LF 50 L

Időtálló kertépítési projektek – a Husqvarna tömörítőberendezéseivel

A zöldterületek ékkövei maguk a növények. De gyakran ösvények, burkolt szigetek, csatornák és más tájképi elemek egészítik ki a képet. Ezeknek a talajmunkáknak a szakszerű kivitelezéséhez nyugodtan bízza magát a Husqvarna prémium kategóriás berendezéseire és a szakértelmére.

LT 6005

Nagy ütőerejű döngölők

Az agyagos és az iszapos talaj a legnehezebb, amelyet az anyatermészet kínálhat. A tömörítésükhöz nagy ütőerőre és gyorsaságra van szükség – és ez az, amit a Husqvarna döngölők biztosítanak.

A Husqvarna LT döngölők ideálisak árok- és szennyvízrendszerekhez, kertészeti és tereprendezési munkákhoz, feltöltések, alapozások, foltok és javítások tömörítéséhez. Kis súlyuk ellenére biztosítják a szükséges mély tömörítést a nagy centrifugális erő és sebesség kombinációjának köszönhetően. Könnyen szállíthatók a kormányrúdon levő görgők és a lábrészen levő emelő fogantyú segítségével. Az opcionális szállítógörgők még könnyebbé teszik a szállítást, és megakadályozzák a lengéscsillapítók túlzott kopását.

LF 80 L

Gyors működésű, előre haladó lapvibrátoros tömörítők

Minden előre haladó lapvibrátoros tömörítőnkben egy dolog közös: megszakítás nélkül folytathatja velük a munkát. Ezek a gépek a szemcsés talajra specializálódtak, és vékony és közepes rétegek tömörítésére tervezték őket. Az iszap és a kavics jó kúszóképességet, nagy centrifugális erőt és sebességet igényel. A Husqvarna LF 80 gyors, és a 100 kg-nál kisebb tömegű legerősebb gépekhez tartozik.

Valamennyi LF tömörítőt gyárilag előkészítettük egy burkolólap-kiegészítő felszerelésére, hogy megvédje a burkolólapokat az elrepedéstől. A szabadalmaztatott alacsony vibrációs fogantyú az alapkiszerelés része, és úgy tervezték, hogy minimalizálja a kezet és kart érő igénybevételt, valamint hogy hozzájáruljon egy biztonságosabb, produktívabb és élvezetesebb munkanaphoz.