Ένας ευκολότερος τρόπος παρακολούθησης του εξοπλισμού σας

Απλώς τοποθετήστε έναν αισθητήρα σε οποιοδήποτε εξάρτημα του εξοπλισμού και θα γνωρίζετε πάντα πού βρίσκονται τα μηχανήματά σας, πόσο έχουν χρησιμοποιηθεί, πότε πρέπει να συντηρηθούν ή να αντικατασταθούν και πολλά άλλα. Αν χρησιμοποιείτε τα επαγγελματικά ρομποτικά χλοοκοπτικά μας, δεν χρειάζεται καν να εγκαταστήσετε αισθητήρα. Όλες αυτές οι ενημερωμένες πληροφορίες, που είναι εύκολα προσβάσιμες από τηλέφωνο, tablet ή φορητό υπολογιστή, σας επιτρέπουν να εξοικονομείτε πολύ χρόνο και χρήμα, για να αναπτύξετε ακόμα περισσότερο την επιχείρησή σας.

Δοκιμάστε τις υπηρεσίες Husqvarna Fleet Services™ για 3 μήνες χωρίς συνδρομή.

Τα έξι βασικά βήματα για να ξεκινήσετε

 1. Δημιουργήστε ένα λογαριασμό στο husqvarna.com
 2. Προσκαλέστε την κύρια ομάδα χρηστών
 3. Κατεβάστε εφαρμογές για εργασία στο πεδίο και στις τοποθεσίες αποθήκευσης
 4. Προσθέστε μηχανήματα για να δημιουργήσετε μια λίστα καταγραφής
 5. Τοποθετήστε αισθητήρες στα μηχανήματα που θέλετε να συνδέσετε
 6. Προσκαλέστε τους υπόλοιπους εταιρικούς χρήστες

Ας ξεκινήσουμε!

Τι θέλετε να κάνετε;

Fleet Services Search inventory in app - web version NW-CROP

Όλος ο εξοπλισμός σας σε ένα σημείο

Μην βασίζεστε στα χαρτιά. Με το Husqvarna Fleet Services™, μπορείτε απλώς να ελέγχετε τη λίστα αποθεμάτων για να δείτε με ακρίβεια πόσα μηχανήματα κάθε τύπου διαθέτετε. Μπορείτε να τους δίνετε ξεχωριστά ονόματα για να τα ξεχωρίζετε. Η λίστα καταγραφής μπορεί να είναι διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες της εταιρείας σας. Μπορείτε να προσθέσετε αισθητήρες σε κάθε είδους εξοπλισμό διαμόρφωσης εξωτερικών χώρων, καθώς και στα οχήματα και τα φορτηγά γενικής χρήσης σας, ακόμα και σε προϊόντα άλλων κατασκευαστών. Η λίστα καταγραφής εξοπλισμού, συμπεριλαμβανομένης της λειτουργίας σέρβις και επισκευής, είναι δωρεάν.

Fleet Services Machine list map - web version NW-CROP

Βρείτε τα όλα στο χάρτη

Μπορείτε πάντα να γνωρίζετε πού είχατε χρησιμοποιήσει τελευταία τον εξοπλισμό σας. Κάθε φορά που ένα μηχάνημα με αισθητήρα βρίσκεται κοντά σε ένα smartphone ή tablet που εκτελεί την εφαρμογή, η θέση του καταγράφεται. Κάθε φορά, λοιπόν, που αναζητάτε ένα μηχάνημα, μπορείτε να ελέγχετε τον χάρτη για να δείτε αν βρίσκεται στη αποθήκη, αν έχει σταλεί για σέρβις ή βρίσκεται έξω σε κάποια εργασία. Τα ρομποτικά χλοοκοπτικά μας διαθέτουν ενσωματωμένο GPS και συνδεσιμότητα, ώστε να είναι δυνατή η συνεχής παρακολούθηση τους.

