A termelékenységre és a vágás minőségére összpontosítva

A Z500 a legnagyobb munkák termelékenységének maximalizálása érdekében a teljesítményre, tartósságra és vágásminőségre összpontosító legújabb konstrukciót képviseli. Rendkívüli kényelmet, nagy haladási sebességet és kiváló tapadást biztosít, így a nagy munkák rövid idő alatt elvégezhetők. Tele van intelligens tervezési és szervizelési funkciókkal, amelyek időt és energiát takarítanak meg, és a termelékenység jelentős növekedését eredményezik. Az ipari szintű felépítés hosszú és tartós élettartamot biztosít bármilyen kereskedelmi fűnyírási alkalmazásban.

Z 560X

Évekig tartó kereskedelmi használatra készült

A Z500-as sorozat a befektetés biztonságos megtérülését jelenti – a gép minden egyes alkatrésze és részlete alapos tesztelésen esett át, hogy ellenálljon mindannak, amivel a hosszú munkaórák során megterhelheti. A termék hosszú és produktív élettartama érdekében a rendelkezésre álló legszívósabb anyagok felhasználásával készült. A hegesztett acélcsöves váz, az öntöttvas tengelyek és a nagy teherbírású, kidolgozott vágóasztal úgy készült, hogy évekig ellenálljon a kemény kereskedelmi célú használatnak. Ráadásul mindezek mögött nagyvonalú kereskedelmi garancia áll.

Z 560X

Egyszerű szervizelhetőség és karbantartás

Sok egy helyben megforduló fűnyírót nehézkes lehet szervizelni. De nem a Z500-at. A gondos tervezés példátlanul könnyű szervizelhetőséget biztosít. A nyitott kialakításnak köszönhetően hozzáférhet a sebességváltóhoz, a vágóasztalhoz és minden más szervizelhető elemhez. Az olyan intelligens funkciók, mint a szerszám nélküli kötőelemek, a zárt biztosítékdobozok és a hordozható jellegű akkumulátorok kényelmessé teszik a szervizelést és karbantartást. Mindez együtt azt jelenti, hogy kevesebb időt tölthet a fűnyíró karbantartásával, és több időt a pázsit gondozásával.

Z 500X

Egy vágás mind felett

Az asztalmélység, a nagy teljesítményű kések és az optimalizált asztal-terelőlapok kombinációja kivételesen egyenletes vágást és kiváló nyiradékeloszlást tesz lehetővé. Gyorsabban és hosszabb ideig végezhet fűnyírást – lenyűgöző eredményekkel. A Z500 megbirkózik a durva terepviszonyokkal, lejtőkkel, magas fűvel és szinte bármilyen pázsitfelülettel, amellyel szembekerül.

Z560X (60'' Fab dec)

Hosszú munkaórákra tervezték

A kezelő kényelme a hosszú, produktív munkanapok kulcsa. Ezért a Z500-as sorozatot számos olyan funkcióval terveztük, amelyek jól ellensúlyozzák a kezelőre ható fáradtságot és kényelmetlenségeket. A karok mögött kényelmesen ülhet a prémium felfüggesztésű kipárnázott ülésnek köszönhetően, amely minimalizálja a rezgéseket, míg a hatékony és ergonomikus kezelés tovább fokozza az élményt.