Financieringsmogelijkheden

Door een van onze Riders of Automower®-robotmaaiers te leasen, profiteert u van de prestaties van Husqvarna zonder de kosten vooraf. Met Husqvarna Lease worden uw betalingen verdeeld in beheersbare maandelijkse kosten. Neem contact op met uw lokale dealer om de beste oplossing voor u te vinden. Aan het einde van uw leasecontract is het mogelijk om uw product te kopen. Of waarom niet gewoon upgraden naar een nieuwer model en leaseovereenkomst?


Welke producten kan ik leasen?

Ons aanbod aan producten die geleased kunnen worden, groeit constant. Dit omvat voordelige, flexibele maandelijkse financieringsplannen, terwijl u altijd over de nieuwste hoogwaardige gereedschappen beschikt. Neem voor meer informatie contact op met uw lokale dealer.

PGE Family Smart Lawn Care

Lease Plus

Richt u op wat belangrijk is. Het leven is vandaag de dag vaak hectisch en u hebt weinig tijd voor gazononderhoud. Lease Plus is het ultieme gemak. Met deze all-inclusive optie profiteert u niet alleen van de prestaties van uw maaier, maar ook van een optionele financieringsoplossing en een compleet serviceaanbod. Lease Plus geeft u extra tijd zodat u zich kunt concentreren op wat voor u het belangrijkst is.


Zitmaaier 36 of 60 maanden – vanaf  XX/maand

Product
Jaarlijks onderhoud
Gratis reparaties*
Garantie

Automower® 36 of 60 maanden – vanaf XX/maand
Product en installatie
Jaarlijks onderhoud inclusief software-update
Winteropslag
Gratis reparaties*
Originele Husqvarna-messen voor het seizoen
Garantie

* Tenzij het product beschadigd is door misbruik, verwaarlozing, verkeerd gebruik of onjuiste toepassing.


Service Workshop

Service Plus

Betreed de wereld van gemak. Service Plus is ons all-inclusive servicepakket voor Husqvarna-gebruikers die meer willen als het om gemak en zorgeloos bezit gaat. Wij zorgen gedurende drie of vijf jaar voor onderhoud, reparaties en winteropslag (voor Automower®) tegen een vaste maandelijkse prijs. Service die net zo eenvoudig en efficiënt als uw maaier is.


Automower® 36 of 60 maanden – vanaf XX/maand
Jaarlijks onderhoud inclusief software-update
Winteropslag
Gratis reparaties*
Originele Husqvarna-messen voor het seizoen

Zitmaaier 36 of 60 maanden – vanaf  XX/maand
Product
Jaarlijks onderhoud
Gratis reparaties*
Garantie

* Tenzij het product is beschadigd door misbruik, verwaarlozing, verkeerd gebruik of verkeerde toepassing.

PGE Lifestyle, moment Rider

Warranty Plus

Verleng uw dekking. Met Warranty Plus bent u zeker van probleemloze prestaties van uw Husqvarna gedurende 1 tot 3 jaar. Deze extra service kan tot 12 maanden na de aankoop van uw product worden aangeschaft.

Jaarlijks onderhoud door een erkende Husqvarna-dealer is verplicht om de garantieverlenging geldig te maken.

Veelgestelde vragen over Husqvarna Care™

Husqvarna Care™ is geen fysiek product, maar een overkoepelende term voor het lease- en onderhoudsprogramma van onze groep. Het omvat Lease Plus, Service Plus, Warranty Plus en Lease. Hieronder vindt u een aantal veelgestelde vragen en antwoorden.

Veelgestelde vragen

Ja, u kunt zich wenden tot elke geautoriseerde Husqvarna-dealer voor zowel het jaarlijks onderhoud als reparaties.

Het product moet worden onderhouden volgens de aanbevelingen van Husqvarna en het onderhoudsschema. U bent voor alle contracten verantwoordelijk voor het laten uitvoeren van geautoriseerd onderhoud bij een Husqvarna-dealer. Het onderhoud moet worden gedocumenteerd. Bij Warranty Plus is het jaarlijkse onderhoud niet inbegrepen.

Nee, een voorwaarde voor alle onderhouds- en reparatiewerkzaamheden is dat deze worden uitgevoerd door een door Husqvarna erkende dealer of servicepartner.

U krijgt een herinnering van Husqvarna wanneer het tijd is voor uw jaarlijks onderhoud. U kunt het onderhoud boeken bij iedere geautoriseerde Husqvarna-dealer.

Warranty Plus kan samen met het product worden aangeschaft bij de dealer of tot één jaar na aankoop. Voor Service Plus of Lease Plus meldt u zich voor het contract aan bij de dealer op het moment van aankoop.