Fleet Services Machine usage in app - Web version - NW-CROP

Δείτε πότε και πόσο το χρησιμοποιήσατε

Γνωρίζετε πόσο χρησιμοποιείτε πραγματικά τους διάφορους τύπους εξοπλισμού σας; Απλώς χρησιμοποιήστε τα στατιστικά στοιχεία για να δημιουργήσετε εύκολα ένα ημερολόγιο εργάσιμων ημερών, ώστε να μπορείτε να δείτε ακριβώς πότε και πόσο ακριβώς χρησιμοποιήσατε τον εξοπλισμό, το οποίο θα σας παρέχει επιχειρηματικές πληροφορίες κατά τη διάρκεια της σεζόν. Αυτό σας επιτρέπει να βεβαιωθείτε ότι διαθέτετε τον κατάλληλο στόλο και να αποφύγετε το περιττό κόστος για μηχανήματα που δεν χρησιμοποιείτε σχεδόν καθόλου. Επίσης, θα λαμβάνετε πολύτιμες οδηγίες σχετικά με το πώς μπορείτε να σχεδιάσετε καλύτερα τις εργασίες σας για να αυξήσετε την αποδοτικότητα και την παραγωγικότητά σας.

Fleet Services, Maintenance plan, Web version - NW-CROP

Ιστορικό σέρβις και ειδοποιήσεις

Οι αισθητήρες παρακολουθούν τις ακριβείς ώρες λειτουργίας του κινητήρα κάθε μηχανήματος. Εξετάζοντας το σύστημα, μπορείτε πάντα να διαπιστώσετε την πραγματική ηλικία και το ιστορικό σέρβις κάθε μηχανήματος, καθώς και το κόστος σέρβις και επισκευής (συμπεριλαμβανομένων των ανταλλακτικών). Έτσι, είναι ευκολότερο να γνωρίζετε πότε είναι ώρα να το αντικαταστήσετε με ένα καινούργιο. Επιπλέον, λαμβάνετε ειδοποιήσεις όταν ένα μηχάνημα πρέπει να υποβληθεί σε σέρβις. Αυτό σας επιτρέπει να το συντηρείτε εγκαίρως, να αποφεύγετε το κόστος για μη απαραίτητα σέρβις και να μειώνετε τον κίνδυνο μη προγραμματισμένου και δαπανηρού χρόνου εκτός λειτουργίας.

Δείτε το στην πράξη

Δείτε πόσο εύκολο είναι να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες Husqvarna Fleet Services™ για να παρακολουθείτε τη χρήση του εξοπλισμού σας με την εφαρμογή Husqvarna Fleet Services™ και την εφαρμογή Husqvarna Fleet Services™ Gateway.

Αναλάβετε τον πλήρη έλεγχο των ρομποτικών χλοοκοπτικών σας

Όλα τα επαγγελματικά ρομποτικά χλοοκοπτικά της σειράς 500 της εταιρείας μας διαθέτουν ενσωματωμένη συνδεσιμότητα και συνδρομή στις υπηρεσίες Husqvarna Fleet Services™ στον βασικό εξοπλισμό. Αυτό σας επιτρέπει να ξεκινάτε, να σταματάτε, να αλλάζετε το ύψος κοπής ή να ρυθμίζετε το χρονοδιάγραμμα, για ένα ή περισσότερα χλοοκοπτικά κάθε φορά, από όπου και αν βρίσκεστε. Μπορείτε να τα παρακολουθείτε στον χάρτη σε πραγματικό χρόνο. Σε περίπτωση σφάλματος, θα ειδοποιηθείτε αμέσως. Αυτές οι πληροφορίες λειτουργίας σάς επιτρέπουν να κάνετε βελτιώσεις για να εξασφαλίσετε ομαλή και αποδοτική λειτουργία. Δείτε πώς το ψηφιακό μας εργαλείο σάς επιτρέπει να ελέγχετε τα ρομποτικά χλοοκοπτικά σας.

