Husqvarna connect hand and gloves

Készüljön fel a szerszám teljes potenciáljának kibontakoztatására

Képzelje el, hogy kimegy a szabadba, és pontosan tudja, mennyi fűnyírási, szegélyvágási vagy munkaidő áll rendelkezésére. Vagy élhet a hibajelzések helyszíni hibaelhárításának és a webáruházban történő pótalkatrész-vásárlásnak a lehetőségével, mindezt kényelmesen a mobileszközéről intézve. Még ha jelenleg nem is rendelkezik csatlakoztatott Husqvarna termékekkel, az alkalmazás letöltésével és a demó üzemmód kiválasztásával felfedezheti a benne rejlő lehetőségeket.

Hozzáférhetőség, amikor szüksége van rá

Az alkalmazás azonnali hozzáférést biztosít mindenhez, amire szüksége van az intelligensebb munkavégzéshez. Az élő értesítésektől és a termékeire vonatkozó adatoktól kezdve a digitális útmutatókig és kézikönyvekig – ez valóban egy digitális eszköztár a berendezéseihez. Itt elérheti a hibaelhárítási tippeket és útmutatókat, a pótalkatrészek terméklistáját és a márkakereskedők keresőjét (útvonalakkal, elérhetőségekkel és nyitvatartási idővel). Ha csatlakoztatja berendezését az alkalmazáshoz, további funkciókat is elérhet, például használati statisztikákat, töltöttségi állapotot, gyermekzárat, valamint valós idejű értesítéseket.

Nézze meg a filmet, és tudjon meg többet.

A Husqvarna Connect használatának első lépései

Ha letöltötte az alkalmazást, könnyen szinkronizálhatja termékeit. Egyszerűen olvassa be a QR-kódot a csatlakoztatott terméken, és csatlakozzon Bluetooth-on keresztül. Traktorát Bluetooth-on keresztül is csatlakoztathatja, akárcsak számos más termékünket – még akkor is, ha azok nem rendelkeznek akkumulátorral. Nézze meg a filmet további tippekért, illetve azért, hogy megtudja, hogyan hozhatja ki a legtöbbet az alkalmazásból.

Husqvarna Connect Screenshot R 316TsX AWD Overview

Töltse le, hogy felfedezze a lehetőségeket

Használja ki a lehetőségeket most iPhone-on vagy Androidon. Még ha nincs is csatlakoztatott terméke, akkor is láthatja, hogy mik az elérhető lehetőségek, ha kihagyja a bejelentkezést, és a demó üzemmódot választja.

Élő termékértesítések és adatok
A fennmaradó üzemanyag- vagy akkumulátor-időtől kezdve az aktuális figyelmeztetésekig, karbantartási értesítésekig és a termék előzményeiig, tegye teljessé eszközeit a csatlakoztatott termékek műszerfaláról származó élő információkkal.
Digitális kézikönyvek és útmutatók
A kézikönyveket, oktatóvideókat és útmutatókat is tartalmazó Husqvarna Connect alkalmazást úgy tekintheti, mint a berendezései digitális eszköztárát. Így a hibaelhárítás és a termék karbantartása minden eddiginél egyszerűbbé válik.
Márkakereskedő keresése, szervizfoglalás
Keresse meg a közelében lévő márkakereskedőket, és vegye fel a kedvencekhez a kereskedőjét a könnyebb szervizelés, alkatrészrendelés és egyéb szolgáltatások érdekében.
Hibaelhárítás, amikor szükség van rá
Ha probléma merül fel a termékkel, vagy ha elakadna a munkavégzés során, az alkalmazás segíthet a hibaelhárításban, hogy visszatérhessen a munkájához.