ST327

A hó eltávolítása a Husqvarna hófúvókkal kevesebb energiabefektetéssel jár

A kétlépcsős csigalapát/ventilátor rendszernek, az elektromos indítófunkciónak, a változtatható menetsebességnek és a bordázott kerekeknek köszönhetően mindig készen áll a legkeményebb téli kihívásokra, függetlenül attól, hogy az Ön régiójában milyenek téli körülmények.

ST224 970468501

Kiválóan működik tömör közegek esetén

Ne aggódjon, ha elsőre nem sikerül elvégeznie a munkát. A kétlépcsős rendszer még tömör hó esetén is nagyszerűen működik. Először felaprítja a havat, mielőtt a készülékházba továbbítaná, ahonnan az a ventilátor segítségével távozik. A változtatható menetsebességnek köszönhetően munkakapacitását állandó szinten tarthatja.

Snow thrower ST327

Bármilyen időjárási körülmények között könnyen irányítható

Csúszós és jeges körülmények? A Husqvarna hófúvók mély barázdájú kerekekkel rendelkeznek, így mindenfajta felületen megfelelő tapadást biztosítanak.

A karokat és a vezérlőket könnyedén elérheti. A fűtött fogantyúk és az elektromos indítórendszer biztosítja a kényelemes használatot, még a legzordabb körülmények között is.

ST124 970449301 970449302

Smart Start indítás hideg időjárás esetén

Az alacsony hőmérséklet gyakran megviseli az akkumulátorokat. Az indítórendszerünknek köszönhetően emiatt nem kell aggódnia. Ha a Husqvarna hófúvóját egy hálózati aljzathoz csatlakoztatja, könnyedén, mindössze egyetlen gombnyomással beindíthatja a motort.