Üdvözöljük a kereskedelmi gyepszőnyeggondozás jövőjében

A Husqvarna önállóan működő fűnyírási megoldása meg fogja változtatni a kereskedelmi gyepszőnyeggondozás világát. A hatalmas területi kapacitásának köszönhetően a CEORA™ robotfűnyíró megjelenése nagyszerű hírt jelent minden, zöldterület-gondozással foglalkozó szakember számára. A szisztematikus nyírás és a virtuális határok pompás eredményekhez és minden eddiginél könnyebb gyepkezeléshez vezetnek a nagyobb felületek esetében. Sőt, ez az alacsony zajszintű, kibocsátásmentes* megoldás izgalmas jövőbeli lehetőségeket kínál. Itt az ideje, hogy tágítsa a látókörét, és a jövő felé tekintsen.

*használat közben

CEORA

A CEORA™ minden eddiginél nagyobb gyepet fed le

A Husqvarnánál felismerjük, hogy rugalmas megoldások széles skáláját kell biztosítani napjaink gyepgondozó szakemberei számára. Amikor pedig nagyobb területekről van szó, lehetőséget láttunk abban, hogy valami újat fejlesszünk ki. Valami olyat, ami a meglévő hatósugárnál jóval szélesebb területet fedhet le, mégis képes hozni azt a vágási eredményt, ami egy Husqvarna robotikai megoldástól elvárható. Lépjen be a Husqvarna CEORA™ világába. Lehetővé teszi a műveletek nagymértékű növelését annak érdekében, hogy megfeleljen az idő, a gyepminőség és a fenntarthatóság egyre növekvő igényeinek.

CEORA

A szisztematikus fűnyírás elsőrendű eredményt biztosít

A párhuzamos nyomvonalban végzett szisztematikus nyírás eredményeképpen a CEORA™ egyformán hatékony, akár futballpályákat, akár bármilyen más nagyméretű zöldterületet kell kezelni. Meghatározhatja a munkaterületeket is, valamint beállíthat egy olyan ütemezést, ahol sokféle időtartamot és különböző, 20 és 70 mm közötti fűmagasságokat adhat meg. Beütemezhet egy pályát egy reggeli fűnyírásra, egy másikat pedig egy délutáni nyírásra egy eltérő vágási magassággal. A gyakori, szisztematikus, nagy pontosságú fűnyírás tökéletes eredményt kínál, ha minden alkalommal csak egy kis mennyiséget vág le.

Flexibilis és gond nélküli övezetkezelés

A CEORA™ egy csúcstechnológiájú, önálló fűnyírási megoldás, amelyet a Husqvarna EPOS technológia vezérel. A virtuális határokkal működő pontos műholdas navigáció kiküszöböli a fizikai vezetékek okozta nehézségeket. A munkaterületek és a tiltott zónák gyors meghatározása elősegíti a gyep optimális használatát, miközben a szellőztetés a vezetékek sérülésének veszélye nélkül könnyebbé válik. A robotfűnyíró meghatározott közlekedési útvonalakon halad a munkaterületek között, míg a rugalmasabb gyepkezelés érdekében átmeneti tiltott zónák hozhatók létre.

Fleet Services CEORA in app

Nagyszabású, precíziós pázsitgondozás. Most csak egy karnyújtásnyira.

A mobil technológia használata a műveletekhez való folyamatos kapcsolattartáshoz manapság már természetesnek számít. A CEORA™ esetében pedig Ön teljes körű irányítás felett rendelkezik közvetlenül az okostelefonjáról. A kormányzás és a nyírandó területek meghatározása, illetve a gyepszőnyeggondozás ütemezésének megváltoztatása gyors és egyszerű. A Husqvarna Fleet Services™ lehetővé teszi a megfigyelést és a térképes lokalizációt a teljes irányítás és a lopásvédelem érdekében.

