Λειτουργίες του Automower® Connect

Automower AIM / Zone Control
Ελέγξτε τις ζώνες χλοοκοπής σας
Δημιουργήστε ευέλικτες ζώνες ή περιοχές εργασίας στο γκαζόν σας με το Automower® Connect, για να προστατεύσετε το φρεσκοκομμένο γρασίδι, να κουρεύετε το μπροστινό γκαζόν πιο συχνά από το πίσω ή να το απομακρύνετε από τη φουσκωτή πισίνα.
Automower 430X/450X NERA with Google speaker
Ενσωματώστε το στο έξυπνο σπίτι σας
Ενσωματώστε εύκολα το Automower® Connect σε άλλες συσκευές στο έξυπνο σπίτι σας και ενεργοποιήστε λειτουργίες όπως το να ζητάτε από το Google Home να κουρεύει το γκαζόν σας ή από την Amazon Alexa να σταθμεύσει το Automower®.
Automower Connect Timer
Εξατομικεύστε κάθε ρύθμιση και χρονοδιάγραμμα
Απολαύστε την ελευθερία προσαρμογής των χρονοδιαγραμμάτων και των ρυθμίσεων κοπής του Automower® με την απομακρυσμένη συνδεσιμότητα, όπως η αλλαγή της ώρας της ημέρας που θα εκτελεστεί η χλοοκοπή ή το ύψος κοπής του γρασιδιού.
ifttt Automower Connect Park your mower
Σύνδεση εφαρμογών και συσκευών με IFTTT
Οι βοηθητικές εφαρμογές IFTTT σάς βοηθούν να προσαρμόζετε τους χρόνους χλοοκοπής με τις ιδανικές μετεωρολογικές προβλέψεις ή με τα συμβάντα του ημερολογίου Google ή ακόμα και να ζητάτε από το Automower® να ειδοποιεί τον γείτονά σας για την τρέχουσα κατάστασή του ενώ λείπετε και πολλά ακόμη.
Man with phone on lawn
Ενημερωθείτε με συμβουλές και αποκλειστικές προσφορές
Μείνετε ενημερωμένοι για το συγκεκριμένο ρομποτικό χλοοκοπτικό σας με σχετικά στατιστικά στοιχεία και λάβετε χρήσιμες συμβουλές για το γρασίδι και τα προϊόντα σας. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε ανταλλακτικά και αξεσουάρ εύκολα στην εφαρμογή.
Smart watch

Τρεις τρόποι σύνδεσης

Το να μάθετε να φροντίζετε τέλεια το γρασίδι σας είναι τόσο απλό όσο η λήψη μιας εφαρμογής. Η εφαρμογή Automower® Connect σάς δίνει τη δυνατότητα να ελέγχετε από απόσταση το ρομποτικό χλοοκοπτικό σας. Ανάλογα με το μοντέλο του ρομποτικού χλοοκοπτικού της Husqvarna που χρησιμοποιείτε, η εφαρμογή παρέχει τρεις τρόπους σύνδεσης: Σύνδεση μέσω Bluetooth, κινητής τηλεφωνίας ή Wi‑Fi.


Μεταξύ των τελευταίων καινοτομιών μας, τα μοντέλα Automower® NERA και Automower® Aspire™ είναι εξοπλισμένα με συνδεσιμότητα Wi-Fi, για απομακρυσμένη και παγκόσμια κάλυψη* του χλοοκοπτικού σας με χρήση του Automower® Connect μέσω Wi-Fi.

Η σύνδεση Bluetooth μεταξύ της εφαρμογής Automower® Connect και του ρομποτικού χλοοκοπτικού περιλαμβάνεται σε όλα τα μοντέλα** και έχει εμβέλεια έως 30 μέτρα.
Τα μοντέλα Automower® X-Line διαθέτουν ενσωματωμένη σύνδεση κινητής τηλεφωνίας, για πλήρη κάλυψη και έλεγχο από οποιοδήποτε σημείο του κόσμου. Αυτό περιλαμβάνει επίσης σύμβαση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας 10 ετών***.

*Το χλοοκοπτικό πρέπει να είναι συνδεδεμένο σε Wi-Fi για κάλυψη.
**Όλα τα μοντέλα εκτός από το 105
**Η σύμβαση ισχύει μόνο όταν ένα τρίτο μέρος παρέχει επαρκή κάλυψη κινητής τηλεφωνίας στην περιοχή.

Automower AIM / Zone Control

Ευέλικτος έλεγχος ζωνών

Με προσαρμόσιμο και ευέλικτο έλεγχο ζωνών, μπορείτε να δημιουργήσετε διάφορες προσαρμόσιμες περιοχές εργασίας με διαφορετικά χρονοδιαγράμματα ή ρυθμίσεις κοπής και προσωρινές ζώνες αναστολής για προστασία των λουλουδιών και των χώρων όπου παίζουν τα παιδιά, ώστε να έχετε τον απόλυτο έλεγχο του γρασιδιού σας εύκολα από το smartphone σας.

Τα ρομποτικά χλοοκοπτικά Automower® NERA για τη σεζόν 2023 με κιτ πρόσθετου Husqvarna EPOS™ επιτρέπουν μια εγκατάσταση χωρίς καλώδια, δίνοντάς σας την ευελιξία να προσαρμόζετε και να αλλάζετε εύκολα την εικονική σας εγκατάσταση σύμφωνα με τις ανάγκες του κήπου σας.

Amazon Alexa, Automower 435X AWD

Τα έξυπνα σπίτια επιλέγουν Automower®

Με την εφαρμογή Automower® Connect, μπορείτε να δημιουργήσετε τις δικές σας ρουτίνες IFTTT και έξυπνες συνδέσεις για το Automower®, με σύνδεση σε μια ποικιλία έξυπνων οικιακών εφαρμογών και συσκευών, όπως η Amazon Alexa και το Google Home, για χλοοκοπή με έλεγχο μέσω φωνητικών εντολών, στάθμευση ή ακόμα και για να τραγουδήσετε τα χρόνια πολλά. Απολαύστε την ευκολία του πλήρους ελέγχου του Automower® σε αρμονία με την καθημερινότητά σας ή τον τοπικό καιρό, με πληροφορίες και ειδοποιήσεις που συλλέγονται σε πραγματικό χρόνο.