H-team Ambassadors UK team
  1. Josephine Hedger
  2. Andy Campbell
  3. Tim Bendle
Verhalen & inspiratie

Het Husqvarna H-team - maak kennis met onze merkambassadeurs

We hebben zorgvuldig zeer bekwame en gerespecteerde ambassadeurs geselecteerd uit professionals die werkzaam zijn in bosbouw en plantsoenonderhoud en die daarin het beste zijn in hun land. Zij zijn ons H-team. En ze zijn onze meest veeleisende gebruikers.

Elk lid van het H-team heeft veel ervaring in het werken met onze producten. We werken nauw samen met onze ambassadeurs, luisteren naar hun ervaringen en gebruiken hun inzichten om de producten van Husqvarna verder te ontwikkelen.

Elk lid van het H-team heeft een uitgebreide professionele achtergrond in bossen, parken of tuinen. Velen van hen nemen ook deel aan de wereldkampioenschappen kettingzagen of boomklimmen. Samen delen ze onze passie voor de natuur en Husqvarna. Laat u inspireren door het H-team.

Josephine Hedger

Profile picture H-team - Josephine Hedger

Meervoudig wereldkampioene boomklimmen, Jo Hedger, runt samen met haar partner reeds een succesvol boomverzorgingsbedrijf, genaamd Arbor-Venture Tree Care, en ze hebben 10 mensen in dienst. Ze hebben ook een opleidingscentrum voor boomverzorging, waarin jaarlijks circa 300 studenten worden opgeleid. Omdat zij enthousiast is over boomverzorging en klimmen wordt ze binnen de branche buitengewoon gewaardeerd en zij voorziet het merk van meer bekendheid in dit gebied, terwijl ze via haar opleidingscentrum samenwerkt met Husqvarna.

Andy Campbell

Profile picture H-team - Andy Campbell

Andy Campbell heeft het grootste deel van zijn werkende leven doorgebracht in het bos. Hij is voorzitter van de Britse houthakkers, die jaarlijks een team samenstellen om het Verenigd Koninkrijk te vertegenwoordigen bij het wereldkampioenschap houthakken (WLC). Andy heeft vanaf het begin in 2009 deelgenomen aan alle vier Europese kampioenschappen houthakken en in 2013 bereikte hij de 3e plaats bij het boomvellen. Ook heeft hij als teamleider voor het Verenigd Koninkrijk vele wereldkampioenschappen houthakken bijgewoond. Andy sluit zich bij ons aan als bosbouwexpert, maar hij zal zich ook bezig houden met commerciële landschapsarchitectuur en terreinbeheer.

Tim Bendle

Profile shot H-team - Tim Bendle

Tim heeft 21 jaar ervaring als NPTC-controleur voor stad en gilden op het gebied van bosbouw en boomteelt en 21 jaar als Lantra-instructeur voor bosbouw en boomteelt. Hij geeft onafhankelijke cursussen en is ingehuurd door de Royal Agricultural University, Cirencester voor alle kettingzaagactiviteiten, bosmaaien, houtversnipperaars, boomstronken vermalen en hoogwerkers. Hij is ook 13 jaar lang controleur van technische normen geweest en Iater NPTC-hoofdcontroleur voor stad en gilden en Lantra voor bosbouw en boomteelt.

Bosbouw

Wanneer het zwaar wordt, gaan de gereedschappen van Husqvarna verder

Meer informatie over bosbouwgereedschappen