Koop een nieuwe kettingzaag voor particulier of professioneel gebruik. Ontdek ons assortiment accuaangedreven kettingzagen en kettingzagen op benzine. Elk model geeft u wat u van Husqvarna verwacht: vermogen, prestaties en excellent ontwerp.

Geen overeenkomsten gevonden

Controleer uw filters of probeer een andere productcategorie.

Welke kettingzaag moet ik kopen?

Onze kettingzagen kunnen worden gebruikt voor het vellen van bomen, afzagen van takken, inkorten van bomen en het zagen van haardhout, evenals het snoeien van bomen of het vellen van delen van grote bomen. We werken samen met professionele bosbouwers die met onze zagen werken voor een continue ontwikkeling van kwalitatief hoogstaande producten. Onze kettingzagen zijn uitgerust met gebruiksvriendelijke functies, ze zijn betrouwbaar en robuust en ze leveren u het vermogen om steeds uitstekende prestaties te leveren.

Voor onze elektrische en accuaangedreven kettingzagen  en kettingzagen op benzine  is een snelle, makkelijke start onontbeerlijk. U begint bij elke kettingzaag met een druk op de knop of door eenvoudig aan een koord te trekken zodat u aan de slag kunt. Ons assortiment bevat ook onze professionele kettingzagen  en kettingzagen voor boomverzorgers.