Battery trimmer 115iL

Krachtig, gebruiksvriendelijk en voor alle behoeften

De accuserie van Husqvarna bestaat uit een breed assortiment producten voor elke taak in de tuin. Ze zijn allemaal voorzien van intuïtieve toetsenborden, waardoor ze altijd gemakkelijk te bedienen zijn. Wanneer u gebruikmaakt van onze accumachines, dan zult u niet alleen de extreem lage trillingsniveaus, de afwezigheid van directe emissies en de minimale behoefte aan onderhoud waarderen, maar ook het genot om te werken met vrijwel stille motoren. Het geluidsniveau is tot 13 dB (A) lager dan die van machines op benzine.

Battery Bli20

Accuoplossing van Husqvarna

Het hoogwaardige en intelligent ontworpen 36V-accusysteem van Husqvarna is geschikt voor een breed scala aan gereedschappen, die zijn geoptimaliseerd met het oog op de taak en de gebruiker. Onze duurzame accu's zijn niet alleen snel op te laden, maar dankzij het flexibele systeem kunt u naadloos tussen gereedschappen wisselen, zodat u bij al uw werkzaamheden beschikt over perfect vermogen.

Husqvarna Connect

Digitale oplossingen die u de controle geven

Laat uw volgende tuingereedschap Husqvarna Connect zijn. Deze mobiele app in combinatie met onze verbonden accuproducten biedt u direct toegang tot alles wat u nodig hebt om dingen slimmer te doen. Van digitale handleidingen en gidsen tot statistieken over de gebruiksduur, laadstatus, realtimemeldingen en nog veel meer.

136LiHD45 / 115iHD45
HANDIG – 100i/200i-producten
Voor incidentele eenvoudige taken in particuliere tuinen. Voor snelle en eenvoudige werkzaamheden en voor optimaal gemak raden wij u aan om Husqvarna Convenient-accuproducten te gebruiken. Deze gebruiksvriendelijke producten zijn eenvoudig te bedienen zonder dat dit ten koste gaat van prestaties.
Battery combitrimmer 325iLK
GEAVANCEERD – 300i-producten
Voor regelmatig gebruik in grotere tuinen of gebieden. Voor geavanceerde taken, het maaien van grotere tuinen of het snoeien van ruwe takken raden wij Husqvarna Advanced-accuproducten aan. Uitgerust met technische oplossingen en voordelen die zijn gericht op het vereenvoudigen van uw werk, elke keer weer.
Backpack battery with 536LiHD60X hedgetrimmer
PROFESSIONEEL – 500i-producten
Kracht en prestaties voor fulltime, intensief, professioneel gebruik. De meeste geavanceerde accuproducten van het accu-assortiment van Husqvarna zijn ontwikkeld met het oog op lange, veeleisende werkdagen. De producten zijn duurzaam en robuust en bestand tegen zwaar, professioneel gebruik. Ze bieden een vermogen dat overeenkomt met - en zelfs hoger is - dan hun benzineaangedreven equivalenten.
Professioneel accuaanbod van Husqvarna