Backpack Blower 580BT / 580 BTS Mark II

Ο συνεργάτης σας για τη βελτίωση της παραγωγικότητας στη διαμόρφωση τοπίου

Όταν οι εταιρείες δοκιμάζουν προϊόντα της Husqvarna, βρίσκουν καλούς λόγους για να τα αγοράσουν. Βρίσκουν μια μεγάλη ποικιλία από εύχρηστα προϊόντα, σχεδιασμένα και κατασκευασμένα για να αυξάνουν την παραγωγικότητα της ομάδας διαμόρφωσης τοπίου για εργασίες στο γρασίδι, στον κήπο και τη φροντίδα δέντρων. Ανακαλύπτουν επίσης επιχειρηματικές πληροφορίες μέσω του Fleet Services οι οποίες βοηθούν στην αύξηση της κερδοφορίας. Και έχουν την ευκαιρία να συνεργαστούν με τη Husqvarna και το δίκτυο τοπικών αντιπροσώπων μας που προσφέρουν τις γνώσεις και τις υπηρεσίες που είναι τα κλειδιά για βέλτιστη απόδοση. Βρίσκουν τις λύσεις που χρειάζονται για τη βελτίωση της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας.

Brushcutter 545RXT

Καλύτερα εργαλεία. Καλύτεροι χειριστές.

Από τη μακρόχρονη εμπειρία μας στην εργασία με επαγγελματίες διαμόρφωσης εξωτερικών χώρων και φροντίδας του περιβάλλοντος και έχοντας επίγνωση των προκλήσεων που αντιμετωπίζετε, εμείς στη Husqvarna γνωρίζουμε ότι το κλειδί για την παραγωγικότητα είναι η αποδοτικότητα του χειριστή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο όλα τα εμπορικά προϊόντα της Husqvarna έχουν σχεδιαστεί ειδικά γύρω από τον χρήστη.

Προϊόντα που αναπτύχθηκαν για διαμορφωτές εξωτερικών χώρων, από διαμορφωτές εξωτερικών χώρων

Πείτε γεια στους νέους συναδέλφους σας
Μετά από περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στα πρωτοποριακά ρομποτικά χλοοκοπτικά, είμαστε υπερήφανοι που ανακοινώνουμε την προσθήκη της επαγγελματικής σειράς Automower®. Ανεξάρτητα από το αν φροντίζετε το γρασίδι σε δημόσια πάρκα, εμπορικές εγκαταστάσεις ή σε κάποια ιδιωτική ιδιοκτησία, αυτά τα ρομποτικά χλοοκοπτικά θα είναι μια φανταστική επένδυση, στην οποία μπορείτε να βασίζεστε για να παράγετε ποιότητα γρασιδιού που μοιάζει με χαλί σε οποιοδήποτε έκταση, επιτρέποντάς σας να αφιερώνετε χρόνο, χρήματα και προσπάθεια σε άλλα πράγματα.

 • Λειτουργούν ακούραστα όλο το εικοσιτετράωρο σε όλες τις συνθήκες
 • Μια καλή επένδυση, που μειώνει δραστικά το λειτουργικό σας κόστος
 • Παραγωγή γρασιδιού που μοιάζει με χαλί χάρη στις τρεις εξαιρετικά αιχμηρές λεπίδες
 • Σχεδόν αθόρυβη λειτουργία οπουδήποτε, χωρίς να ενοχλούν κανέναν
 • Εφαρμογή Husqvarna Fleet Services™ για πλήρη έλεγχο από οπουδήποτε

Μάθετε περισσότερα για τα επαγγελματικά ρομποτικά χλοοκοπτικά

Οι δύσκολες δουλειές απαιτούν εύκολο χειρισμό
Τα θαμνοκοπτικά και τα χορτοκοπτικά της Husqvarna είναι κατασκευασμένα για να αντέχουν στις πιο απαιτητικές εργασίες. Δεν είναι μόνο αξιόπιστα, ισχυρά και αποδοτικά, αλλά και καλά ισορροπημένα, ελαφριά και εύχρηστα. Έτσι, θα έχετε ένα τέλειο αποτέλεσμα σε πολύ λιγότερο χρόνο.