Μάθετε πώς μπορείτε να αναπτύξετε την επιχείρησή σας

Husqvarna FleetServices, Money, Investments
Επενδύστε στον εξοπλισμό που χρειάζεστε, όχι στον εξοπλισμό που νομίζετε ότι χρειάζεστε
Η αναφορά χρήσης του μηχανήματος δείχνει πόσα από τα μηχανήματα χρησιμοποιείτε πραγματικά, επομένως ίσως να μπορείτε να κάνετε την ίδια εργασία με λιγότερα. Επίσης, οι ώρες λειτουργίας του μοτέρ κάθε μηχανήματος σας βοηθούν να αναγνωρίσετε αυτά που θα διαρκέσουν άλλη μια σεζόν.
Husqvarna FleetServices, Preventive Maintenance
Εξοικονομήστε χρόνο και χρήμα με την προληπτική συντήρηση
Με την εφαρμογή Husqvarna Fleet Services™, μπορείτε να ορίσετε μια στρατηγική συντήρησης για κάθε ομάδα μηχανημάτων. Σας επιτρέπει να λαμβάνετε υπενθυμίσεις για την προληπτική συντήρηση με βάση τα συνιστώμενα διαστήματα συντήρησης για διαφορετικούς τύπους εξοπλισμού. Αυτό ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο δαπανηρών διακοπών λειτουργίας και επισκευών, ενώ εξασφαλίζει επίσης μεγαλύτερη διάρκεια ζωής για το μηχάνημά σας.
CO2 emissions - Carbon footprint calculator (Next Web crop)
Αποκτήστε ένα εύχρηστο εργαλείο για τη μείωση των εκπομπών CO2
Είτε εργάζεστε για έναν δήμο είτε για έναν εμπορικό ανάδοχο, η μείωση των εκπομπών CO2 είναι ένας σημαντικός στόχος. Ο Υπολογιστής αποτυπώματος άνθρακα παρέχει τα δεδομένα και τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να λάβετε τα κατάλληλα μέτρα και, φυσικά, για να αναφέρετε την πρόοδό σας στα ενδιαφερόμενα μέρη.
Illustration Concept Stop Watch (Next Web Crop)
Αφιερώστε λιγότερο χρόνο στη διαχείριση του εξοπλισμού σας
Η εφαρμογή Husqvarna Fleet Services™ προσέχει τον εξοπλισμό για λογαριασμό σας. Οι εβδομαδιαίες αναφορές και τα μηνύματα θα σας προειδοποιούν αν υπάρχει κάτι που πρέπει να αντιμετωπίσετε. Έτσι εξοικονομείται χρόνος. Και όπως γνωρίζετε, ο χρόνος είναι χρήμα.

Τρόπος λειτουργίας

Το σύστημα παρακολουθεί τον εξοπλισμό σας είτε με τη χρήση αισθητήρων μηχανήματος είτε, στην περίπτωση των επαγγελματικών ρομποτικών χλοοκοπτικών μας, με ενσωματωμένη συνδεσιμότητα. Τα δεδομένα του εξοπλισμού μεταδίδονται μέσω Bluetooth (στο Automower® μέσω 2G/3G). Τα δεδομένα μπορούν να συλλέγονται με δύο τρόπους.

Συλλογή δεδομένων στον χώρο εργασίας
Όταν εργάζεστε και απενεργοποιήσετε τον εξοπλισμό, είτε για ένα διάλειμμα είτε για να σταματήσετε την εργασία για την ημέρα, η συλλογή όλων των νέων δεδομένων του μηχανήματος μπορεί να γίνει με ευκολία. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να συνδεθείτε στην εφαρμογή Husqvarna Fleet Services™ στο τηλέφωνό σας και όλα τα δεδομένα αποστέλλονται αυτόματα στον λογαριασμό σας.

…και πίσω στο συνεργείο
Ο άλλος τρόπος συλλογής δεδομένων είναι στο συνεργείο. Αν έχετε κινητό τηλέφωνο (ή tablet) Android με την εφαρμογή Husqvarna Fleet Services Gateway να εκτελείται πάντα στο συνεργείο, όλα τα καταγεγραμμένα δεδομένα θα στέλνονται αυτόματα όταν τα μηχανήματα επιστρέφονται για αποθήκευση μετά από μια βάρδια.

