σημαίνουν ότι το CEORA™ αποτελεί την ιδανική επένδυση για εγκαταστάσεις και δημοτικές αρχές που επιδιώκουν να επιτύχουν στόχους για τις εκπομπές και τα επίπεδα θορύβου. Επιπλέον, η αντικατάσταση της χειροκίνητης χλοοκοπής με μια ρομποτική λύση που μπορεί να καλύπτει περιοχές έως και 75.000 m2 δύο φορές την εβδομάδα αποτελεί ευκαιρία για σημαντική εξοικονόμηση κόστους εργασίας και εξοπλισμού. Η υποβοήθηση της φροντίδας του χλοοτάπητα με εικονικά όρια προσφέρει επίσης νέα επίπεδα ευελιξίας και απόδοσης.

CEORA Next Web Crop

CEORA™ - Το σύστημα

Αρθρωτό σύστημα με δύο μονάδες μετάδοσης κίνησης

Το νέο ρομποτικό χλοοκοπτικό CEORA™ είναι ένα αρθρωτό σύστημα στο οποίο επιλέγετε τη μονάδα μετάδοσης κίνησης που εξυπηρετεί καλύτερα τις εργασίες σας. Η πρωτοποριακή σχεδίαση διαχωρισμού περιλαμβάνει μονάδα μετάδοσης κίνησης και μπροστινή μονάδα. Η μονάδα μετάδοσης κίνησης 546 παρέχει την υψηλότερη απόδοση κοπής και τη μεγαλύτερη συνολική ικανότητα κοπής, περίπου 50.000 m2 σε μια περίοδο δύο ημερών. Η μονάδα μετάδοσης κίνησης 544 διαθέτει κορυφαία ικανότητα κοπής περίπου 40.000 m2 σε μια περίοδο δύο ημερών.

CEORA Razor 43M
CEORA™ razor 43M
Το CEORA™ διαθέτει ένα πλαίσιο κοπής με δεκαπέντε χαλύβδινες λεπίδες υψηλής ταχύτητας, τοποθετημένες σε τρεις δίσκους κοπής. Η εργονομική θέση συντήρησης του πλαισίου κοπής διευκολύνει τη συντήρηση και τον χειρισμό. Το πλαίσιο κοπής μπορεί να γείρει για να υπάρχει εύκολη πρόσβαση για την αλλαγή δίσκων κοπής.
CEORA and CS4
Βάση φόρτισης CS4
Για την τροφοδοσία του CEORA™ απαιτείται βάση φόρτισης μπαταρίας. Η βάση φόρτισης διαθέτει μετασχηματιστή.
CEORA Active wheel brushes
Ενεργές ψήκτρες τροχών
Ένα από τα πολλά πρακτικά αξεσουάρ που διατίθενται για το CEORA™ είναι ένα σετ με ενεργές βούρτσες για τους τροχούς. Αυτές λειτουργούν συνεχώς για να μειώνουν τη συσσώρευση του χορταριού στους τροχούς και συμβάλλουν στη δημιουργία βέλτιστου χλοοτάπητα, χωρίς σβόλους.
EPOS Reference Station
Σταθμός αναφοράς EPOS
Για τη χρήση με το Husqvarna EPOS (Exact Positioning Operating System, Λειτουργικό σύστημα ακριβούς υπολογισμού θέσης) απαιτείται σταθμός αναφοράς. Ο σταθμός αυτός χειρίζεται τα σήματα μεταξύ του προϊόντος και του δορυφορικού συστήματος. Ο σταθμός αναφοράς EPOS είναι συμβατός με άλλα ρομποτικά χλοοκοπτικά Husqvarna EPOS.

Η ιστορία πίσω από το CEORA™

Επεκτείνετε τους ορίζοντες των χώρων πρασίνου

Ο Pär Forsman, Υπεύθυνος προϊόντος για το CEORA™, είναι ενθουσιασμένος για τον τρόπο με τον οποίο η τεχνολογία EPOS μπορεί να δημιουργεί εικονικά όρια, παρέχοντας ταχύτερη και πιο συστηματική κοπή από ποτέ. Το αποτέλεσμα θα ελευθερώσει πολύ περισσότερο χρόνο για τους διαχειριστές χλοοταπήτων στο μέλλον.

Δοκιμάζοντας το μέλλον
Ο Robin Birberg, Μηχανικός δοκιμών στο εργαστήριο ρομποτικής της Husqvarna, αναφέρει πώς ένα πρωτοποριακό και διεξοδικό πρόγραμμα δοκιμών παρέχει μια ματιά στις μελλοντικές επιδόσεις της τεχνολογίας επόμενης γενιάς CEORA™.
Μια συναρπαστική πρωτιά για τη Husqvarna
Ο Sascha Menges, Πρόεδρος της Husqvarna Division, μιλάει για τις τεράστιες ευκαιρίες που προσφέρει ένα προϊόν που αλλάζει τους κανόνες του παιχνιδιού, όπως το CEORA™, για τον κλάδο της επαγγελματικής φροντίδας χλοοτάπητα.
Διαμορφώνουμε το σχέδιο του αύριο
Ο Rajinder Mehra, Διευθυντής σχεδίασης επωνυμίας στη Husqvarna επισημαίνει τη σπουδαιότητα της μοναδικής σχεδίασης του CEORA™ και της συνεισφοράς του τόσο στη λειτουργικότητα όσο και στις μελλοντικές δυνατότητες.

Σχετικά άρθρα

Εμφάνιση 10 από 101