Fokusirani na produktivnost i kvalitet reza

Pravljena za povećanje produktivnosti najvećih poslova, Z500 predstavlja najnovije dostignuće dizajna fokusirano na radne karakteristike, trajnost i kvalitet reza. Uz izuzetnu udobnost, veliku brzinu kretanja i vrhunsko prianjanje, i veliki poslovi će se obaviti za malo vremena. Pametno dizajnirana i puna servisnih funkcija koje štede vreme i trud, omogućiće vam znatno povećanje produktivnosti. Industrijska snaga se provlači kroz ceo dizajn, obezbeđujući dug i pouzdan radni vek u svim komercijalnim poslovima košenja.

Z 560X

Napravljen za godine komercijalne upotrebe

Serija Z500 je sigurno vraćanje ulaganja – svaki deo i detalj na mašini je detaljno testiran da bi izdržao sve što može da se desi tokom dugih sati rada. Napravljene su od najizdržljivijih dostupnih materijala, da obezbede dug i produktivan radni vek. Šasija od zavarenih čeličnih cevi, osovine od livenog gvožđa i rezna platforma za teške radne uslove – je pravljeno da izdrži godine komercijalne upotrebe. Takođe, sve to je podržano dugom komercijalnom garancijom.

Z 560X

Laka upotreba i održavanje

Mnoge kosačica sa okretom u mestu su nezgodne kad ih treba servisirati. To nije slučaj sa Z500. Pažljivo smo je osmislili da bude bez presedana kad je reč o lakoći održavanja. Otvorena konstrukcija obezbeđuje pristup menjaču, reznoj platformi i svim ostalim delovima koji se mogu servisirati. Pametne funkcije kao što su bezalatno pričvršćivanje, zaptivene kutije sa osiguračima i akumulatori transportnog tipa olakšavaju održavanje i servisiranje. Sve zajedno, ovo znači da provodite manje vremena na održavanju kosačice, a više na održavanju travnjaka.

Z 500X

Za klasu iznad svih

Kombinacija dubine platforme, vrhunskih noževa i optimizovanih štitnika platforme daje izuzetno ujednačen rez i odlično razbacivanje pokošenih komadića. Moći ćete da kosite i brže i duže – uz neverovatne rezultate. Z500 izlazi na kraj sa teškim terenom, nagibima, visokom travom i praktično svim uslovima travnjaka koje možete da sretnete.

Z560X (60'' Fab dec)

Osmišljena za duge sate na poslu

Udobnost rukovaoca je ključ za produktivni radni dan. Zato smo osmislili seriju Z500 sa brojnim funkcijama koje suzbijaju zamor i neudobnost. Bićete udobno smešteni iza ručica zahvaljujući potpornim jastučićima i premijum ogibljenom sedištu koje umanjuje vibracije, a efikasno i ergonomsko rukovanje će dodatno unaprediti doživljaj.