Bereid u voor op een prettigere werkdag

Net zo robuust als benzinemachines

Met onze nieuwe aanbod professionele accuaangedreven draagbare apparatuur kunt u nu groengebieden verzorgen zonder u zorgen te maken over dampen en lawaai. De machines zijn, naast licht van gewicht en ontworpen voor comfort en gebruiksgemak tijdens langdurig gebruik, stil genoeg om overal, op elk moment, te gebruiken. U hebt geen benzine meer nodig en ze voldoen zelfs aan de meest strenge milieuregelgeving.

Met extreem lage gebruikskosten en de lange bedrijfstijd van de accu, bieden ze een hoge productiviteit en de resultaten die u en uw klanten verwachten. Ze zijn zelfs even krachtig als vergelijkbare benzineaangedreven machines. Hieronder staan de vijf belangrijkste redenen waarom onze accuaangedreven machines een slimme investering zijn voor zowel uw bedrijf als onze omgeving, nu en op de lange termijn.

Chainsaw T535i XP and arborist trousers

Grote opbrengst. Investeren in onze accumachines is zowel op de korte als lange termijn economisch voordelig.

Het opladen van een accu kost maar een fractie van de prijs die u betaalt voor een tank benzine. Hierdoor zijn uw bedrijfskosten bijna nul en het betekent dat onze accumachines zichzelf sneller terugverdienen dan u zou denken. En daarna maakt u elke keer winst bij het opladen. Scroll omlaag op deze pagina om te zien waar uw break-even-punt ligt. bekijk alle accuapparatuur

BLi940X

Klaar voor zwaar, betrouwbaar gebruik

Ons aanbod professionele accu-aangedreven machines is nu sterker dan ooit. Deze machines bieden dezelfde hoge capaciteit en prestaties als vergelijkbare benzine-aangedreven producten. De krachtige elektromotor levert een indrukwekkend vermogen, met een volledig koppel vanaf nul tpm, terwijl u dankzij het robuuste ontwerp en de actieve koeling in alle weersomstandigheden ononderbroken kunt blijven werken. Bovendien worden de machines geleverd met extra slimme functies, waardoor het werk nog efficiënter en productiever wordt.

Automower landscape image

Vriendelijk voor de gebruiker en omgeving

Het gebruikersgerichte ontwerp van onze accuaangedreven gereedschappen maakt uw werk in elke situatie minder inspannend. Bovendien kunt u met deze machines uw CO2 -uitstoot aanzienlijk verlagen en het milieu minder belasten, terwijl ook vrijkomende dampen en lawaai op de werkplek worden verminderd. De afbeelding rechts, die is gebaseerd op een veldtest, toont duidelijk het grote verschil in hoe ver het geluid wordt verspreid door een accutrimmer in vergelijking met een tegenhanger met benzine. Bekijk ons assortiment professionele robotmaaiers voor de beste duurzame oplossingen.

Fleet Services Inventory iPad Automower

Volg uw apparatuur

Vergeet handmatige bediening. Met ons digitale beheerprogramma Husqvarna Fleet Services™ blijft u op de hoogte en kunt u uw accumachines (en uw apparatuur op benzine) beheren waar u ook bent. Met een telefoon, tablet of laptop kunt u een kaartweergave van uw machines openen, diverse uitgebreide statistische gegevens bekijken, de servicegeschiedenis van elke machine raadplegen en meldingen ontvangen als machines toe zijn aan onderhoud.

Battery pack - BLI200
Accu's
Verwisselbare lithium-ionaccu's met een capaciteit van 2,6, 5,2 of 9,4 Ah.
Bekijk accu's
Battery belt Flexi
Accuriem Flexi
Comfortabele riem met ruimte voor maximaal drie accu's en extra accessoires. Verkrijgbaar in drie verschillende versies.
Meer informatie
Battery Backpack Blower 550iBTX
Backpack-accu's
Comfortabele, zware backpack met voldoende accucapaciteit voor een hele dag werk. Kies tussen 15,6 of 31,1 Ah.
Ontdek de Husqvarna BLi950X
Footprint Gardens te Sydney in Australië
Voor Scott Dooley bij Footprint Gardens is het gebruik van accuaangedreven gereedschap een feit. En de voordelen zijn gemakkelijk uit te leggen. "Het gebruik van accuaangedreven apparatuur biedt zeker mogelijkheden als je eerder wilt beginnen, laat wilt werken of als je in de buurt van huizen werkt. Sommige klanten weten niet eens dat we hier zijn geweest. We kunnen blazen of grasmaaiers gebruiken terwijl de kinderen liggen te slapen."
Kerkhof van Trollhättan in Zweden
Doordat het kerkhof van Trollhättan ongeveer 18 hectare groot is, besloot de beheerder in 2013 over te stappen op accuaangedreven gereedschap. Aanvankelijk verwachtte het personeel er niet veel van. Maar nadat het gereedschap uitgebreid was getest, zijn de accuproducten van Husqvarna nu de meest populaire machines in het machinepark van het kerkhof.
De stad Weissenfels in Duitsland
Bij het overschakelen naar een machinepark op accu's heeft de Duitse stad Weissenfels het project aanbesteed en nauwgezet de verschillende opties geëvalueerd. Elk aangeboden product werd getest door de hoveniersbedrijven van de stad, en uiteindelijk was de keuze duidelijk. Ontdek waarom er werd gekozen voor de producten van Husqvarna.

Het verschil zit in de details

De accumachines worden bediend met een interactief toetsenblok. U start en stopt de machines met een druk op de knop.

Accuproducten

Accuapparatuur 

Een volledig lege BLi200-accu is in slechts 30 minuten voor 80 procent opgeladen. Gerelateerde artikelen