Battery Box Tools for You
Producten & vernieuwingen

Accuproducten voor delen via digitale gereedschapsschuren

De deeleconomie is een goede, verantwoorde manier om producten te gebruiken die zowel financiën als ons milieu ten goede komt. We denken dat dit model perfect is voor tuingereedschap en we bieden mensen nu de mogelijkheid om onze accumachines te delen door ze in veel landen te huren via digitale gereedschapsschuren genaamd Tools for You.

In 2017 hebben we ons eerste proefproject uitgevoerd: de Husqvarna-accubak. Op basis van deze ervaringen zijn we nu het concept van het delen van gereedschap verder aan het ontwikkelen. Tools for You bestaat uit een mobiele app, een gereedschapsschuur met Bluetooth®-vergrendeling en zeven compartimenten voor heggenscharen, blazers, stokkettingzagen, kettingzagen, trimmers, bosmaaiers en acculaders.

Uw volgend gereedschap is binnen handbereik

Met de Tools for You-app kunt u instructievideo's bekijken, boeken, betalen en de compartimenten openen. Wanneer de producten worden ingeleverd, worden ze allemaal goed onderhouden en volledig opgeladen door een erkende Husqvarna-partner.

Tools for You

Klaar om het te proberen? Hier vindt u meer informatie over hoe u kunt beginnen.

meer informatie

Proefstudie voor co-eigenaarschap

Tools for You is getest in Australië, de VS, Frankrijk, Duitsland, België, Oostenrijk, Nederland, Zwitserland en de meeste Scandinavische landen. We voeren ook een proefstudie uit in samenwerking met ihopa.com. Dit is een co-eigenaarschapsplatform dat huiseigenaren in dezelfde buurt helpt om met elkaar in contact te komen om samen gereedschappen te kopen en het benuttingspercentage van producten zoals kettingzagen en heggenscharen te maximaliseren.

Duurzaamheid

Lees meer over ons streven naar duurzaamheid

Meer lezen