 • Οι χαμηλές δονήσεις εξασφαλίζουν εκτεταμένη χρήση και μειωμένο κίνδυνο τραυματισμών
 • Οι κινητήρες υψηλής τεχνολογίας παρέχουν υψηλή απόδοση καυσίμου και χαμηλές εκπομπές
 • Το πίσω προστατευτικό κρούσης προστατεύει τη δεξαμενή και τη μίζα
 • Οι εργονομικά σχεδιασμένοι ιμάντες με εστίαση στον χρήστη κάνουν την εργασία λιγότερο επίπονη και πιο αποδοτική

Μάθετε περισσότερα για τα θαμνοκοπτικά μας

Μάθετε περισσότερα για τα χορτοκοπτικά μας

Το δύσκολο κλάδεμα μπορντούρας γίνεται εύκολο
Τα μπορντουροψάλιδά μας είναι ισχυρά, αλλά ελαφριά και καλά ισορροπημένα. Εξοπλισμένα με έξυπνα χαρακτηριστικά, όπως περιστρεφόμενες λαβές, που σας επιτρέπουν να εργάζεστε γρήγορα και αποτελεσματικά ακόμα και στις πιο απαιτητικές συνθήκες.

 • Προηγμένο αντικραδασμικό σύστημα που σας διατηρεί σε ετοιμότητα και ενισχύει την παραγωγικότητά σας
 • Ανθεκτικός εξοπλισμός για παρατεταμένη λειτουργία
 • Αιχμηρές λεπίδες με βελτιστοποιημένες γωνίες κοπής, ταχύτητα και μεγάλα ανοίγματα δοντιών για την κοπή χοντρών κλαδιών
 • Μακρύς άξονας και λεπίδες για αυξημένη παραγωγικότητα

Μάθετε περισσότερα για τα μπορντουροψάλιδά μας

Βιώστε τη δύναμη χωρίς να τη νιώσετε
Οι φυσητήρες μας διαθέτουν μοναδικούς ανεμιστήρες που παράγουν υψηλή ταχύτητα και ισχυρή ροή αέρα. Κάθε λεπτομέρεια, από τη χωρητικότητα του ντεπόζιτου καυσίμου μέχρι το σχήμα του στομίου, έχει βελτιστοποιηθεί για απόδοση που κάνει την εργάσιμη ημέρα σας πιο επικερδή και άνετη.

 • Ισχυροί φυσητήρες που μπορούν να απομακρύνουν ακόμα και σωρούς υγρών φύλλων
 • Απόλυτα ισορροπημένοι, ώστε να μην χρειάζεται να καταπονείτε τους ώμους σας
 • Οι ανεμιστήρες έχουν σχεδιαστεί για μέγιστη ταχύτητα αέρα, αλλά ελάχιστο στροβιλισμό και απώλεια αέρα

Μάθετε περισσότερα για τους φυσητήρες φύλλων μας

Κάντε περισσότερα σε λιγότερο χρόνο
Θέλουμε η εργασία σας να εκτελείται ομαλά, με ασφάλεια και αποτελεσματικά όταν χρησιμοποιείτε τα δικά μας και κονταροαλυσοπρίονα. Γι' αυτό επικεντρωνόμαστε τόσο στις λειτουργίες που κάνουν τα πριόνια εύκολα στη χρήση όσο και στην ισχύ και την επιτάχυνση. Αυτό διασφαλίζει ότι έχετε ένα εργαλείο που δεν περιορίζει την εργασία σας, αλλά σας επιτρέπει να την εκτελέσετε καλύτερα.

