Ρομποτικά χλοοκοπτικά για κάθε κήπο

Με το Husqvarna Automower® θα απολαμβάνετε πολλές ώρες ελεύθερου χρόνου. Αντί να κουρεύετε το γρασίδι, μπορείτε να περάσετε χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους σας και να ασχοληθείτε με πιο απολαυστικές δραστηριότητες. Και, στο μεταξύ, το ρομποτικό χλοοκοπτικό σας θα διατηρεί γρασίδι σε τέλεια κατάσταση. Αθόρυβα και χωρίς κόπο, με βροχή ή λιακάδα.

Κάθε κήπος είναι μοναδικός. Ωστόσο, τα πολλά διαφορετικά μοντέλα στην ευρεία γκάμα του Automower® καλύπτουν τα πάντα, από μικρούς αστικούς κήπους μέχρι δύσκολες περιοχές έως 5.000 m2. Το Husqvarna Automower® διασφαλίζει την πλήρη κάλυψη των σύνθετων περιοχών γρασιδιού με απομακρυσμένες περιοχές και στενούς χώρους.

Λειτουργίες προϊόντος που σας προσφέρουν εξαιρετικό γρασίδι

Το καλώδιο οδήγησης εξασφαλίζει ότι το Automower® φτάνει σε απομακρυσμένες περιοχές εργασίας. Βοηθά επίσης στην εύρεση του συντομότερου δρόμου επιστροφής στη βάση φόρτισης, εξοικονομώντας ενέργεια και αποφεύγοντας ορατά ίχνη.

Το Husqvarna Automower® ανιχνεύει τα στενά περάσματα και καταφέρνει να περνά μέσα από τα πιο μικροσκοπικά κενά.

Το Husqvarna Automower® παρέχει εξαιρετικά αποτελέσματα κοπής σε κάθε είδος καιρού. Τα ζωτικά μέρη του προστατεύονται με ασφάλεια από τη βροχή, καθώς και από τη σκόνη και το κομμένο γρασίδι.

Customised virtual mapping of your garden allows you to define and name different work areas, adjust time schedules and cutting heights, as well as create stay-out zones to protect your gardening projects. Innovative lawn care that seamlessly integrates into your garden, and your life.

Read more about Husqvarna AIM Technology

Το Automower® επιστρέφει αυτόματα στη βάση φόρτισης. Επαναφορτίζεται για περίπου 60 λεπτά και, στη συνέχεια, συνεχίζει τη χλοοκοπή, χωρίς καμία προσπάθεια από την πλευρά σας.

Θα εκπλαγείτε με το πόσο γρήγορα θα ξεχάσετε το Husqvarna Automower®. Δεν θα αντιλαμβάνεστε ότι κυλά στον κήπο σας κάνοντας τη δουλειά του γρήγορα, αθόρυβα και αποδοτικά.

Χάρη στη βελτιστοποιημένη σχεδίαση και την έξυπνη συμπεριφορά του, το Husqvarna Automower® 435X AWD μπορεί να αντεπεξέλθει σε πρανή με κλίση έως και 70% ή 35°, ενώ τα άλλα μοντέλα μας χειρίζονται εύκολα κλίσεις έως και 45%.

Το ρομποτικό χλοοκοπτικό διακόπτει αυτόματα το πρόγραμμα χλοοκοπής σε συνθήκες παγετού, βοηθώντας στην προστασία του γρασιδιού.

Μπορείτε να πλύνετε το εξωτερικό και το κάτω μέρος του ρομποτικού χλοοκοπτικού με ένα λάστιχο κήπου. Χρησιμοποιώντας το προσαρτημένο εργαλείο συντήρησης, το κάλυμμα μπορεί να αφαιρεθεί με ευκολία, για εύκολο καθαρισμό και προσβασιμότητα σε όλα τα σημεία.

Η πιο έξυπνη επιλογή από ποτέ

Όλα τα εξαρτήματα του Automower® έχουν σχεδιαστεί προσεκτικά ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο έξυπνα και φιλικά προς τον χρήστη. Πιστό στην κληρονομιά της Husqvarna, το Automower® αξιοποιεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει την υψηλή αξιοπιστία της σουηδικής μηχανικής.

