K 770 SmartGuard

Beton- és fémdarabolók a holnap technológiájával

A világ legszélesebb kézi vágógép-választékából mindig ki tudja választani a munkához legmegfelelőbb gépet, így mindig képes lesz precízen, kevés energia-befektetéssel és optimális hatékonysággal dolgozni. A választék benzinüzemű és elektromos gépeket egyaránt tartalmaz. Mindegyiket úgy tervezték, hogy segítsenek Önnek hatékonyan és ergonomikusan elvégezni a munkát.

K 7000

Erőteljes, megbízható és könnyen beindítható

Vágógépeink robosztus, megbízható és erőteljes gépek. Segítségükkel a legnehezebb körülmények között is képes lesz dolgozni, függetlenül a klímától és az üzemanyagtípustól. A DuraStarter™ funkció könnyű karbantartást biztosít, és köszönhetően a porálló indítószerkezetnek és a strapabíró indítózsinórnak, mindig készen áll a munkára.

K 970

Ergonomikus kialakítás kitűnő teljesítmény/tömeg aránnyal

A Husqvarna vágógépeket úgy alakították ki, hogy használatuk könnyű és ergonomikus legyen. A kiemelkedő teljesítmény/tömeg aránynak és az alacsony rezgésszintnek köszönhetően hosszú órákon át dolgozhat anélkül, hogy aggódnia kellene a rezgésmennyiség miatt.

K 4000

Villanyozódjon fel

Az elektromos vágógépeink sokoldalúak, és mind beltéri, mind kültéri használatra egyaránt alkalmasak. Száraz- és folyadékhűtéses vágású verziók is kaphatók. A nagy leadott teljesítmény, a kiegyensúlyozott szerkezet és az alacsony rezgésszint teszi használatukat könnyűvé és hatékonnyá.