Ο συνδυασμός αυτών των εφαρμογών σημαίνει ότι ο λογαριασμός σας στο cloud έχει πάντα ενημερωμένα δεδομένα για τα μηχανήματα, τα οποία είναι εύκολα προσβάσιμα από οποιαδήποτε συσκευή.

Τα έξι βασικά βήματα για να ξεκινήσετε

 1. Δημιουργήστε ένα λογαριασμό στο husqvarna.com
 2. Προσκαλέστε την κύρια ομάδα χρηστών
 3. Κατεβάστε εφαρμογές για εργασία στο πεδίο και στις τοποθεσίες αποθήκευσης
 4. Προσθέστε μηχανήματα για να δημιουργήσετε μια λίστα καταγραφής
 5. Τοποθετήστε αισθητήρες στα μηχανήματα που θέλετε να συνδέσετε
 6. Προσκαλέστε τους υπόλοιπους εταιρικούς χρήστες

Ας ξεκινήσουμε!

Τι θέλετε να κάνετε;

Εξοπλισμός υλικού

Αυτό χρειάζεται για να συνδέσετε τα μηχανήματα χειρός και τα τροχοφόρα μηχανήματά σας. Επιπλέον, χρειάζεστε ένα αποκλειστικό τηλέφωνο ή tablet, με την εφαρμογή Husqvarna Fleet Services™ Gateway, τοποθετημένο στον χώρο αποθήκευσής σας. 

Husqvarna FleetServices, Machine Sensor
Αισθητήρας μηχανήματος
Ο αισθητήρας του μηχανήματος σάς επιτρέπει να συνδέετε μηχανήματα χειρός και τροχοφόρα μηχανήματα κάθε είδους.
Husqvarna FleetServices, Sensor Key
Κλειδί αισθητήρα μηχανήματος στόλου
Χρησιμοποιείται για το άνοιγμα και το κλείσιμο του αισθητήρα, για παράδειγμα για την αλλαγή της μπαταρίας.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Έχω έναν υπάρχοντα λογαριασμό Husqvarna, μπορώ να τον χρησιμοποιήσω;
Ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ίδιο λογαριασμό Husqvarna για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις ψηφιακές υπηρεσίες του Ομίλου Husqvarna. Ωστόσο, θα χρειαστεί και πάλι να εγγραφείτε στις υπηρεσίες Husqvarna Fleet Services™ ξεχωριστά.

Πώς μπορώ να εγγραφώ και να ξεκινήσω;
Μεταβείτε στη διεύθυνση URL για την υπηρεσία, κάντε κλικ στην επιλογή "Εγγραφή τώρα" και συμπληρώστε τα πεδία με τις απαιτούμενες πληροφορίες. Θα σταλεί ένα email στη διεύθυνση που χρησιμοποιείται. Κάντε κλικ στον σύνδεσμο στο email για να εξετάσετε τις πληροφορίες σας και να δημιουργήσετε έναν κωδικό πρόσβασης για τον λογαριασμό σας. Ο λογαριασμός σας είναι πλέον έτοιμος για χρήση.

Ζητήστε ένα δωρεάν λογαριασμό

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ της εφαρμογής Fleet και της εφαρμογής Gateway;
Η εφαρμογή για κινητές συσκευές Husqvarna Fleet Services™ βοηθά τους διαχειριστές και τους τεχνικούς στόλου να διαχειρίζονται την λίστα καταγραφής ενώ βρίσκονται στον χώρο εργασίας. Η εφαρμογή εντοπίζει τους αισθητήρες των μηχανημάτων στον χώρο εργασίας και στέλνει τα δεδομένα τους στο cloud. Αυτό περιλαμβάνει την "τελευταία γνωστή τοποθεσία", για να σας βοηθήσει να βρείτε τυχόν εξοπλισμό που λείπει ή για να βεβαιωθείτε ότι δεν έχει ξεχαστεί εξοπλισμός.