Η πλοήγηση με τη βοήθεια GPS και οι ενσωματωμένοι αισθητήρες βοηθούν στη ρύθμιση της λειτουργίας του Automower® ανάλογα με παράγοντες όπως η ανάπτυξη του χορταριού, οι καιρικές συνθήκες και οι δύσκολες περιοχές. Ανεξάρτητα από το πόσο σύνθετος είναι ο κήπος σας, όλο το γρασίδι θα έχει πάντα υγιή και περιποιημένη εμφάνιση, με ελάχιστα ή και καθόλου βρύα.

Με το Automower® Connect έχετε πλήρη έλεγχο από απόσταση μέσω του smartphone σας και μπορείτε να παρακολουθείτε τι κάνει το χλοοκοπτικό σας σε πραγματικό χρόνο. Το Automower® μπορεί επίσης να ελέγχεται με τη φωνή με το Amazon Alexa ή το Google Home, το οποίο περιλαμβάνεται στις συνήθεις διαδικασίες IFTTT και ενσωματώνεται στο σύστημα άρδευσης Gardena

Λειτουργίες προϊόντος για πιο έξυπνη καθημερινότητα

Thanks to GPS tracking and full connectivity, you can follow your Automower® and update its settings wherever you are. Automower® Connect is featured on all X-Line models. For Automower® models equipped with Connect@ Home (Bluetooth® connection), Automower® Connect Kit is available as an accessory.

*Automower® Connect includes a 10 year mobile data contract. This only applies if a third party provides sufficient mobile coverage in the area.

Το ενσωματωμένο σύστημα GPS δημιουργεί χάρτη του κήπου, που συμπεριλαμβάνει τη θέση εγκατάστασης του καλωδίου οριοθέτησης και του καλωδίου οδήγησης. Το Husqvarna Automower® θυμάται ποια τμήματα του κήπου έχει καλύψει και προσαρμόζει ανάλογα το μοτίβο κοπής. Αυτό εξασφαλίζει βελτιστοποιημένη κάλυψη χλοοτάπητα και άριστα αποτελέσματα κοπής.

Προσαρμόζει τον χρόνο κοπής έτσι ώστε το Automower® να λειτουργεί περισσότερο σε περιόδους έντονης ανάπτυξης του γρασιδιού και λιγότερο σε ξηρό, ηλιόλουστο καιρό.

Όταν μπαίνει σε μια περιοχή με γρασίδι ψηλότερο από τον μέσο όρο, το Automower® θα λειτουργεί σε ένα συγκεντρωμένο συστηματικό σπειροειδές μοτίβο για να καλύψει τις διαφορές.

Το Automower® 450X και το 435X AWD χρησιμοποιούν τεχνολογία υπερήχων για τον εντοπισμό αντικειμένων στη διαδρομή κοπής. Το χλοοκοπτικό επιβραδύνει για να πέσει μαλακά στο αντικείμενο, να στρίψει και να συνεχίσει την εργασία του.

Όλα τα μοντέλα Automower® μπορούν να διαχειριστούν στενά περάσματα έως και 60 cm. Η αυτόματη διαχείριση περάσματος διευκολύνει την εγκατάσταση και ελαχιστοποιεί τα σημάδια των ερπυστριών.

Τώρα μπορείτε να έχετε ακόμα πιο έξυπνη σχέση με τον κήπο σας, συνδέοντας το Automower® στο GARDENA Smart System υψηλής απόδοσης. Το Automower® διατηρεί το γρασίδι τέλεια κομμένο και υγιές, ενώ το Gardena Smart System, που ανιχνεύει την υγρασία του εδάφους, την εξωτερική θερμοκρασία και την ένταση του φωτός και ποτίζει ανάλογα το γρασίδι, διατηρεί το γρασίδι σας πράσινο και φρέσκο. Το GARDENA Smart System λειτουργεί με όλα τα προϊόντα που είναι εξοπλισμένα με το Automower® Connect και υπάρχει προμηθευτής 2G/3G στην περιοχή λειτουργίας.

Με το Automower® Connect, το ρομποτικό χλοοκοπτικό είναι έτοιμο να γίνει μέρος του έξυπνου σπιτιού σας. Μπορείτε να το ελέγξετε με τη φωνή, με την εφαρμογή Amazon Alexa ή Google Home, αλλά και να το χρησιμοποιήσετε σε βοηθητικές εφαρμογές IFTTT. Ίσως να θέλετε να σταθμεύει όταν τα παιδιά σας έρχονται σπίτι από το σχολείο ή να το συγχρονίσετε τέλεια με τον καιρό.

