Backpack Blower 580BT / 580 BTS Mark II

Uw partner voor groenvoorzieningsproductiviteit

Wanneer bedrijven Husqvarna uitproberen, merken ze dat er goede redenen zijn om Husqvarna aan te schaffen. Ze maken kennis met een groot assortiment gebruiksvriendelijke producten, ontworpen en gebouwd om de productiviteit van hun groenvoorzieningsteam te verbeteren tijdens gazon-, tuin- en boomverzorgingswerk. Ze ontdekken ook zakelijke inzichten via Fleet Services, die helpen om de winstgevendheid te verhogen. En ze krijgen de kans om samen te werken met Husqvarna en ons netwerk van lokale dealers, die de kennis en services hebben voor optimale prestaties. Ze vinden de oplossingen die ze nodig hebben om hun bedrijf beter te maken.

Brushcutter 545RXT

Beter gereedschap. Betere medewerkers.

Dankzij onze jarenlange ervaring met professionals op het gebied van groen-/landschapsverzorging kennen wij uw uitdagingen en weten we bij Husqvarna dat de efficiëntie van de operator essentieel is voor een goede productiviteit. Daarom zijn alle commerciële producten van Husqvarna bewust ontworpen voor de gebruiker.

Producten ontwikkeld voor landschapsverzorgers, door landschapsverzorgers

Zeg hallo tegen uw nieuwe collega's
Na meer dan 20 jaar ervaring met het pionieren van robotmaaiers, kondigen we met trots de toevoeging van ons professionele Automower®-assortiment aan. Of u nu de gazons van openbare parken, commerciële voorzieningen of een privé-eigendom beheert, deze robotmaaiers zijn een fantastische investering. U kunt erop vertrouwen dat ze overal gazonkwaliteit leveren die vergelijkbaar is met een tapijt, zodat u uw tijd, geld en moeite kunt besteden aan andere dingen.

 • Werkt onvermoeibaar de klok rond
 • Een degelijke investering die uw operationele kosten drastisch verlaagt
 • Produceert een tapijtachtig gazon dankzij de drie vlijmscherpe messen
 • Vrijwel geluidsloos – werkt overal zonder iemand te storen
 • Husqvarna Fleet Services™ voor totale controle overal

Meer informatie over professionele robotmaaiers

Zware klussen vereisen eenvoudige bediening
De bosmaaiers en trimmers van Husqvarna zijn gebouwd om de meest veeleisende klussen aan te kunnen. Ze zijn niet alleen betrouwbaar, krachtig en efficiënt, maar ook goed uitgebalanceerd, lichtgewicht en gemakkelijk te bedienen. Zo krijgt u veel sneller een perfect resultaat.

 • Het lage trillingsniveau zorgt voor een extra lange levensduur en minder risico op letsel
 • Hightech motoren verlagen het brandstofverbruik en de emissies
 • De stootbescherming achter beschermt de tank en startinrichting
 • De ergonomische draagstellen zijn ontworpen met de focus op de gebruiker en maken het werk minder inspannend en veel efficiënter

Meer informatie over onze bosmaaiers

Meer informatie over onze grastrimmers

Het lastige van heggen snoeien gemakkelijk gemaakt
Onze heggenscharen zijn krachtig, maar toch lichtgewicht en goed uitgebalanceerd. Boordevol slimme functies, zoals draaibare handgrepen, waardoor u snel en efficiënt kunt werken, zelfs in de meest veeleisende situaties.

 • Het geavanceerde antitrillingssysteem houdt u alert en productief
 • Stevige tandwielen voor langdurig gebruik
 • Scherpe messen met geoptimaliseerde snijhoeken, snelheid en grote tandopeningen voor het snijden van dikke takken
 • Lange schacht en messen voor verhoogde productiviteit

Meer informatie over onze heggenscharen

Ervaar kracht zonder het te voelen
Onze bladblazers zijn uitgerust met unieke ventilatoren die zorgen voor een hoge luchtsnelheid en krachtige luchtstroom. Elk detail, van de capaciteit van de brandstoftank tot de vorm van het mondstuk, is geoptimaliseerd voor prestaties die uw werkdag winstgevender en makkelijker maken.