 • Δοκιμασμένα σε ακραίες συνθήκες
 • Εξαιρετική ευελιξία
 • Περισσότερη ισχύς, χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου και χαμηλότερες εκπομπές ρύπων

Μάθετε περισσότερα για τα κονταροαλυσοπρίονά μας

Εξοικονομήστε χρόνο με πιο έξυπνο κούρεμα
Υψηλή ισχύς και εξαιρετική ευελιξία σε ανθεκτική κατασκευή μικρών διαστάσεων. Αυτή είναι η συνταγή της επιτυχίας για τα επαγγελματικά χλοοκοπτικά μπροστινής κοπής της Husqvarna. Με τα μεγάλα πλαίσια κοπής και ένα ευρύ φάσμα χρήσιμων εξαρτημάτων, αυτά τα ευέλικτα μηχανήματα θα σας βοηθήσουν να αυξήσετε τον ημερήσιο κύκλο εργασιών σας. Τα χλοοκοπτικά μπροστινής κοπής της εταιρείας μας έχουν μικρή ακτίνα στροφής, κάτι που εξοικονομεί χρόνο επειδή δεν χρειάζεται η χρήση κίνησης προς τα πίσω κατά τη στροφή.

 • Φτάνουν παντού χάρη στο πλαίσιο κοπής χαμηλού προφίλ
 • Κορυφαία πρόσφυση και ευστάθεια στα πρανή
 • Ευέλικτη χρήση για παραγωγικότητα όλο τον χρόνο

Μάθετε περισσότερα για τα επικαθήμενα χλοοκοπτικά μπροστινής κοπής

Υψηλή απόδοση οπουδήποτε, ανά πάσα στιγμή
Τα προϊόντα μπαταρίας της εταιρείας μας είναι ελαφριά και αρκετά αθόρυβα για να χρησιμοποιηθούν σε οποιοδήποτε περιβάλλον. Δεδομένου ότι δεν υπάρχουν σχεδόν καθόλου δονήσεις ή αναθυμιάσεις, είναι επίσης τέλεια για εργασία σε πολύωρες βάρδιες, ακόμη και σε εσωτερικούς χώρους. Αν χρησιμοποιείτε μια μπαταρία πλάτης θα μπορείτε να εργάζεστε όλη την ημέρα, ενώ οι ενσωματωμένες μπαταρίες μας είναι γρήγορες στην επαναφόρτιση και εύκολες στην αλλαγή.

 • Υψηλή απόδοση
 • Εξοικονόμηση χρημάτων μακροπρόθεσμα
 • Ελαφριά και καλά ισορροπημένη κατασκευή
 • Χωρίς αναθυμιάσεις, με λιγότερο θόρυβο
 • Χρήση σε όλες τις καιρικές συνθήκες

Μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα μπαταρίας μας

Ενισχύστε την απόδοση με γνήσια αξεσουάρ Husqvarna
Γιατί να αφήνετε τον ανεπαρκή εξοπλισμό να παρεμποδίζει την εργασία σας; Με τα γνήσια αξεσουάρ Husqvarna μπορείτε να συνεχίσετε να εργάζεστε και να επιτυγχάνετε εξαιρετικά αποτελέσματα εγκαίρως. Επιλέγοντας γνήσια αξεσουάρ και λιπαντικά Husqvarna από την εκτεταμένη σειρά προϊόντων μας, εξασφαλίζετε την ίδια υψηλή ποιότητα σε όλη τη διάρκεια ζωής του προϊόντος.

Μάθετε περισσότερα για τα γνήσια αξεσουάρ μας

Ένας ευκολότερος τρόπος για την παρακολούθηση του εξοπλισμού σας
Απλώς τοποθετήστε τους αισθητήρες μας στα μηχανήματά σας (ακόμα και άλλων κατασκευαστών) και θα γνωρίζετε πάντα πού βρίσκονται, πόσο έχουν χρησιμοποιηθεί, πότε πρέπει να συντηρηθούν ή να αντικατασταθούν και πολλά άλλα.

 • Πλήρης έλεγχος των αποθεμάτων
 • Θέση όλου του εξοπλισμού
 • Ενημερωμένα στατιστικά στοιχεία χρήσης
 • Βάση για σέρβις/αντικατάστασης

Ανακαλύψτε το Husqvarna Fleet Services™

Καταγεγραμμένες εμπειρίες - Μάθετε γιατί οι εταιρείες αλλάζουν τον εξοπλισμό τους με προϊόντα της Husqvarna

Με πάνω από 325 χρόνια παράδοση όσον αφορά την καινοτομία και την τελειοποίηση, τα σύγχρονα εργαλεία της Husqvarna προσφέρουν απόδοση αιχμής, αξιοπιστία παγκόσμιας κλάσης και διαρκή άνεση σε εκτεταμένη χρήση. Έτσι, οι εργαζόμενοί σας μπορούν να εργάζονται πιο έξυπνα και όχι πιο σκληρά.