Η εφαρμογή Fleet Gateway έχει σχεδιαστεί για μία μόνο εργασία, δηλαδή για τον εντοπισμό μεγάλου αριθμού μηχανημάτων κατά την επιστροφή τους στον χώρο αποθήκευσης, την καταγραφή της επιστροφής τους και, στη συνέχεια, την αποστολή των δεδομένων των μηχανημάτων. Η εφαρμογή Fleet Gateway έχει καλύτερα αποτελέσματα όταν είναι στατική στον χώρο αποθήκευσής σας, είναι συνδεδεμένη σε Wi-Fi και λειτουργεί όλο το εικοσιτετράωρο, καθημερινά. Μπορείτε να κάνετε λήψη και των δύο εφαρμογών από το Apple Store και το Google Play.

Χρειάζεται κάθε χειριστής την εφαρμογή;
Όχι, τα μηχανήματα με Husqvarna Fleet Services™ εντοπίζουν και αποθηκεύουν τα δεδομένα των μηχανημάτων ακόμη και όταν δεν βρίσκεται κοντά η εφαρμογή για κινητές συσκευές Fleet Services ή η εφαρμογή Gateway. Ωστόσο, για να καταγράφει την τελευταία γνωστή θέση για ένα μηχάνημα, πρέπει να εκτελείται μια εφαρμογή Fleet για κινητές συσκευές σε ένα τηλέφωνο εντός της εμβέλειας Bluetooth του μηχανήματος. Για να έχετε σταθερό έλεγχο της τελευταίας γνωστής θέσης όλων των μηχανημάτων, σας εξυπηρετεί καλύτερα να εγκαταστήσουν την εφαρμογή οι χειριστές, καθώς η απόσταση μεταξύ των διαφορετικών χειριστών μπορεί να είναι πολύ μεγάλη.

Μπορώ να παρακολουθώ τον εξοπλισμό μου σε πραγματικό χρόνο;
Αν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή Husqvarna Fleet Services™ (σε κινητό ή tablet) στον χώρο εργασίας και την εφαρμογή Husqvarna Fleet Services™ Gateway (σε tablet) στον χώρο αποθήκευσης, μπορείτε να παρακολουθείτε τον εξοπλισμό σας όλο το εικοσιτετράωρο, καθημερινά. Διαφορετικά, τα δεδομένα δείχνουν την τελευταία γνωστή θέση του εξοπλισμού σας.

Θα παρακολουθεί η εφαρμογή τη θέση του χειριστή;
Όχι, οι υπηρεσίες Husqvarna Fleet Services™ δεν παρακολουθούν τον χειριστή. Η εφαρμογή εντοπίζει τη σύνδεση Bluetooth από τον αισθητήρα του μηχανήματος και την αποθηκεύει ως συμβάν με χρονική σήμανση. Με αυτήν τη χρονική σήμανση, το τηλέφωνο αναφέρει τη δική του θέση GPS, η οποία παρέχει την τελευταία γνωστή θέση για το μηχάνημα.

Πώς μπορώ να εγκαταστήσω αισθητήρες στον εξοπλισμό μου;
Για να προσθέσετε νέους αισθητήρες σε ένα μηχάνημα, πρέπει να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Husqvarna Fleet Services™.

Πρώτα από όλα, το συγκεκριμένο μηχάνημα πρέπει να προστεθεί στον στόλο (το οποίο μπορεί να γίνει είτε με την εφαρμογή είτε από ένα πρόγραμμα περιήγησης). Στη συνέχεια, εκκινήστε την εφαρμογή, επιλέξτε το μηχάνημα στη λίστα καταγραφής και πατήστε το κουμπί "εγκατάστασης αισθητήρα".

Στη συνέχεια, επιλέξτε το στοιχείο "σάρωσης κωδικού QR" και, αν η εφαρμογή ζητήσει άδεια για λήψη φωτογραφιών και εγγραφή βίντεο, κάντε αποδοχή. Σαρώστε τον κωδικό QR χρησιμοποιώντας την κάμερα στο τηλέφωνο σας, αφού βεβαιωθείτε ότι υπάρχει αρκετό φως ώστε η κάμερα να μπορεί να καταγράψει τον κωδικό.

