Huur tuingereedschap wanneer u het nodig hebt

Tools for You is een handige manier om snel toegang te krijgen tot professionele elektrische gereedschappen voor zware tuinwerkzaamheden. Tools for You biedt Husqvarna-producten die u kunt huren wanneer u ze nodig hebt, op elke dag van de week en op elk moment van de dag, in een lokale ophaalbox.

Tools for You maakt deel uit van onze toewijding aan innovatie en duurzaamheid.

Met de Tools for You-app kunnen tuinbezitters een breed scala aan handheld accugereedschappen huren.

Battery Box Tools for You

Vind het, gebruik het en breng het terug - zo eenvoudig is het

U gebruikt de app Tools for You om het gereedschap te vinden die u nodig hebt, u gaat naar een lokale Tools for You-box - en als u klaar bent met werken, retourneert u het gereedschap naar de box. Het gereedschap wordt onderhouden door een plaatselijk Husqvarna-onderhoudsteam, dus bij het retourneren hoeft u het niet opnieuw op te laden of zelfs schoon te maken.

Doordat u meer ruimte krijgt in uw tuinschuur, tijd bespaart op onderhoud enzovoorts, is Tools for You de gebruiksvriendelijke en moderne manier om uw zware tuinwerkzaamheden te doen.

Battery box Tools for you

Net zo eenvoudig als het ophalen van een pakket

Bij Husqvarna Tools for You draait het om de grote toolboxen waarin de producten zijn geplaatst. Elke toolbox bevat een aantal kluisjes waarin de producten worden opgeslagen en in conditie worden gehouden door servicemonteurs van Husqvarna.

De boxen zijn te vinden op plaatsen waar u het gereedschap gemakkelijk kunt ophalen. Locaties zijn onder andere tankstations, parkeerplaatsen, buiten winkelcentra en bij Husqvarna-dealers.

Battery Box Tools for You

De app is alles wat u nodig hebt

Begin met het downloaden van de Husqvarna Tools for You-app. In de app kunt u alle producten bekijken en er meer informatie over krijgen. U kunt ook zien waar de dichtstbijzijnde Tools for You-box zich bevindt.

Zodra u het product hebt gevonden dat voor uw taak geschikt is, kunt u controleren of dit beschikbaar is en waar u het kunt ophalen. Wanneer u zich bij de Tools for You-box bevindt, gebruikt u de app om de locker te openen en te vergrendelen wanneer u het product retourneert.

Veelgestelde vragen

U kunt eenvoudig de dichtstbijzijnde Tools for You-box vinden met behulp van de zoekfunctie of kaart in de Tools for You-app op uw telefoon.

De huurkosten kunnen per regio en markt verschillen. Controleer de Tools for You-app voor bijgewerkte en juiste prijzen in uw regio.

Het enige dat u moet controleren bij het retourneren van uw product is dat alle apparatuur (inclusief accu en oplader enz.) samen met het product weer in de box wordt geplaatst. Het reinigen en opladen wordt uitgevoerd door een Husqvarna-onderhoudsmonteur, zodat u daar niet aan hoeft te denken. 

Neem contact op met het nummer dat wordt weergegeven in de app Tools for You onder het gedeelte Support.