Nieuw tijdperk, robotmaaier zonder grensdraad

De Automower® NERA-serie is ontworpen met het oog op esthetische perfectie en is uitgerust met intelligentie van de volgende generatie. De maaier kan ruw terrein, krappe hoeken en hellingen van uw grote en complexe gazon met precisie aan, waardoor u het perfecte gazon krijgt. 

NERA-robotmaaiers kunnen worden uitgerust met draadloze technologie met behulp van de Husqvarna EPOS™-plug-in-set (optionele accessoire). Elk aspect van het maaien is geoptimaliseerd, van de optionele installatie zonder begrenzingsdraad tot de slimme functies zoals het vermijden van objecten – waardoor u meer tijd dan ooit hebt om van uw tuin te genieten.

 
Automower 430X NERA with EPOS

Virtuele grenzen

Profiteer van eenvoudige installatie waarbij geen begrenzingsdraden nodig zijn. Het optionele Husqvarna EPOS™ plug-in-accessoire maakt een robuuste en nauwkeurige virtuele installatie mogelijk. Voer tijdens het seizoen via de Automower® Connect-app eenvoudig updates uit voor uw installatie, afhankelijk van de onderhoudsbehoeften van uw tuin. Dankzij nauwkeurig en flexibel gebiedsbeheer kunt u verschillende gebieden van uw gazon definiëren, verschillende instellingen en schema's toepassen of tijdelijk te vermijden zones creëren.

Hoe EPOS zonder begrenzingsdraden werkt

Husqvarna EPOS (Exact Positioning Operating System) is de nieuwste technologie die beschikbaar is voor particuliere Automower®-robotmaaiers. Dankzij de satelliettechnologie kunnen de maaiers binnen precieze draadvrije grenzen werken. Het enige wat u nodig hebt is uw mobiele telefoon en de Automower® Connect-app om de virtuele grenzen eenvoudig te definiëren. Er kunnen flexibele werkgebieden en tijdelijk te vermijden zones worden gecreëerd, zodat u zelf controle krijgt over de zones. De intelligente satelliettechnologie van Husqvarna levert in enkele seconden nauwkeurigheid op centimeterniveau en vereist zicht op de open lucht om optimale technische omstandigheden te garanderen.

Automower 430X/450X NERA Object avoidance Feature

Objecten vermijden

Het intelligent vermijden van objecten door middel van radartechnologie zorgt voor nauwkeurig maaien, waardoor het risico op ongeplande stops wordt verlaagd. Wanneer de maaier een object op het gazon detecteert, rijdt hij ervan weg om een botsing te vermijden.

Objecten vermijden is beschikbaar voor:
Automower® 430X NERA
Automower® 430X NERA met EPOS-plug-in-set
Automower® 450X NERA
Automower® 450X NERA met EPOS-plug-in-setVeelgestelde vragen: Husqvarna Automower® NERA-serie

U kunt uw maaier overal ter wereld volledig bedienen via de app, zolang de maaier is verbonden met wifi. Als er een gebied op uw gazon is dat geen wifi-bereik heeft, zal de maaier dat gebied blijven maaien, maar zal de verbinding met de app verloren gaan omdat de maaier niet verbonden is. Naast wifi-connectiviteit beschikt Automower® 320 NERA over Bluetooth-connectiviteit waardoor connectiviteit binnen een bereik van 30 meter van uw maaier mogelijk is. Automower® 430X NERA en Automower® 450X NERA beschikken over mobiele connectiviteit, waardoor u uw maaier overal ter wereld volledig kunt bedienen.

De Automower® Connect Kit kan worden aangeschaft als extra accessoire voor deze maaier.

Alle Automower® NERA-maaiers hebben een meedraaiende vooras die meer contact tussen de wielen en de grond mogelijk maakt. Dit zorgt voor een betere grip op hellingen en ongelijk terrein, wat resulteert in minder ongeplande stops. Bovendien kunnen Automower® NERA-maaiers over hellingen met een stijging tot 50% rijden.

Wanneer u een Automower® NERA-maaier met de EPOS-plug-in-kit koopt, zal de dealer een verplichte tuincontrole uitvoeren waar hij of zij de indeling van uw tuin kan beoordelen en of deze geschikt is voor deze technologie.

Deze maaiers kunnen worden gebruikt met of zonder het optionele EPOS plug-in-accessoire. Dit accessoire maakt draadloze installatie mogelijk, maar voor degenen die deze functionaliteit niet willen, zal de maaier zonder het accessoire werken, waarbij gebruik wordt gemaakt van de standaard begrenzingsdraad.

Gebruik onze intuïtieve Automower®-koopgids die u helpt gemakkelijk het model te vinden dat het meest geschikt is voor uw tuin.

Nee, zodra de EPOS-plug-in-set is aangeschaft en gekoppeld aan een Automower® NERA-maaier, is het systeem volledig zelfvoorzienend en brengt het geen extra bedrijfs- of abonnementskosten met zich mee.