Automower AIM / Zone Control
Tanácsok és útmutatók

Több zóna létrehozása az Automower® fűnyíróval

A Husqvarna Automower® több megoldást is kínál a kert zónáinak kezeléséhez. Különböző zónák rugalmas létrehozása a gyepen a jelenlegi elrendezés módosítása nélkül.

A 2023-as év újdonsága, a vezeték nélküli telepítés opcionális bővítőmodul kiegészítőként elérhető az Automower® NERA fűnyírókon a Husqvarna EPOS™ műholdas technológia segítségével. Lehetőséget ad munkaterületek és ideiglenes tiltott zónák létrehozására az Automower® Connect alkalmazáson keresztül.

Az innovatív Zone Control funkció az AIM technológiával érhető el, és a 405X, 415X, 430X NERA, 450X NERA, 435X AWD és 535 AWD modelleken érhető el.

Az egész szezon alatt ellenőrzése alatt tarthatja kertjét az Automower® kiegészítőkkel; az Automower® FlexiFence-szel, a Automower® területkapcsolóval és az Automower® ideiglenes kerítéssel. Az Automower® területkapcsoló segítségével megnövesztheti vagy kordában tarthatja gyepét, szigeteket hozhat létre, vagy akár megóvhat olyan területeket, amelyek érzékenyek az évszakokra. Ez a hordozható készülék beköthető a robotfűnyíró határolóhuzalába , így olyan zónákat hozhat létre, amelyek könnyedén ki- és bekapcsolhatók.

Alább különböző Husqvarna Automower® megoldásokat talál a Zone Control egyszerű kezeléséhez.