 • Krachtige bladblazers die zelfs hopen natte bladeren wegblazen
 • Perfect uitgebalanceerd zodat u uw schouders niet belast
 • Ventilatoren zijn ontworpen voor een maximale luchtsnelheid, maar met minimale turbulentie en minimaal luchtverlies

Meer informatie over onze bladblazers

Meer doen in minder tijd
Wij willen uw werk soepel, veilig en effectief laten verlopen wanneer u gebruik maakt van onze kettingzagen en stoksnoeizagen. Daarom richten we ons evenzeer op de functies die het gebruik van de zagen vergemakkelijken als op het vermogen en de acceleratie. Dit garandeert dat u een gereedschap krijgt dat uw werk niet belemmert, maar waarmee u de klus moeiteloos kunt klaren.

 • Getest onder extreme omstandigheden
 • Uitstekende wendbaarheid
 • Meer vermogen, lager brandstofverbruik en lagere emissies

Meer informatie over onze stoksnoeizagen

Bespaar tijd door slimmer te maaien
Groot vermogen en extreme veelzijdigheid in een compact, duurzaam formaat. Dat is de geweldige formule achter de commerciële frontmaaiers van Husqvarna. Door de brede maaidekken en talloze handige accessoires helpen deze flexibele machines u bij het verhogen van uw dagelijkse omzet. Onze frontmaaiers hebben een kleine draaicirkel, waardoor ze tijd besparen aangezien ze niet achteruit hoeven te rijden tijdens het draaien.

 • Slaan geen stukje over dankzij het lage maaidek
 • Superieure tractie en stabiliteit op hellingen
 • Veelzijdig gebruik en het hele jaar door productief

Meer informatie over onze frontmaaiers

Altijd en overal hoge prestaties
Onze accuproducten zijn licht en stil genoeg om in elke omgeving te worden gebruikt. Aangezien ze bijna geen trillingen of dampen veroorzaken, zijn ze ook ideaal voor werkzaamheden tijdens lange werkdagen, zelfs binnen. Als u een ruggedragen accu gebruikt, kunt u de hele dag doorwerken, aangezien onze geïntegreerde accu's snel op te laden en eenvoudig te verwisselen zijn.

 • Hoge prestaties
 • Bespaart u op de lange termijn geld
 • Lichtgewicht en goed uitgebalanceerd
 • Geen dampen, minder lawaai
 • Geschikt voor alle weersomstandigheden

Meer informatie over onze accuproducten

Voeg prestaties toe met originele Husqvarna-accessoires
Waarom zou u slechte apparatuur in de weg laten staan? Originele Husqvarna-accessoires zorgen ervoor dat u kunt blijven werken en tijdig geweldige prestaties kunt leveren. Door te kiezen voor originele accessoires en smeermiddelen uit het uitgebreide productassortiment van Husqvarna, bent u verzekerd van dezelfde hoge kwaliteit tijdens de levensduur van het product.

Meer informatie over onze originele accessoires

Een eenvoudigere manier om uw apparatuur bij te houden
Plaats simpelweg onze sensoren op uw machines (zelfs van andere fabrikanten) en u weet altijd waar ze zijn, hoeveel ze zijn gebruikt, wanneer ze onderhoud of vervanging nodig hebben - en nog veel meer.

 • Volledige controle over de voorraad
 • Locatie van alle apparatuur
 • Bijgewerkte gebruiksstatistieken
 • Basis voor onderhoud/vervanging

Ontdek Husqvarna Fleet Services™

Beoordelingen - Ontdek waarom bedrijven overstappen op Husqvarna

Met een nalatenschap van meer dan 325 jaar van innoveren en perfectioneren, biedt het huidige Husqvarna-gereedschap de allernieuwste prestaties, betrouwbaarheid van wereldklasse en continu comfort bij langdurig gebruik. Zodat uw medewerkers slimmer kunnen werken, niet harder.

ISS Facility Services, VK
ISS Facility Services levert betrouwbare landschapsverzorgingsdiensten in het Lake District van Noord-Engeland.  Operations Manager Craig Hunter zegt: "Een van de belangrijkste redenen waarom wij al zo lang samenwerken met Husqvarna, is dat het onze medewerkers in staat stelt om elke dag te presteren. De apparatuur is comfortabel, de trillingsniveaus zijn laag en de uitval is minimaal."

