H-team

Geoptimaliseerde zaagketting, optimaal resultaat

Een belangrijke sleutel tot het succes van het merk is de constante focus op de output van de gebruiker. Iedereen die een Husqvarna-kettingzaag oppakt, kan rekenen op het best mogelijke resultaat. De zaagketting is vervaardigd uit grondstoffen en getest in een lokale zaagfabriek. Hij is verfijnd door onderzoek, ontwikkeling, testen en samenwerking met professionals uit de branche. De zaagketting is klaar om op uw kettingzaag te worden gemonteerd, zodat u maximale efficiëntie hebt tijdens het werk zonder onderbrekingen. De robuuste zaagketting is klaar wanneer u dat bent en levert de beste prestaties van een merk waarop u kunt vertrouwen.

H-team Ambassadors UK team

Professionele goedkeuring

Een internationaal team van boomverzorgers, samen met testmanagers en productontwikkelaars, reisde naar de bossen van Zweden om als eerste de X-CUT te testen tegen de natuurlijke elementen. De X-CUT moest een zware testdag doorstaan, terwijl hij werd vergeleken met standaard zaagkettingen die elk op verschillende kettingzaagmodellen werden gemonteerd. De feedback van het team was enthousiast en de zaagketting bleek scherp te blijven, niet te blijven plakken of vast te lopen en veel minder trillingen te veroorzaken, wat het comfort en de veiligheid van de gebruiker verhoogde. Dit was nog maar het begin van een langdurige relatie tussen de professionals en de X-CUT.

H-team

Geef uw Husqvarna wat extra's

De X-CUT-zaagketting is ontworpen door een van 's werelds meest gerespecteerde kettingzaagmerken, met de nadruk op de best mogelijke rendementen. De zaagketting heeft een trillingsarm pixelontwerp dat een smalle snede zaagt en minder vermogen van de zaag vereist dan standaard zaagsystemen. Het chroom en staal waarmee de X-CUT-zaagketting is vervaardigd, zijn verfijnd en voorgespannen om scherpte en dynamische duurzaamheid te bieden, waardoor onderhoud en opnieuw spannen minder nodig zijn. De zaagketting heeft ingebouwde, superieure smeerfuncties en een optimaal warmtebehandelontwerp dat helpt bij een soepelere en snellere snede onder optimale hoeken en minder inspanning van de gebruiker vereist.

Edge Campaign Photo Bars

De juiste zaagketting kiezen

Als u het meeste uit uw kettingzaag wilt halen, is het belangrijk om de juiste zaagketting te kiezen. U moet rekening houden met de steek, de dieptemeter en het aantal aandrijfschakels bij het selecteren van uw zaagketting. Zodra u deze weet, draait daarna alles om de keuze volgens uw voorkeuren. De zaagketting moet echter passen bij de zaag. Het plaatsen van een incompatibele zaagketting op een zaag levert geen optimale resultaten op. Als u ervoor zorgt dat uw zaagketting en zaag perfect bij elkaar passen, levert uw zaaguitrusting altijd een maximaal vermogen. Om een zaagketting te vinden die precies bij uw kettingzaag past, gebruikt u de Husqvarna-zaagkettinggids als referentie.

Kenmerken

De werkhoek van de zaag is een essentiële factor voor efficiëntie. De X-Cut is aangezet op een optimale hoek die langdurige prestaties levert met een minimum aan onderhoud.

Voor het harden heeft Husqvarna een unieke methode ontwikkeld voor een verhoogde duurzaamheid van het staal. Deze bestaat uit een optimale warmte- en koelingsbehandeling, waardoor een moleculaire structuur wordt verkregen die de zaagketting sterker maakt.

Voor het harden heeft Husqvarna een unieke methode ontwikkeld voor een verhoogde duurzaamheid van het staal. Deze bestaat uit een optimale warmte- en koelingsbehandeling, waardoor een moleculaire structuur wordt verkregen die de zaagketting sterker maakt.

Kleine, pijlvormige kanalen in de schakels helpen olie naar de zaagketting te transporteren tijdens bedrijf, waardoor een superieure smering wordt gegarandeerd.