ISS Facility Services, Ηνωμένο Βασίλειο
Η εταιρεία ISS Facility Services παρέχει αξιόπιστες υπηρεσίες διαμόρφωσης τοπίου στην περιοχή Lake District της βόρειας Αγγλίας.  Σύμφωνα με τον διευθυντή παραγωγής Craig Hunter, "ένας από τους κύριους λόγους που έχουμε μένουμε πιστοί στη Husqvarna για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα είναι ότι δίνει τη δυνατότητα στο προσωπικό μας να αποδίδει έργο σε καθημερινή βάση. Ο εξοπλισμός είναι άνετος, τα επίπεδα δόνησης είναι χαμηλά, οι βλάβες είναι ελάχιστες".

Πόλη του Weissenfels, Γερμανία
Κατά τη μετάβαση σε στόλο με μηχανήματα μπαταρίας, οι αρχές της γερμανικής πόλης του Weissenfels ζήτησαν προσφορές και αξιολόγησαν προσεκτικά τις διάφορες επιλογές. Κάθε προϊόν που προτάθηκε δοκιμάστηκε από τους διαμορφωτές εξωτερικών χώρων της πόλης και στο τέλος η επιλογή ήταν ξεκάθαρη. Μάθετε γιατί τα προϊόντα της Husqvarna ξεχώρισαν.
Gesvres Entretien, Γαλλία
Η εταιρεία διαμόρφωσης τοπίου Gesvres Entretien συντηρεί πάρκα και αθλητικούς χώρους στο Carquefou της Γαλλίας και συνεργάζεται με επιτυχία με τη Husqvarna για σχεδόν δύο χρόνια. Δείτε τι έχουν να πουν οι ομάδες τους σχετικά με τις επιπτώσεις που είχαν τα προϊόντα και οι υπηρεσίες Husqvarna στην καθημερινή τους εργασία και στη συνολική επιχειρηματική δραστηριότητα.
Κοιμητήριο Trollhättan, Σουηδία
Με την έκταση των 182 στρεμμάτων του κοιμητηρίου Trollhttan σε ενεργή χρήση, η διοίκηση αποφάσισε το 2013 να ξεκινήσει τη χρήση εργαλείων μπαταρίας. Αρχικά, οι προσδοκίες του προσωπικού συντήρησης του εδάφους ήταν χαμηλές. Ωστόσο, μετά από δοκιμές, τα προϊόντα μπαταρίας Husqvarna που διαθέτει το κοιμητήριο είναι σήμερα τα πιο δημοφιλή μηχανήματα του στόλου.

Επαγγελματική υποστήριξη για επαγγελματίες χρήστες

Ελάτε να αναπτύξουμε μαζί την επιχείρησή σας
Ακούμε τις ανάγκες σας, μοιραζόμαστε τις προκλήσεις σας και αναπτύσσουμε τις λύσεις μαζί για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας. Ανεξάρτητα από το αν ανησυχείτε για τη σύνθεση του στόλου, τη στρατηγική συντήρησης, τη βελτιστοποίηση της ομάδας, τη χρηματοδότηση εξοπλισμού ή οποιοδήποτε άλλο θέμα αυτού του είδους, ο αντιπρόσωπός της Husqvarna μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις σε προκλήσεις όπως η δική σας. Για να μπορέσετε να βρείτε το κατάλληλο προϊόν, επικοινωνήστε με τον αντιπρόσωπο της περιοχής σας, ο οποίος μπορεί να κανονίσει μια πλήρη επίδειξη, επιτρέποντας σε εσάς και στην ομάδα σας να το αξιολογήσετε σωστά.