Όταν καταγραφεί ο κωδικός, η εφαρμογή θα προσθέσει αυτόματα τον αισθητήρα στο επιλεγμένο μηχάνημα.

Πού μπορώ να παραγγείλω αισθητήρες;
Μπορείτε να παραγγείλετε αισθητήρες από τον επαγγελματία αντιπρόσωπο της Husqvarna της προτίμησής σας ή απευθείας από εμάς στη Husqvarna.

Μπορεί ο αισθητήρας να αντέξει σε σκληρή επαγγελματική εργασία;
Ναι, η βάση και τα ηλεκτρονικά του αισθητήρα είναι κατασκευασμένα για πολλά χρόνια χρήσης σε διαφορετικές εφαρμογές εργασίας πελατών, όπως η διαμόρφωση εσωτερικών χώρων, η φροντίδα δέντρων, οι κατασκευαστικές εργασίες κ.λπ.

Παρέχουν οι αισθητήρες ζωντανή παρακολούθηση μέσω GPS;
Όχι. Η τοποθεσία που καταγράφεται από το σύστημα είναι πάντα η "τελευταία γνωστή", όπως αναγνωρίζεται από οποιαδήποτε από τις εφαρμογές του στόλου. Η θέση GPS του μηχανήματος προέρχεται από το smartphone και όχι από τον ίδιο τον αισθητήρα.

Μπορώ να εγκαταστήσω αισθητήρες σε εξοπλισμό άλλων κατασκευαστών;
Ναι, μπορείτε να εγκαταστήσετε αισθητήρες σε μηχανήματα οποιασδήποτε μάρκας άλλου κατασκευαστή για να τους συνδέσετε με το Husqvarna Fleet Services™.

Τι είδους εξοπλισμό μπορώ να παρακολουθήσω/χειριστώ;
Μπορείτε να προσθέσετε σχεδόν οποιονδήποτε τύπο πόρου στην καταγραφή των υπηρεσιών Fleet Services.

Ο αισθητήρας μηχανήματος Fleet Services™ μπορεί να εξάγει δεδομένα από τους ακόλουθους τύπους μηχανημάτων:

 • Μηχανήματα με βενζινοκινητήρες
 • Μηχανήματα με ηλεκτροκινητήρες
 • Πολλά πετρελαιοκίνητα μηχανήματα όπου η γεννήτρια δημιουργεί ηλεκτρικό ρεύμα

Παραδείγματα τύπων εξοπλισμού που μπορούν να προστεθούν στις υπηρεσίες Fleet Services είναι:

 • Μηχανήματα χειρός
 • Επικαθήμενα μηχανήματα
 • Husqvarna Automower®
 • Οχήματα
 • Οχήματα πολλαπλών χρήσεων

Ποια μοντέλα Husqvarna Automower® υποστηρίζονται από τις υπηρεσίες Husqvarna Fleet Services™;

Οι υπηρεσίες Husqvarna Fleet Services™ υποστηρίζουν όλα τα μοντέλα Automower® που διαθέτουν λειτουργική μονάδα Automower® Connect:

 • Σειρά 500
 • Σειρές 300 και 400 X-line
 • Σειρές 300 και 400 με λειτουργική μονάδα Automower® Connect εγκατεστημένη ως αξεσουάρ

Σημείωση: Το Automower® Connect@Home δεν υποστηρίζεται από τις υπηρεσίες Husqvarna Fleet Services™.

Μπορώ να αναθέσω διαφορετικούς ρόλους χρήστη σε διάφορα μέλη του προσωπικού;
Ναι, επί του παρόντος οι υπηρεσίες Husqvarna Fleet Services™ διαθέτουν δύο ρόλους: Διαχειριστής στόλου και Τεχνικός στόλου.

