Brushcutter 325R

Garantált eredmény a Husqvarna fűkaszával

Minden Husqvarna fűkaszát úgy terveztünk, hogy a feladat hatékony elvégezése mellett könnyű legyen őket hordozni és kezelni is. És ugyanilyen egyszerű a saját igényeihez szabni is, mivel rengeteg praktikus funkció és kiegészítő közül választhat.

Brushcutter 545 RX. 545 RXT, ERGO

Kisebb a környezetre gyakorolt hatás

Együtt képesek vagyunk minimalizálni a környezetre gyakorolt hatásunkat. A Husqvarna fűkaszák az egyedi X-TORQ® motorral vannak felszerelve. Ez segít, hogy akár 75%-kal csökkenthesse a károsanyag-kibocsátást, és 20%-kal az üzemanyag-fogyasztást.

A legtöbb Husqvarna fűkasza automatikus visszaállású leállító kapcsolóval rendelkezik. Ez az jelenti, hogy a gép leállításakor a leállító kapcsoló automatikusan visszatér az indítási pozícióba, így könnyebben elindítható a berendezés. Ily módon a gép mindig készen áll a munkára.

Brushcutter 545 RX, 545 RXT Harness

Ergonómia az Ön kényelme érdekében

A Husqvarna fűkaszával a munkát kiegyensúlyozottnak és kényelmesnek fogja érezni. Például a fogantyú állítható, és ergonomikus tervezése hatékony használatot tesz lehetővé. A fűkaszát emellett extrahosszú tengellyel látták el, hogy mindent elérhessen vele, amit szeretne.

Brushcutter 336 RK saw blade

Egy gép minden felhasználási célra

Attól függően, hogy milyen modellt választ, a Husqvarna fűkaszák sokoldalú partnerré válhatnak a kezében. A hatékony nyírófej megfelelő eredmény biztosít, a vágóeszközöket pedig könnyedén kicserélheti a munka típusától függően, legyen szó akár finom nyírásról, akár nehéz terepen végzett kemény munkáról. A mágneses rögzítőcsap-tartónak köszönhetően a vágókés cseréje biztonságos, gyors és egyszerű.