Χρηματοδότηση που σας ταιριάζει
Θέλουμε να έχετε πρόσβαση στα μηχανήματα που ταιριάζουν καλύτερα στις συγκεκριμένες ανάγκες σας. Η κατοχή του κατάλληλου εξοπλισμού για τη δουλειά είναι απαραίτητη για την αποδοτικότητα και την κερδοφορία. Μιλήστε με τον αντιπρόσωπο της Husqvarna σχετικά με τις επιλογές χρηματοδότησης για την επόμενη αγορά μηχανημάτων.

Ενισχύστε την απόδοση με γνήσια αξεσουάρ Husqvarna
Γιατί να αφήνετε τον ανεπαρκή εξοπλισμό να παρεμποδίζει την εργασία σας; Με τα γνήσια αξεσουάρ Husqvarna μπορείτε να συνεχίσετε να εργάζεστε και να επιτυγχάνετε εξαιρετικά αποτελέσματα εγκαίρως. Επιλέγοντας γνήσια αξεσουάρ και λιπαντικά Husqvarna από την εκτεταμένη σειρά προϊόντων μας, εξασφαλίζετε την ίδια υψηλή ποιότητα σε όλη τη διάρκεια ζωής του προϊόντος.

Μάθετε περισσότερα για τα γνήσια αξεσουάρ μας

Αύξηση της απόδοσης με γνήσια ανταλλακτικά Husqvarna
Όλα τα εξαρτήματα στα μηχανήματα Husqvarna υποβάλλονται σε εξαντλητικούς ελέγχους προκειμένου να διασφαλιστεί η βέλτιστη συνεργασία τους με τα υπόλοιπα μέρη. Ως αποτέλεσμα, τα γνήσια ανταλλακτικά Husqvarna επεκτείνουν τη διάρκεια ζωής του μηχανήματος και βοηθούν στη διασφάλιση ασφαλούς και αξιόπιστης απόδοσης σε όλη τη διάρκεια ζωής του.

Μάθετε περισσότερα για τα γνήσια ανταλλακτικά μας

Εξασφαλίστε την παραγωγικότητά σας με βέλτιστο εξοπλισμό
Η γκάμα προϊόντων της Husqvarna είναι μία από τις πιο εκτεταμένες στην αγορά. Η δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε πολλά προϊόντα σημαίνει ότι έχετε μεγαλύτερη πιθανότητα να βρείτε ένα μηχάνημα που να ταιριάζει στις ανάγκες σας. Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε να βελτιστοποιήσετε τη σύνθεση του στόλου σας με τα σωστά μηχανήματα και εξοπλισμό, καθώς και με εκπαίδευση για βέλτιστη χρήση των μηχανημάτων.

Ελαχιστοποιήστε τις διακοπές λειτουργίας με προληπτική συντήρηση και επισκευή
Όλες οι εργασίες συντήρησης εκτελούνται από εξουσιοδοτημένους τεχνικούς στους αντιπροσώπους μας, οι οποίοι ειδικεύονται στα προϊόντα που χρησιμοποιείτε. Πολλά συνεργεία προσφέρουν σταθερές τιμές για κάθε τύπο σέρβις, ενώ κάθε προϊόν παρέχεται με ένα λεπτομερές πρόγραμμα σέρβις, το οποίο χωρίζεται σε χρονικά διαστήματα. Η εκτέλεση εργασιών συντήρησης στο μηχάνημά σας σε σταθερή βάση και το σέρβις του στα συνιστώμενα χρονικά διαστήματα ελαχιστοποιούν τον κίνδυνο απροσδόκητων διακοπών λειτουργίας και εξασφαλίζουν ότι το μηχάνημα συνεχίζει να αποδίδει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η οδηγία 2002/44/ΕΚ της ΕΕ θεσπίζει τις ελάχιστες απαιτήσεις για την προστασία της υγείας και της ασφάλειας των εργαζοµένων από κινδύνους που προκύπτουν ή ενδέχεται να προκύψουν από την έκθεση σε μηχανικούς κραδασμούς.

Διαβάστε περισσότερα για τις δονήσεις

Κατεβάστε τα εγχειρίδια λειτουργίας Husqvarna και άλλα χρήσιμα έγγραφα.
Βρείτε εγχειρίδια και στοιχεία λήψεις