Prestaties waarop u kunt rekenen

De Husqvarna standmaaier uit de V500-serie combineert een zware constructie met industriële aandrijfsystemen voor een langdurige werking en een hogere productiviteit in elke commerciële toepassing. De extreme wendbaarheid, de comfortabele en ergonomische hantering, de uitstekende maakkwaliteit en de snelheid van de bediening maken het beheren van de moeilijkste gazons kinderlijk eenvoudig.

V554

Doe meer - in minder tijd

De V500 is ontworpen om u uitstekende prestaties te leveren die tijd besparen en uw efficiëntie verbeteren. Met het maaisysteem voor intensief gebruik kunt u zowel sneller als langer maaien - met een geweldige maaikwaliteit, zelfs op hellingen en bij hoog of ruw gras. En dankzij het compacte formaat kunnen meer eenheden op dezelfde trailer worden vervoerd, waardoor de gebruiker meer eenheden naar de locatie kan brengen.

V554

Gemaakt om lang mee te gaan

Een V500-standmaaier biedt een veilig rendement op uw investering - elk onderdeel en elk detail is grondig getest om te garanderen dat het product duurzaam en krachtig is. De machine is geproduceerd met de best beschikbare materialen voor een lange en productieve levensduur. Het gelaste stalen frame, de gietijzeren spindels en het zware maaidek zijn gemaakt om jaren van intensief commercieel gebruik te weerstaan. Daarnaast wordt de machine geleverd met een uitgebreide garantie.

V554

Ontworpen voor lang gebruik

Dankzij de ergonomische bedieningsinterface is de V500 zeer wendbaar en nauwkeurig, en is er gedurende de lange werkdag minder inspanning nodig. Een zorgvuldig afgewogen gewichtsverdeling zorgt voor een ideale wendbaarheid en tractie, terwijl de lichtgewicht deklift het aanpassen van de hoogte van 1 inch naar 5 inch snel en eenvoudig maakt. Het ergonomische lichaamskussen en de gedempte hydraulische bedieningselementen zorgen voor een comfortabele werkhouding, terwijl de gebruiker met het unieke opklapbare platform indien nodig achter de machine kan lopen.

Stand-On Mower V548/V554 S

Eenvoudig toegankelijke servicepunten

Voor een maximale productiviteit is de V500 ontworpen met het oog op eenvoudig onderhoud. Alle servicepunten zijn gemakkelijk bereikbaar met een minimum aan gereedschap. Het onderhoudsgemak is verder verbeterd met eenvoudig toegankelijke geïntegreerde tanks en pompen, omloophendels aan de buitenzijde, een neerklapbaar maaiplatform en aanpassingen van de tracking zonder gereedschap. Dit blijkt uit snel en eenvoudig onderhoud, waardoor u meer tijd hebt om te maaien, waardoor uw algehele productiviteit toeneemt.