Κατασκευασμένο για ασφάλεια

Όλα τα μοντέλα Automower® προσφέρουν υψηλό επίπεδο ασφάλειας. Ξεκινά με την ανθεκτική σχεδίαση, στην οποία ο ελαστικός προφυλακτήρας, τα αξιόπιστα ρουλεμάν και το μοτέρ χωρίς ψήκτρες είναι απαραίτητα εξαρτήματα. Κατά τη διάρκεια της εργασίας, το Automower® ανιχνεύει αυτόματα αντικείμενα στη διαδρομή κοπής του για να αποφύγει την πρόκληση ζημιάς από σύγκρουση.

Οι λεπίδες δεν είναι σταθερές αλλά στρέφονται και διπλώνουν αμέσως μέσα στο δίσκο κοπής όταν αγγίζουν ένα αντικείμενο. Τυχόν ανισορροπία στο σύστημα κοπής (που προκαλείται από εσφαλμένη τοποθέτηση των λεπίδων) ανιχνεύεται αυτόματα.

Η κλοπή μπορεί να αποτραπεί χάρη σε έναν συναγερμό που ενεργοποιείται όταν ανασηκώνεται το χλοοκοπτικό από το έδαφος. Ο συναγερμός μπορεί να απενεργοποιηθεί μόνο με την εισαγωγή του κωδικού PIN που είναι μοναδικός για το προϊόν. Η λειτουργία εντοπισμού μέσω GPS είναι επίσης διαθέσιμη σε επιλεγμένα μοντέλα, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε τη θέση του χλοοκοπτικού σας από οποιοδήποτε σημείο του κόσμου.

Παγκόσμιος ηγέτης στη ρομποτική χλοοκοπή από το 1995

Από την πρώτη κυκλοφορία του Automower® το 1995, η Husqvarna είναι γνωστή ως παγκόσμιος ηγέτης στη ρομποτική χλοοκοπή. Είμαστε περήφανοι που ξεκινήσαμε τη ρομποτική επανάσταση και όσο υπάρχει γρασίδι που χρειάζεται φροντίδα, θα διασφαλίσουμε ότι δεν θα τελειώσει ποτέ.

Σήμερα, περισσότεροι από 2 εκατομμύρια κήποι σε όλο τον κόσμο διαθέτουν ένα ρομποτικό χλοοκοπτικό από τη Husqvarna. Το Automower® έχει επανειλημμένα καταταχθεί ως το προϊόν με την υψηλότερη απόδοση σε εξωτερικές δοκιμές και έρευνες.

Το Automower® είναι γνωστό για την εξαιρετική αξιοπιστία του και τις ελάχιστες απρόσμενες διακοπές. Μέρα και νύχτα, με βροχή ή λιακάδα, μπορείτε να βασιστείτε ότι θα βρίσκεται εκεί έξω κάνοντας τη δουλειά χωρίς κόπο.

Χωρίς θόρυβο, χωρίς αναθυμιάσεις, χωρίς ανησυχίες

Το Automower® είναι ο καλύτερος φίλος του κήπου και των γειτόνων σας. Διατηρεί το γρασίδι σας σε καλή κατάσταση χρησιμοποιώντας ελάχιστη ενέργεια, δεν χρειάζεται βενζίνη ή λάδι και δεν υπάρχουν εκπομπές καυσαερίων ή αναθυμιάσεις. Το Automower® έχει επίσης τα χαμηλότερα αντιληπτά επίπεδα θορύβου στην αγορά.

Το φρέσκο κούρεμα από τα αιχμηρά μαχαίρια βελτιώνει τη φυσική ανάπτυξη και την ποιότητα του γρασιδιού. Το κομμένο γρασίδι επιστρέφει στο έδαφος ως λίπασμα, ώστε όσο περισσότερο δουλεύει το χλοοκοπτικό σας τόσο πιο υγιές θα είναι το γρασίδι σας.

Με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για καύσιμο ή εκπομπές, το Automower® είναι μια οικολογική έξυπνη επιλογή. Είναι ο φυσικός τρόπος να κουρεύετε το γρασίδι, σήμερα και αύριο.

Υπηρεσίες

(7)

Σχετικά άρθρα

Εμφάνιση 10 από 141