De stad Weissenfels in Duitsland
Bij het overschakelen naar een machinepark op accu's heeft de Duitse stad Weissenfels het project aanbesteed en nauwgezet de verschillende opties geëvalueerd. Elk aangeboden product werd getest door de hoveniersbedrijven van de stad, en uiteindelijk was de keuze duidelijk. Ontdek waarom er werd gekozen voor de producten van Husqvarna.
Gesvres Entretien, Frankrijk
Hoveniersbedrijf Gesvres Entretien onderhoudt parken en sportvelden in Carquefou, Frankrijk, en ze werken al bijna twee jaar succesvol samen met Husqvarna. Zie wat hun teams te zeggen hebben over de invloed van de producten en services van Husqvarna op hun dagelijkse werkzaamheden en het gehele bedrijf.
Kerkhof van Trollhättan, Zweden
Doordat het kerkhof van Trollhättan ongeveer 18 hectare groot is, besloot de beheerder in 2013 over te stappen op accu-aangedreven gereedschap. Aanvankelijk verwachtte het personeel er niet veel van. Maar nadat het gereedschap uitgebreid was getest, zijn de accuproducten van Husqvarna nu de meest populaire machines in het machinepark van het kerkhof.

Professionele ondersteuning voor professionele gebruikers

Laten we samen uw bedrijf groter maken
Wij luisteren naar uw wensen, delen uw uitdagingen en ontwikkelen samen met u de oplossingen om uw bedrijf te laten groeien. Of u nu bezorgd bent over de samenstelling van uw machinepark, de onderhoudsstrategie, de inzet van het team, de financiering van apparatuur of andere kwesties van dien aard: uw Husqvarna-dealer helpt u bij het vinden van oplossingen voor uw uitdagingen. Voor hulp bij het vinden van het juiste product neemt u contact op met uw plaatselijke dealer. Hij kan een complete demonstratie verzorgen, zodat u en uw team de producten goed kunnen evalueren.

Financiering die bij u past
Wij willen dat u de machines krijgt die het beste passen bij uw specifieke wensen. De juiste apparatuur voor de klus is essentieel voor uw effectiviteit en winstgevendheid. Praat met uw Husqvarna-dealer over de financieringsmogelijkheden voor uw volgende machineaankoop.

Voeg prestaties toe met originele Husqvarna-accessoires
Waarom zou u slechte apparatuur in de weg laten staan? Originele Husqvarna-accessoires zorgen ervoor dat u kunt blijven werken en tijdig geweldige prestaties kunt leveren. Door te kiezen voor originele accessoires en smeermiddelen uit het uitgebreide productassortiment van Husqvarna, bent u verzekerd van dezelfde hoge kwaliteit tijdens de levensduur van het product.

Meer informatie over onze originele accessoires

Voeg prestaties toe met originele Husqvarna-reserveonderdelen
Elk onderdeel in een Husqvarna-machine ondergaat strenge testen om te zorgen voor een optimale samenwerking met andere onderdelen. Als gevolg daarvan zullen originele Husqvarna-onderdelen de levensduur van uw machine verlengen en bijdragen aan veilige en betrouwbare prestaties tijdens deze levensduur.

Meer informatie over onze originele reserveonderdelen

Beveilig uw productiviteit met optimale apparatuur
Het productassortiment van Husqvarna is één van de meest uitgebreide assortimenten op de markt. Doordat u kunt kiezen uit zoveel producten is er een grote kans dat u een machine vindt die aan al uw wensen voldoet. Laat ons helpen bij het kiezen van de juiste machines en apparaten om uw machinepark te optimaliseren en bij de training voor een optimaal gebruik van de machines.

Minimaliseer uw uitvaltijd met preventief onderhoud en reparatie
Alle service wordt uitgevoerd door geautoriseerde technici bij onze dealers, die gespecialiseerd zijn in de producten die u gebruikt. Veel werkplaatsen bieden een vaste prijs voor alle vormen van service, en elk product wordt geleverd met een gedetailleerd onderhoudsplan, onderverdeeld in tijdsintervallen. Het regelmatig op de aanbevolen tijden uitvoeren van onderhoud aan uw machine beperkt het risico van onverwachte uitval en zorgt ervoor dat de machine optimaal blijft presteren.

De Richtlijn 2002/44/EG van de Europese Unie bepaalt de minimumvoorschriften inzake bescherming van de werknemers tegen gezondheids- en veiligheidsrisico's die voortvloeien of kunnen voortvloeien uit een blootstelling aan mechanische trillingen.

Meer informatie over trillingen

Download Husqvarna-handleidingen en andere handige documenten.
Handleidingen en downloads zoeken