Radne karakteristike u koje možete da se pouzdate

Husqvarna kosačice na kojima se stoji serije V500 kombinuju konstrukciju namenjenu teškim uslovima rada i pogonski sistem industrijske snage za dugotrajan rad i veću produktivnost u svim komercijalnim primenama. Ekstremna upravljivost, udobno i ergonomsko rukovanje, sjajan kvalitet reza i brzina rada čine da negovanje najkomplikovanijih travnjaka izgleda kao dečja igra.

V554

Uradite više za manje vremena

V500 je osmišljen za izvanredne performanse, koje vam istovremeno povećavaju i efikasnost. Sistem za košenje za teške uslove rada omogućiće da kosite i brže i duže – uz neverovatan kvalitet reza, čak i na nagibima i u visokoj ili gruboj travi. Zahvaljujući kompaktnosti, može da se preveze više jedinica na istoj prikolici, što omogućava korisniku da ih doveze više na mesto rada.

V554

Napravljena da traje

Kosačice na kojima se stoji serije V500 su garantovan povrat ulaganja – svaki delić i detalj je iscrpno testiran da bi se obezbedile trajnost i radne karakteristike. Napravljene su od najizdržljivijih dostupnih materijala, za dug i produktivan radni vek. Šasija od zavarenih čeličnih cevi, osovine od livenog gvožđa i rezna platforma za teške radne uslove – sve je pravljeno da izdrži duge godine komercijalne upotrebe. Za dodatan spokoj, sve to je podržano dugom komercijalnom garancijom.

V554

Osmišljena za duge sate na poslu

Zahvaljujući ergonomskom interfejsu za rukovaoca, V500 je veoma upravljiv i precizan te zahteva manje uloženog napora tokom radnog dana. Pažljivo odmeren raspored težine omogućava idealnu upravljivost i vuču, dok lagana platforma omogućava brzu i laku promenu visine između 1" i 5". Ergonomsko jastuče za telo i hidrauličko vešanje komandi obezbeđuju udoban radni položaj, a jedinstvena preklopna platforma za stajanje omogućava korisniku da po potrebi hoda iza jedinice.

Stand-On Mower V548/V554 S

Lak pristup servisnim tačkama

Da bi se ostvarila maksimalna produktivnost, V500 je osmišljen tako da se lako servisira. Svim servisnim tačkama se lako pristupa uz minimum alatki. Lakoća servisiranja je poboljšana i zahvaljujući lakom pristupu integrisanim rezervoarima i pumpama, spoljnim zaobilaznim polugama, preklopivom reznom jastučetu i podešavanju širine traga bez alata. To znači brz i lak servis, čime se oslobađa vreme potrebno za košenje i podiže ukupna produktivnost.