Bluetooth for calls and music streaming

Blijf verbonden. Blijf veilig.

De nieuwe Husqvarna X-COM R wordt geleverd met innovatieve functies om uw werk te verbeteren en te vergemakkelijken. Terwijl u uw gehoor beschermt tegen harde geluiden, kunt u ook eenvoudig oproepen ontvangen en muziek streamen vanaf uw telefoon, en de intercom verbinden via een externe intercomradio via Bluetooth®. De ingebouwde FM-radio is altijd beschikbaar om verbinding mee te maken.

Bluetooth for calls and music streaming - with Bluetooth symbol

Bluetooth® voor bellen en muziek streamen

Met de geïntegreerde Bluetooth® -functie kunt u eenvoudig en snel muziek streamen en oproepen beantwoorden vanaf uw telefoon op uw X-COM R. Dit is een veilige en comfortabele oplossing om onnodige handelingen te voorkomen bij het bedienen van bosbouw- en tuinmachines.

Easy to use talk button

Gebruiksvriendelijke spreekknop

We hebben de veelgevraagde spreekknop groter en daarom toegankelijker gemaakt. U hoeft nooit meer een oproep te missen. In een rustige omgeving drukt u gewoon op de knop om inkomende oproepen te beantwoorden en comfortabel te praten in de geïntegreerde microfoon. Voor luidere omgevingen raden we u aan de externe boommicrofoon te gebruiken. Deze is verkrijgbaar als accessoire.

Internal antenna

Interne antenne voor flexibiliteit en veiligheid

Er is niets frustrerender dan vast komen te zitten in takken of onderhout. Met de ingebouwde FM-antenne hoeft u zich geen zorgen te maken dat u vast komt te zitten of dat de ontvangst in gevaar komt. U hoeft zich alleen maar te richten op het uitvoeren van de klus.

Bluetooth for calls and music streaming
Toetsenblok voor het streamen van muziek
Stream eenvoudig muziek vanaf uw telefoon. Gebruik de bedieningsknoppen op uw X-COM R terwijl uw telefoon in uw zak blijft.
InterCom Radio connection
Intercom
Communiceer in een groep of tussen twee personen via intercom door een externe intercomradio aan te sluiten op uw gehoorbescherming via Bluetooth®.
USB connection charging
Opladen via USB
Dankzij de USB-oplaadfunctie kunt u uw X-COM R eenvoudig overal opladen* en hebt u nooit meer een lege batterij. *Waar is de USB-poort voor voeding?
Integrated battery
Geïntegreerde accu
Dankzij minder openingen heeft de geïntegreerde accu een lager risico op nat worden en waterschade.
External boom microphone
Externe boommicrofoon
De boommicrofoon is verkrijgbaar als extra accessoire, ideaal voor het blokkeren van harde geluiden. Dankzij het geïntegreerde filter onderscheidt de microfoon spraak van omgevingsgeluid.
Hygien kit for hearing protection
Hygiëneset
Blijf altijd comfortabel en beschermd, en zorg voor een goede hygiëne. De set bestaat uit absorberende kussens en oorkussens. Moet twee keer per jaar worden vervangen.