CEORA
Alacsony zajszennyezés, kibocsátásmentes fűnyírás
A Husqvarna nagyszerű élményeket hoz létre, lehetővé téve mindenki számára, hogy biztonságosan élvezhesse a nagyobb zöldterületeket gépi zaj vagy szennyezés nélkül. A CEORA™ pedig még tovább fokozza ezt. Könnyű és akkumulátoros működtetésű, a fűnyírótraktorokhoz képest pedig csökkenti a szén-dioxid-lábnyomot a kis áramfogyasztás, valamint annak révén, hogy használat közben nincs közvetlen károsanyag-kibocsátás.
Egy naprakész, tiszta gép
A CEORA™ a FOTA (Firmware Over The Air - hálózatról történő firmware-frissítés) legújabb szoftvere révén mindig naprakész, miközben a vágóasztal ergonomikus szervizpozíciójának segítségével a karbantartás és a kezelés könnyen végezhető. A vágóasztal megdönthető, így könnyen hozzá lehet férni a vágótárcsákhoz a csere és a tisztítás céljából.
CEORA
Hozza el a jövőt
A CEORA™ legelsősorban egy robotfűnyíró. És ez még csak a történet kezdete. Az elképzelésünk a hosszú távú fenntartható gyepszőnyeggondozás megvalósítása. Ezért terveztünk egy cserélhető elülső egységet, amelyre a jövőben különböző tartozékok, például a golfpályák fairway pályaszakaszainak nyírásához való vágóasztal, vagy vonalfestő szerelhetők fel.
CEORA
Több területet fed le kevesebbért
A mindennapos fűnyírás során a CEORA™ a legjobb minőséget biztosítja az akár 25 000 m2 nagyságú területeken. A terület nagyságának növekedésével a nyírás gyakorisága csökken. A nagyobb területeken tovább haladva költséghatékonyabb fűnyírási műveleteket, és a fenntarthatóság terén jelentős előnyt jelent minden zöldterület-gondozó szakember számára.

Sign up here for CEORA™ live demo event!

Experience CEORA™ in action up close! Demo Days are hosted by Husqvarna dealers around the world, and the format will vary depending on each country. You will see our new large-scale robotic solution display its full range of talents and find out more about the difference it can make to your operations.

CEORA™ – Szakértői elvárások

CEORA™ – Nagy kiterjedésű zöldterületek kezelése

A modern sportlétesítmények ideális színteret jelentenek a CEORA™ számára ahhoz, hogy megcsillogtassa sokoldalú képességeit. Naponta nagyjából 25 000 m2-es területen dolgozva több futballpályát tud költséghatékony és professzionális módon kezelni. A mindennapos gondozás dús, sűrű pázsitot eredményez, amely tökéletes a sportoláshoz és a golfozáshoz, mivel finoman vágja az erősen igénybevett füves területeket. A CEORA™ távvezérlését és karbantartását a személyzet minden tagja könnyen elvégezheti, miközben a gyep minőségének további javítása érdekében más feladatokra is összpontosíthatnak. A végeredmény egy fenntartható, az egész klub számára előnyös helyzet.

A CEORA™ nappal és éjszaka is képes a füvet nyírni a nagyobb gyepeken, csendesen működve a meghatározott területeken anélkül, hogy a játékosok útjába kerülne. Az aktív keréktisztító kefék használatával prémium minőség érhető el a félig durva területeken és a sportpályákon, mivel a kefék hatékonyan szétterítik a lenyírt füvet, és ezáltal fűcsomók nélküli, zökkenőmentes eredményt hoznak létre. Hogy a nagyobb területeken is optimális legyen a fű magassága, a CEORA™ beütemezhető, hogy egy nagyjából 50 000 m2 nagyságú területen hetente háromszor nyírja a füvet. A jövőbeni szoftverfrissítésekkel együtt pedig hosszú távú befektetés bármelyik sport- vagy golfklub számára.

