Beschermende kleding voor elk prestatieniveau

Elke klus kent verschillende eisen en goede beschermingsmiddelen moeten betrouwbare bescherming bieden, ongeacht de omstandigheden. Ons assortiment beschermende kleding houdt rekening met alle soorten werkzaamheden. Met de nieuwste innovaties op het gebied van design en hoogwaardige materialen bieden zij u het beschermingsniveau en comfort dat nodig is om de klus te klaren.

Well ventilated

De nieuwe beschermende kleding van Husqvarna

Sinds begin jaren ‘50, toen de eerste houthakker zijn pet verving door een helm, is het altijd het doel van beschermingsmiddelen geweest om letsel te voorkomen. Ontdek hoe het nieuwe assortiment beschermende kleding van Husqvarna de volgende stap in veiligheid, comfort en productiviteit is.

Pocket on leg

Gekozen materialen voor uw omgeving

Voor de gebruiker is comfort grotendeels een gevoel. Het is onze taak om precies te achterhalen hoe dat gevoel ontstaat, hoe het kan worden verbeterd en wat voor soort comfort telkens gewenst is. De materialen die worden gebruikt in de beschermende kleding van Husqvarna, zijn door ons persoonlijk ontwikkeld of uitgekozen en vervolgens grondig getest in het laboratorium en het bos om ervoor te zorgen dat ze goed genoeg zijn.

Hook and Loop Adjustment

Ontdek uw maat

Afhankelijk van het model dat u koopt, zullen de kleren anders vallen. De Classic- en Functional-lijnen hebben een standaard pasvorm, Technical heeft een aansluitende pasvorm en Technical Extreme heeft een slanke pasvorm. Raadpleeg in onderstaande tabel uw lichaamsmaten om de juiste maat te kiezen. Wij raden u aan het kledingstuk altijd uit te proberen voor een zo goed mogelijke pasvorm.

Chainsaw 560 XP and Technical extreme

Onbeschadigde kleren zijn veilige kleren.

Naast het wassen en reinigen van uw beschermende kleding dient u ook te controleren op zwaar versleten gebieden, beschadigingen en scheuren in de stof. De beschermende kwaliteiten kunnen aanzienlijk afnemen indien reparaties niet juist worden uitgevoerd. Raadpleeg onze reparatiehandleiding en neem bij twijfel altijd contact op met uw dealer.

Technical Extreme Forest jacket - Next Web Crop
Technical Extreme
Extreme stijl, pasvorm en prestaties. Deze kleding is geschikt voor alle werkzaamheden in alle omstandigheden, met ongekend veel comfort, bewegingsvrijheid, duurzaamheid en een perfecte warmteregulatie. Goede ventilatie, perfecte pasvorm en voorzien van laarshaken om uw broek goed op zijn plek te houden. Makkelijk toegankelijke zakken waar uw mobiele telefoon perfect in past. Inclusief beugels.
Technical Forest Jacket - Next Web Crop
Technisch
Geoptimaliseerd voor de taak, goed passend en doordacht ontworpen voor fulltime werk in de bosbouw. Grote bewegingsvrijheid, duurzaamheid en slimme ventilatie maken lange werkdagen gemakkelijker. Deze kleding biedt een perfecte pasvorm, voorgebogen knieën, stretch voor comfort en uitstekende ventilatie. Verstevigd waar nodig en voorzien van makkelijk toegankelijke zakken.
Functional Forest jacket - Next Web Crop
Functioneel
Handig en duurzaam voor parttime gebruik in het bos. De standaard pasvorm, de ventilatiekenmerken en het gebruiksgemak zorgen ervoor dat de gebruiker zich vrij kan bewegen en zich op het werk kan concentreren. De kleding is verstevigd omwille van duurzaamheid en gebruik bij zwaar werk. Daarbij is de pasvorm perfect en de ventilatie goed, zodat u zich altijd comfortabel voelt.
Classic Forest jacket - Next Web Crop
Classic
Betrouwbaar, betaalbaar en bijzonder geschikt voor incidenteel kettingzaaggebruik. Een goede bescherming geeft de gebruiker vertrouwen tijdens het werk. Met een volledig bedekt zaagbeschermingskussen en versteviging voor duurzaamheid. Ademend voor meer comfort en voorzien van zakken met ritssluitingen, zodat u makkelijk bij uw spullen kunt.

Veilig en comfortabel

 Voorgebogen voor een perfecte pasvorm in alle werkposities.

* Alleen Technical Extreme

De kleding heeft met klittenband verstelbare boorden en elastische koorden in de taille en aan de onderkant van de jas, waarmee u de perfecte pasvorm kunt creëren.

Bevestig de laarshaak, die aan de binnenkant van het boord zit, aan uw veters om de broek goed op zijn plek te houden.

Openingen op de rug zorgen voor goede ventilatie. Met de ritsen onder de oksels en aan de achterkant van de benen kunt u de luchtstroom naar wens regelen.