Geavanceerd gazononderhoud dat uw tuinvisie ondersteunt

Nu kunt u een op maat gemaakte virtuele kaart van uw tuin maken met aanpasbare en flexibele zoneregeling. Met deze verbeterde virtuele kaart kunt u het maaien van uw tuin aanpassen, de geleidingsdraden en begrenzingsdraad bekijken en de realtime locatie van uw maaier bekijken. Met Automower® Connect  kunt u ook gemakkelijk meldingen ontvangen en uw maaierinstellingen wijzigen – waar u ook bent.

AIM Technology is beschikbaar op Automower®-modellen 405X, 415X, 430X NERA, 450X NERA, 435X AWD en 535 AWD.


Zoneregeling: personaliseer uw gazon met totale controle en flexibiliteit

Ondersteun naadloos uw unieke tuinvoorkeuren met zoneregeling. Met AIM Technology kunt u eenvoudig zones creëren en virtueel bedienen binnen de Automower® Connect-app – zonder dat u uw bestaande installatie hoeft aan te passen.

Definieer en benoem verschillende werkgebieden en pas instellingen zoals tijdschema's en maaihoogtes aan om de prestaties van uw tuin te optimaliseren – allemaal vanaf uw mobiele apparaat.

Voor modellen die niet worden ondersteund door AIM Technology zijn andere Automower® Zone Control-oplossingen beschikbaar, waaronder Automower® FlexiFence, Automower® Area Switch  en Automower® Temporary Fence.

Automower AIM / Zone Control
Hoge precisie
AIM Technology maakt een virtuele kaart van uw gazon met behulp van ingebouwde GPS-sensoren, waardoor een hoge nauwkeurigheid mogelijk is bij het bekijken van de geleidingsdraden, begrenzingsdraad en de positie van de maaier op de virtuele kaart.
Automower AIM / Zone Control
Creëer te vermijden gebieden
Met AIM Technology kunt u uw gazon aanpassen aan de veranderende behoeften van uw tuin. Vermijd bijvoorbeeld bepaalde gebieden vanwege biodiversiteit, vermijd gebieden met pas gezaaid gras of pas de knipmethode simpelweg aan uw voorkeuren aan.
Automower AIM / Zone Control
Creëer en beheer werkgebieden
AIM Technology stelt u in staat om werkgebieden nauwkeurig te definiëren en te creëren, waardoor Automower® kan handelen volgens gebiedsinstellingen, zoals verschillende maaitijden en hoogtes.