Lawnmower roundabout

Loop achter machines die uw voorsprong veiligstellen

Met hun krachtige motoren, ergonomische kenmerken en compacte formaat zijn Husqvarna gazonmaaiers perfect voor kleinere of onregelmatig gevormde gazons. Dankzij hun robuuste ontwerp zullen ze vele jaren een betrouwbare partner zijn voor uw hoveniersbedrijf.

Een prettigere werkdag met accu-aangedreven tools

Met een professionele accu-aangedreven gazonmaaier van Husqvarna klaart u de klus efficiënt, maar met minimale overlast. De maaiers zijn eenvoudig te bedienen en leveren een indrukwekkend vermogen en indrukwekkende prestaties zonder uitstoot en met minimale geluidsoverlast. Bereid u voor op een prettigere werkdag met accuvoeding van Husqvarna.
LB 553S e, WB 53S e

Efficiënt maaien en groener gras

Veel van onze duwmaaiers zijn mulchmachines, waarbij het gras twee keer wordt gesneden en fijngehakt. De grasresten worden snel afgebroken en voeden de bodem als natuurlijke meststof, waardoor u groener en fijner gemaaide gazons krijgt – die minder tijd en werk kosten aangezien u de grasresten niet meer hoeft op te ruimen.

Walk-behind LB 553S, M 53S Pro

Superieur maaien in alle omstandigheden

Onze grasmaaiers bieden dag in dag uit een uitstekende productiviteit. De belangrijkste reden hiervoor is de ruime opzet van het maaidek waarmee grote hoeveelheden gras kunnen worden gemaaid. Het ontwerp van het maaidek maakt een nog beter maairesultaat mogelijk, zelfs op vochtige ondergronden.

LB 553S, M 53S Pro

Duurzame aluminium behuizing

De maaidekken van Husqvarna-grasmaaiers zijn allemaal gegoten uit één stuk aluminium, wat zorgt voor optimale torsiestijfheid en een langere levensduur. Aluminium is een licht materiaal dat niet roest en sterk genoeg is voor zware en veeleisende werkzaamheden.

LC 551VBP

Grote opvangbak

Het opvangen van gras zorgt voor een netter maairesultaat en voorkomt de verspreiding van onkruid. De nieuwe professionele gazonmaaier van Husqvarna met opvangbak is voorzien van een hoogwaardige opvangbak met stofbescherming en is gemakkelijk met één hand te legen.