Z 242F (ClearCut)

Kosačice sa okretanjem u mestu kompanije Husqvarna

Zahvaljujući širokoj reznoj platformi, velikoj brzini košenja i mogućnosti okretanja oko svoje ose, kosačica sa okretanjem u mestu kompanije Husqvarna daje profesionalne rezultati i ako imate znatne potrebe za košenjem – efikasno, brzo i lako.

EZ 24T

Okrenite se u mestu, ne preskočite ni travku

Sistem upravljanja sa okretom u mestu znači baš to – okretanje u mestu. Zasebni hidraulični pogon svakog točka kosačica sa okretanjem u mestu omogućava precizno manevrisanje i dozvoljava joj da rotira oko tačke, bez pravljenja kružnice i bez zaostalih nepokošenih površina.

Zahvaljujući platformi izolovanoj od vibracija, kosačice sa okretanjem u mestu kompanije Husqvarna su i udobne za vožnju. Gumeni izolatori odvajaju vam ruke, telo i stopala od šasije, što znači manji zamor tokom rada i ergonomski rad u svako doba. Robusni sistem podizanja platforme kojim se upravlja pedalama omogućava da baratate mašinom

PZ6029FX

Svestrane, jake i vama na usluzi

Težak rad znači veće naprezanje mašine. Naše kosačice sa okretanjem u mestu su dizajnirane uz komercijalne modele, tako da su pravljene da budu izuzetno izdržljive, sa šasijom od velikih čeličnih cevi i moćnim motorima. Otvorena konstrukcija dozvoljava praktično servisiranje i manje nakupljanje otpadaka. Sve u svemu, kosačica će vam trajati godinama.

Kosačice sa okretanjem u mestu kompanije Husqvarna imaju nizak centar mase, što im obezbeđuje prianjanje i stabilnost i na neravnim, grubim površinama. Veliki i široki zadnji točkovi manje opterećuju površinu travnjaka, odnosno manje spljeskavaju travu i omogućuju da pristupite i najnezgodnijim delovima. Efikasan sistem za hlađenje omogućava da kosačica dugo radi na optimalnoj temperaturi, čak i po najtoplijim danima.