Az Automower® Connect teljes körű kontrollt biztosít

Az Automower Connect® (mobil kapcsolattal) segítségével távolról vezérelheti Automower® fűnyíróját, valamint a világ bármely pontjáról módosíthatja beállításait és a munka ütemezését. A térképnézetben nyomon követheti mozgását, ellenőrizheti aktuális állapotát, és értesítést kaphat, ha történik vele valami. A GPS-es nyomkövetésnek köszönhetően pedig láthatja, épp merre van az eszköz, ha netán ellopnák.

Az Automower® alkalmazásba számos egyéb okosotthon-eszközt is felvehet. Ilyen például a Google Home-on és az Amazon Alexán keresztüli hangvezérlés, a Gardena öntözőrendszerrel történő szinkronizálás, valamint az IFTTT kisalkalmazásokban való használat.

Automower AIM / Zone Control

Bemutatjuk az Automower® Intelligent Mapping (AIM) technológiát

Innovatív gyepápolás, amely zökkenőmentesen illeszkedik kertjéhez és életviteléhez. A gyep testreszabott virtuális feltérképezésének köszönhetően különféle munkaterületeket határozhat és nevezhet meg, időbeli ütemezéseket és vágási magasságokat állíthat be, valamint tiltott zónákat alakíthat ki, hogy védje a folyamatban lévő kerti munkákat. Az intelligens feltérképezési funkciók az Automower® Connect alkalmazáson keresztül egyszerűen használhatók, és kompatibilisek az Automower® 405X, 415X, 435X AWD és 535 AWD fűnyírókkal. Könnyedén, valós időben vezérelheti fűnyíróját közvetlenül okostelefonjáról, és gondtalanul élvezheti a tökéletesen nyírt pázsitot.

Bluetooth with 315X (woman)

Bluetooth®- vagy mobilkapcsolat

Az Automower® Connect@Home az Automower® Connect alkalmazás és fűnyírója közötti Bluetooth® kapcsolat. Hatótávolsága körülbelül 30 méter és minden Automower® modellen megtalálható (a 105-ös kivételével).

Az Automower® X-Line modellek beépített mobilkapcsolattal rendelkeznek, amely lehetővé teszi, hogy az Automower® Connect összes funkcióját kihasználva a világ bármely pontjáról vezérelhesse fűnyíróját.

Így tudja az Automower® Connect jobbá tenni a mindennapjait

Automower Connect Mowing Pause
Üzenetek és hasznos információk
Az Automower® Connect alkalmazás hasznos tippekkel és tanácsokkal, illetve termékével kapcsolatos fontos információkkal látja el. Az alkalmazás segítségével egyszerűen vásárolhat új késeket a régiek cseréjéhez.
Automower Connect Timer
Ütemezések és beállítások módosítása
Az Automower® Connect alkalmazásban könnyedén módosíthatja az Automower® beállításait (például a vágási magasságot) és a munka ütemezését.
Mobile phone with Smart home apps grass background
Okosotthon-rendszerbe integrálható
Az Automower® Connect segítségével robotfűnyíróját összekapcsolhatja okosotthon-rendszerének más eszközeivel, például az Amazon Alexával vagy a Google Home-mal.
Tudjon meg többet az intelligens otthonok integrálásáról!
ifttt Automower Connect Park your mower
Szabja személyre az Automower® élményt
Igazítsa a nyírási időket az ideális időjárási előrejelzésekhez, szüneteltesse a fűnyírást a tervezett kerti tevékenységek során vagy állítsa be, hogy az Automower® értesítse szomszédját az aktuális állapotáról, ha Ön nyaralni megy. Az Automower® Connect alkalmazásban számos intelligens IFTTT kisalkalmazás érhető el.
További információk
IFTTT Automower Connect In-app
Minden statisztikai adat könnyedén elérhető
Az alkalmazáson belül részletes információkat kaphat Automower® fűnyírójáról. Részletes statisztikai adatok állnak rendelkezésre az üzemidővel, távolságokkal, töltési időkkel, teljesítményriasztásokkal és sok minden mással kapcsolatban.