Welkom bij de toekomst van commercieel gazononderhoud

Een autonome maaioplossing van Husqvarna om de wereld van commercieel gazononderhoud te veranderen. Met zijn enorme werkgebied is de CEORA™-robotmaaier een geweldige oplossing voor alle professionals in de groenvoorziening. Systematisch maaien en virtuele grenzen leiden tot uitstekende resultaten en eenvoudiger beheer van grotere groene ruimten. Bovendien biedt deze geluidsarme, emissievrije* oplossing geweldig potentieel voor de toekomst. Het is tijd om uw horizon te verbreden en de toekomst te omarmen.

*tijdens gebruik

CEORA

CEORA™ heeft het grootste bereik ooit

Bij Husqvarna weten we dat professionals in de groenvoorziening behoefte hebben aan verschillende flexibele oplossingen voor gazononderhoud. En op het gebied van onderhoud van grotere groene ruimten zagen we een kans om iets nieuws te ontwikkelen. Een maaier die een veel groter gebied kan bestrijken dan de huidige maaiers in ons assortiment, maar die toch de maairesultaten levert die u verwacht van een robotoplossing van Husqvarna. Ga naar Husqvarna CEORA™. Maakt een grote opschaling mogelijk om aan de toenemende eisen op het gebied van tijd, gazonkwaliteit en duurzaamheid te voldoen.

CEORA

Systematisch maaien levert geweldige resultaten

CEORA™ maait systematisch in parallelle banen en levert efficiënte prestaties bij elke toepassing: van voetbalvelden tot grote groengebieden. U kunt ook werkgebieden definiëren en een schema instellen met verschillende tijden en verschillende maaihoogten tussen 20 en 70 mm. Zo kunt u 's ochtends het ene veld en 's middags een ander veld laten maaien en voor beide velden een andere maaihoogte instellen. Regelmatig systematisch maaien met hoge precisie biedt het perfecte resultaat wanneer u telkens slechts een kleine hoeveelheid maait.

Flexibel en probleemloos gebiedsbeheer

CEORA™ is een geavanceerde, autonome maaioplossing die wordt aangedreven door Husqvarna EPOS-technologie. Nauwkeurige satellietnavigatie met virtuele grenzen maakt het gebruik van fysieke draden overbodig. Snel definiëren van werkgebieden en te vermijden gebieden maken optimaal gebruik van het gras mogelijk, terwijl het beluchten wordt vergemakkelijkt zonder het risico te lopen draden te beschadigen. De robotmaaier rijdt tussen werkgebieden op gedefinieerde transportpaden en er kunnen tijdelijke te vermijden gebieden worden gecreëerd voor een flexibeler gazonbeheer.

Fleet Services CEORA in app

Nauwkeurig gazononderhoud op grote schaal. Nu binnen handbereik.

Tegenwoordig wordt veelvuldig mobiele technologie gebruikt om de werking te bewaken. Met CEORA™ hebt u volledige controle rechtstreeks vanaf uw smartphone. U kunt eenvoudig en snel maaigebieden definiëren of het maaischema aanpassen. Husqvarna Fleet Services™ biedt bewaking en kaartlokalisatie voor volledige controle en bescherming tegen diefstal.

CEORA
Weinig geluid, emissievrij maaien
Husqvarna biedt geweldige ervaringen waarbij iedereen veilig kan genieten van grotere groengebieden zonder machinegeluid of vervuiling. En CEORA™ gaat hierin nog verder. De lichtgewicht robotmaaier wordt aangedreven door een accu, heeft laag energieverbruik en geen directe emissies tijdens gebruik, waardoor de CO2-uitstoot lager is dan bij zitmaaiers.
Een vernieuwde schone machine
CEORA™ blijft altijd bijgewerkt met de nieuwste software via FOTA (Firmware Over The Air), terwijl de ergonomische onderhoudspositie voor het maaidek eenvoudig onderhouden en afstellen mogelijk maakt. Het maaidek kan worden gekanteld voor gemakkelijke toegang om de maaischijven te vervangen of te reinigen.
CEORA
Laat de toekomst maar komen
CEORA™ is in de eerste plaats een robotmaaier. En dat is precies waar het verhaal begint. Onze visie is om duurzaam gazononderhoud op de lange termijn mogelijk te maken. Daarom hebben we een verwisselbare voorste unit ontworpen waarop in de toekomst accessoires zoals een fairway-maaibalk of een lijnentrekker kunnen worden gemonteerd.
CEORA
Groter bereik voor minder
Bij dagelijks maaien levert CEORA™ de beste maaiprestaties op gebieden tot 25.000 m2. De maaifrequentie neemt af naarmate het gebied groter wordt. Met deze oplossing kunt u kostenefficiënter grotere gebieden maaien en een aanzienlijk duurzaam voordeel voor alle professionals in de groenvoorziening bereiken.

Sign up here for CEORA™ live demo event!

Experience CEORA™ in action up close! Demo Days are hosted by Husqvarna dealers around the world, and the format will vary depending on each country. You will see our new large-scale robotic solution display its full range of talents and find out more about the difference it can make to your operations.

