Xplorer Solid outdoors farm 5

Öltözzön csak át, de maradjon hű Önmagához

Lehet, hogy épp nem veszélyes gépeket kezel, vagy pont nem a legjobbját nyújtja, de attól még szeretné megmutatni, hogy Ön büszke profi. A Husqvarna Xplorer sorozatot ennek megfelelően tervezték. Ezek a szabadidőruhák és kiegészítők segítenek abban, hogy kényelmesen érezze magát, és a szabadidejében is ugyanolyan magabiztosságot sugározhasson, mint a munkahelyén.

Xplorer, Shell Jacket, Women

Minőségi ruhák a minőségi időtöltéshez

A kiváló minőségű Husqvarna Xplorer kollekció tovább emeli professzionális megjelenése fényét. A gondosan kiválasztott anyagoknak, a kényelmes illeszkedésnek és az élménydúsabb felfedezőutat elősegítő sok kis hasznos funkciónak köszönhetően a ruhák és táskák tökéletesen megfelelnek minden minőségi időtöltéshez.

Xplorer Solid outdoors farm 4

Kiegészítők kültéri feladatokhoz

Minden utazáshoz vagy feladathoz magunkkal viszünk egy csomag szükséges holmit – a személyes kényelmünk érdekében, vagy esetleg azért, hogy tovább hatolhassunk az ismeretlenbe. A Husqvarna Xplorer tartozékkínálatában számos ilyen cikket talál, például strapabíró hátizsákot és tágas sporttáskát – mind egyformán hasznosak és stílusosak.