Οδηγίες και οδηγοί

Πώς να εγκαταστήσετε ένα ρομποτικό χλοοκοπτικό της Husqvarna

Το Automower® της Husqvarna είναι ένα προϊόν που σας λύνει τα χέρια και η ευκολία χρήσης που προσφέρει φαίνεται ακόμα και από τη διαδικασία εγκατάστασης. Εδώ θα βρείτε οδηγίες για την εύκολη εγκατάσταση ενός ρομποτικού χλοοκοπτικού της Husqvarna.

Αρχικά ρίξτε μια ματιά στο γρασίδι σας. Για να ελαχιστοποιήσετε τον κίνδυνο εμπλοκής ή βλάβης του μηχανήματος, καθαρίστε το χορτάρι από πέτρες, κλαδιά, εργαλεία, παιχνίδια και παρόμοια εμπόδια. Επίσης, αν το χορτάρι έχει μήκος μεγαλύτερο από δέκα εκατοστά, συνιστάται ένα τελευταίο κόψιμο με ένα συνηθισμένο ωθούμενο χλοοκοπτικό.

1. Τοποθέτηση βάσης φόρτισης

Τοποθετήστε τη βάση φόρτισης σε επίπεδο έδαφος στη μέση της περιοχής κοπής αφήνοντας ελεύθερο χώρο γύρω της. Βεβαιωθείτε ότι η βάση φόρτισης δεν είναι εκτεθειμένη στον ήλιο, δεν βρίσκεται κοντά σε ψεκαστήρες, ενώ βρίσκεται κοντά σε πρίζα.

2. Φόρτιση μπαταρίας

Αφού τοποθετήσετε τη βάση φόρτισης, έχει φτάσει η στιγμή να φορτίσετε το ρομποτικό χλοοκοπτικό. Τοποθετήστε το ρομποτικό χλοοκοπτικό στη βάση φόρτισης και συνεχίστε στο επόμενο βήμα. Η φόρτιση μιας άδειας μπαταρίας διαρκεί 80-100 λεπτά.

3. Τοποθέτηση του καλωδίου οριοθέτησης

Το καλώδιο οριοθέτησης τοποθετείται κατά μήκος των άκρων του γρασιδιού οριοθετώντας την περιοχή κοπής. Στερεώστε το απλά στο έδαφος χρησιμοποιώντας τα ειδικά καρφιά που περιέχονται στη συσκευασία και το ρομποτικό χλοοκοπτικό θα ξέρει ακριβώς που να κινηθεί. Περιφράξτε τυχόν παρτέρια και θάμνους με καλώδιο οριοθέτησης αποτρέποντας έτσι την κίνηση του χλοοκοπτικού προς αυτά τα σημεία.

4. Τοποθέτηση του καλωδίου οδήγησης

Στόχος του καλωδίου οδήγησης είναι να καθοδηγεί το Automower® Husqvarna στη βάση φόρτισης, όποτε χρειάζεται. Συνδέστε το ένα άκρο στη βάση φόρτισης και τοποθετήστε το καλώδιο σε ευθεία γραμμή έως το μακρύτερο σημείο του κήπου σας, ώστε να μπορεί να το εντοπίσει εύκολα το ρομποτικό χλοοκοπτικό. Συνδέστε το άλλο άκρο στο καλώδιο οριοθέτησης στο σημείο όπου συναντώνται. Κατ' αυτόν τον τρόπο, τόσο το καλώδιο οριοθέτησης όσο και το καλώδιο οδήγησης συνδέονται με τη βάση φόρτισης.

5. Χαλαρώστε

Ενεργοποιήστε το Automower® της Husqvarna, πληκτρολογήστε τον τετραψήφιο κωδικό, ρυθμίστε το ύψος κοπής και τη διάρκεια λειτουργίας σε ώρες. Αυτό ήταν! Το ρομποτικό χλοοκοπτικό θα φορτίσει και όταν είναι έτοιμο θα πιάσει δουλειά. Όσο για εσάς, μπορείτε να πείτε ότι τελειώσατε με το κούρεμα του γρασιδιού και να χαλαρώσετε.

Σχετικά άρθρα

Εμφάνιση 10 από 142