Hatalmas területi kapacitása és a fenntarthatóságot támogató képességei alapján a CEORA™ ideális befektetést jelent azoknak a létesítményeknek és önkormányzatoknak a számára, amelyek teljesíteni akarják a károsanyag-kibocsátásokra és a zajszintre vonatkozó célkitűzéseiket. Ezenkívül a kézi fűnyírás leváltása egy olyan robotikai megoldásra, amely hetente kétszer akár 75 000 m2-es területet is képes lefedni, lehetőséget nyújt a munka- és eszközköltségek nagyarányú megtakarítására. Miután a gyepszőnyeggondozást virtuális határok is segítik, a rugalmasság és a teljesítmény új szintjei nyílnak meg.

CEORA Next Web Crop

CEORA™ – A rendszer

Moduláris rendszer két meghajtóegységgel

Az új CEORA™ robotfűnyíró moduláris rendszerű, ami azt jelenti, hogy Ön választhatja ki azt a meghajtóegység-kombinációt, amely a legjobban illik az elvégezni kívánt művelethez. Az innovatív, osztott kivitel egy meghajtóegységből és egy elülső egységből áll. Az 546-os meghajtóegység biztosítja a legmagasabb vágási teljesítményt és a legnagyobb teljes kapacitást, ami nagyjából 50 000 m2-es területet jelent egy kétnapos időszak alatt. Az 544-es meghajtóegység szintén tekintélyesen nagy, 40 000 m2-es vágási kapacitással rendelkezik egy kétnapos időszak alatt.

CEORA Razor 43M
CEORA™ razor 43M
A CEORA™ vágóasztala tizenöt nagy sebességű pengével rendelkezik, amelyeket három vágótárcsára szereltek. A vágóasztal ergonomikus szervizpozíciója révén a karbantartás és a kezelés könnyen végezhető. A vágóasztal megdönthető, így könnyen hozzá lehet férni a vágótárcsákhoz.
CEORA and CS4
CS4 töltőállomás
A CEORA™ energiaellátásához töltőállomás szükséges. A töltőállomás transzformátorral felszerelve kapható.
CEORA Active wheel brushes
Aktív keréktisztító kefék
A CEORA™ modellhez kapható számos praktikus tartozék egyike az aktív keréktisztító kefék. Ezek folyamatosan működnek annak érdekében, hogy csökkentsék a keréken összegyűlt fű mennyiségét, valamint hozzájárulnak a fűcsomók nélküli optimális gyep kialakításához.
EPOS Reference Station
EPOS referenciaállomás
A Husqvarna EPOS (Exact Positioning Operating System - Pontos pozicionálási működtető rendszer) használatához referenciaállomás szükséges. Ez kezeli a termék és a műholdas rendszer közötti jeleket. Az EPOS referenciaállomás kompatibilis a többi Husqvarna EPOS robotfűnyíróval.

A CEORA™ háttértörténete

Bővítse a zöldterületekre vonatkozó látókörét

Pär Forsman, a CEORA™ termékmenedzsere számára örvendetes, hogy az EPOS technológia képes virtuális határokat létrehozni, miáltal gyorsabb és hatékonyabb szisztematikus nyírást biztosít, mint ezelőtt bármikor. Ez a jövőben sokkal több időt szabadít fel a gyepszőnyeggondozást irányító vezetők számára.

A jövő tesztelése
Robin Birberg, a Husqvarna robotikai laboratóriumának tesztmérnöke arról beszél, hogyan nyújt bepillantást egy innovatív és alapos vizsgálati program a CEORA™ következő generációs technológia jövőbeli teljesítményébe.
Izgalmas kezdés a Husqvarna számára
Sascha Menges, a Husqvarna Divízió elnöke azokról a hatalmas lehetőségekről beszél, amit az olyan korszakalkotó termékek, mint a CEORA™ jelentenek a kereskedelmi gyepszőnyeggondozási iparnak.
A jövő tervezeteinek alakítása
Rajinder Mehra, a Husqvarna márkatervező menedzsere kiemeli a CEORA™ különleges kialakításának fontosságát, valamint a funkcionalitáshoz és a jövőbeni lehetőségekhez való hozzájárulását.