Teljesítmény, amelyre számíthat

A Husqvarna V500 sorozatú ráállós fűnyírók a nagy teherbírású konstrukciót ipari erősségű meghajtórendszerekkel kombinálják, hogy hosszú távú működést és megnövelt termelékenységet biztosítsanak bármilyen kereskedelmi célú alkalmazásban. A rendkívüli manőverezhetőség, a kényelmes és ergonomikus kezelhetőség, a kiváló vágási minőség és a gyors működés gyerekjátékká teszi a legnehezebb pázsitok kezelését is.

V554

Végezzen el többet, kevesebb idő alatt

A V500-as modellt úgy terveztük, hogy kiemelkedő teljesítményt nyújtson, amellyel időt takaríthat meg és javíthatja hatékonyságát. A nagy teherbírású vágórendszer lehetővé teszi, hogy gyorsabban és hosszabb ideig végezhesse a nyírást – elképesztő vágási minőséggel, még lejtőkön, magas vagy sűrű fű esetén is. Kompakt méretének köszönhetően pedig több egység szállítható ugyanazon az utánfutón, így a felhasználó több egységet vihet a helyszínre.

V554

Tartósságra tervezve

A V500-as ráállós fűnyíró biztos megtérülést jelent – minden alkatrészt és részletet alaposan teszteltünk, hogy garantáljuk a tartósságot és a teljesítményt. A termék hosszú és produktív élettartama érdekében a rendelkezésre álló legszívósabb anyagok felhasználásával készült. A hegesztett acélcsöves váz, az öntöttvas tengelyek és a nagy teherbírású, kidolgozott vágóasztal mind úgy készült, hogy hosszú évekig ellenálljon a kemény kereskedelmi célú használatnak. A még nagyobb lelki nyugalom érdekében mindezek mögött nagyvonalú kereskedelmi garancia áll.

V554

Hosszú munkaórákra tervezték

Az ergonomikus kezelőfelületnek köszönhetően a V500-as modell nagyon jól manőverezhető és precíz, így kevesebb erőfeszítést igényel a hosszú munkanapok során. A gondosan kimért súlyelosztás ideális manőverezhetőséget és tapadást biztosít, míg a könnyű asztalemelőnek köszönhetően az 1" és 5" közötti magasságváltás gyors és egyszerű. Az ergonomikus testpárna és a csillapított hidraulikus kezelőszervek kényelmes munkapozíciót biztosítanak, míg az egyedülálló felhajtható állófelület lehetővé teszi, hogy a felhasználó szükség esetén gyalog kísérje az egységet.

Stand-On Mower V548/V554 S

Könnyen hozzáférhető karbantartási pontok

A maximális termelékenység elérése érdekében a V500-as modellt az egyszerű szervizelést szem előtt tartva tervezték. Minden karbantartási pont a lehető legkevesebb szerszámmal könnyen hozzáférhető. A használhatóságot tovább javítják a könnyen hozzáférhető beépített tartályok és szivattyúk, a külső továbbítókarok, a lehajtható fűnyírótalp és a szerszám nélküli egyenesfutás-beállítás. Mindez gyors és egyszerű karbantartást jelent, amivel több ideje jut a fűnyírásra, és növelheti az általános termelékenységet.