Ένας χρήστης μπορεί να έχει πολλούς ρόλους.

Ο ρόλος του διαχειριστή στόλου παρέχει πλήρη πρόσβαση στον εταιρικό λογαριασμό στόλου, συμπεριλαμβανομένων των δικαιωμάτων για τη διαχείριση χρηστών και τις ρυθμίσεις πληρωμής.

Ο ρόλος του τεχνικού στόλου περιορίζεται στη διαχείριση της καταγραφής των μηχανημάτων.

Πόσους χρήστες μπορώ να προσθέσω;
Δεν υπάρχουν τεχνικοί περιορισμοί σχετικά με τον αριθμό των χρηστών που μπορούν να έχουν οι υπηρεσίες Husqvarna Fleet Services™.

Λειτουργούν οι υπηρεσίες Husqvarna Fleet Services™ σε smartphone, tablet ή υπολογιστή;
Η διαδικτυακή πύλη των Husqvarna Fleet Services™ λειτουργεί σε tablet και υπολογιστές. Η εφαρμογή για smartphone Husqvarna Fleet Services™ είναι διαθέσιμη τόσο για Android όσο και για iOS. Απλώς μεταβείτε στο Google Play ή/και στο Appstore και κάντε αναζήτηση για την εφαρμογή "Husqvarna Fleet Services".

Η εκτέλεση των εφαρμογών θα αδειάσει την μπαταρία μου;
Η εφαρμογή πρέπει να εκτελείται προκειμένου οι υπηρεσίες εντοπισμού Husqvarna Fleet Services™ να αναφέρουν την τελευταία γνωστή τοποθεσία για τα μηχανήματα. Χρησιμοποιεί ραδιοεπικοινωνία μέσω Bluetooth και είναι λογικό να αναμένετε παρόμοια κατανάλωση ενέργειας με άλλες εφαρμογές εντοπισμού, όπως το Tile, το TrackR κ.λπ.

Η αποστολή των δεδομένων του μηχανήματος χρησιμοποιεί λίγο περισσότερη ενέργεια.

Οι πληροφορίες μου αποθηκεύονται με ασφάλεια στο cloud;
Οι πληροφορίες αποθηκεύονται σε πόρους που είναι ασφαλείς πίσω από τείχη προστασίας και η πρόσβαση σε αυτές είναι δυνατή μόνο από το ίδιο το σύστημα.

Τεχνικά στοιχεία – αισθητήρας μηχανήματος
Βάρος: 30 g (με την μπαταρία)
Μέγεθος: 69 x 45 x 15 mm
Μπαταρία: CR2450 VARTA
Διάρκεια ζωής μπαταρίας, λειτουργία κινητήρα σε ώρες: Περίπου 350 ώρες 
Διάρκεια ζωής μπαταρίας, στο ράφι: Περίπου 10 μήνες
Ραδιοεπικοινωνία: Bluetooth χαμηλής ενέργειας
Χωρητικότητα μνήμης: Δεδομένα 60 ημερών (ημερήσια λειτουργία 8 ωρών)
Μέγ. θερμοκρασία: 60°C
Ελάχ. θερμοκρασία: –20°C

Τεχνικά στοιχεία – κουτί διασύνδεσης
Βάρος: 120 g (με τον αισθητήρα μηχανήματος και το κάλυμμα)
Μέγεθος: 103 x 53 x 27mm
Μπαταρία: CR2450 VARTA
Διάρκεια ζωής μπαταρίας, λειτουργία κινητήρα σε ώρες: Περίπου 350 ώρες
Διάρκεια ζωής μπαταρίας, στο ράφι: Περίπου 10 μήνες
Ραδιοεπικοινωνία: Bluetooth χαμηλής ενέργειας
Χωρητικότητα μνήμης: Δεδομένα 60 ημερών (ημερήσια λειτουργία 8 ωρών)
Μέγ. θερμοκρασία: 60°C
Ελάχ. θερμοκρασία: –20°C

Σχετικά άρθρα

Εμφάνιση 10 από 101