CEORA™ - Verwachtingen van experts

CEORA™ - Beheer van grote groengebieden

Moderne sportfaciliteiten zijn de ideale arena voor CEORA™ om zijn veelzijdige kwaliteiten te laten zien. Met een maaicapaciteit van ongeveer 25.000 m2 per dag kan hij verschillende voetbalvelden op een kostenefficiënte en professionele manier beheren. Deze dagelijkse zorg, waarbij veelgebruikte gebieden met extra zorg worden gemaaid, resulteert in een weelderige en dichtbegroeide grasmat die ideaal is voor uiteenlopende sporten en golf. CEORA™ is eenvoudig op afstand te bedienen en te onderhouden, zodat personeel zich kan richten op andere taken om de kwaliteit van de grasmat verder te verbeteren. Het eindresultaat is een duurzame win-winsituatie voor de hele club.

CEORA™ kan dag en nacht grotere groengebieden maaien, en stil werken in bepaalde gebieden, zodat spelers hier geen last van hebben. Op semi-roughs en sportvelden wordt de beste kwaliteit bereikt dankzij de actieve wielborstels die het gemaaide gras effectief verspreiden. Dit resulteert in een glad resultaat zonder graspollen. Om een optimale graslengte in grotere gebieden te bereiken, kunt u inplannen dat CEORA™ drie keer per week een oppervlak van ongeveer 50.000 m2 maait. Met toekomstige software-updates is het een rendabele oplossing op lange termijn voor elke sport- of golfclub.

Dankzij het enorme bereik en de duurzame werking is CEORA™ de ideale investering voor bedrijven en gemeenten die hun doelstellingen op het gebied van emissies en geluidsniveaus willen halen. Door handmatig maaien te vervangen door een robotoplossing die tweemaal per week gebieden tot 75.000 m2 kan bestrijken, bespaart u bovendien aanzienlijk op arbeids- en machinekosten. Nieuwe niveaus van flexibiliteit en prestaties zijn ook mogelijk dankzij gazononderhoud met virtuele grenzen.

CEORA Next Web Crop

CEORA™ - Het systeem

Modulair systeem met twee aandrijfeenheden

De nieuwe CEORA™-robotmaaier is een modulair systeem waarbij u de aandrijfeenheid kiest die het beste bij uw werkzaamheden past. Een innovatief tweedelig ontwerp dat bestaat uit een aandrijfeenheid en een voorste unit. De 546-aandrijfeenheid levert de beste maaiprestaties en de grootste totale capaciteit, ongeveer 50.000 m2 in twee dagen. De 544-aandrijfeenheid biedt een formidabele maaicapaciteit van ongeveer 40.000 m2 in twee dagen.

CEORA Razor 43M
CEORA™-maaier 43M
CEORA™ heeft een maaidek met vijftien stalen hogesnelheidsmessen, gemonteerd op drie maaischijven. De ergonomische onderhoudspositie voor het maaidek maakt eenvoudig onderhouden en afstellen mogelijk. Het maaidek kan worden gekanteld voor gemakkelijke toegang om de maaischijven te vervangen.
CEORA and CS4
Laadstation CS4
Er is een laadstation nodig om de CEORA™ van stroom te voorzien. Het laadstation is uitgerust met een transformator.
CEORA Active wheel brushes
Actieve wielborstels
Een set actieve wielborstels is een van de praktische accessoires die verkrijgbaar zijn voor CEORA™. De borstels zijn continu ingeschakeld om te voorkomen dat gras zich op de wielen ophoopt voor een prachtig gazon zonder graspollen.
EPOS Reference Station
EPOS-referentiestation
Een referentiestation voor gebruik met Husqvarna EPOS (Exact Positioning Operating System) is vereist. Het station verwerkt signalen tussen het product en het satellietsysteem. Het EPOS-referentiestation is compatibel met andere Husqvarna EPOS-robotmaaiers.

Het verhaal achter CEORA™

Verbreed uw groene horizon

Pär Forsman, Product Manager van CEORA™, is enthousiast over de manier waarop EPOS-technologie virtuele grenzen kan creëren, wat snellere en efficiëntere systematische maaiprestaties dan ooit te voren oplevert. Dit bespaart gazonsonderhoudsmanagers in de toekomst veel tijd.

De toekomst testen
Robin Birberg, Test Engineer bij Husqvarna Robotic Lab, vertelt ons hoe een innovatief en grondig testprogramma inzicht kan bieden in de toekomstige prestaties van de volgende generatie CEORA™-technologie.
Een spannende primeur voor Husqvarna
Sascha Menges, President, Husqvarna Division, vertelt over de ongekende mogelijkheden die een baanbrekend product zoals CEORA™ de commerciële gazononderhoudsbranche biedt.
Het ontwerp van morgen vormgeven
Rajinder Mehra, Brand Design Manager bij Husqvarna, benadrukt het belang van het unieke ontwerp van CEORA en zijn bijdrage aan zowel functionaliteit als toekomstige mogelijkheden.