Brushcutter 325R

Garantovani rezultati uz Husqvarna motornu kosu

Sve motorne kose kompanije Husqvarna su dizajnirane za efikasno obavljanje posla i lagane su za rukovanje i nošenje. Jednostavno je i podesiti ih u skladu sa vašim potrebama – nudimo brojne praktične funkcije i dodatke koje možete da birate.

Brushcutter 545 RX. 545 RXT, ERGO

Manji uticaj na okolinu

Zajedno imamo snagu da umanjimo štetan uticaj na životnu sredinu. Husqvarna motorna kosa je opremljena jedinstvenim X-TORQ® motorom. Pomoći će vam da smanjite emisije izduvnih gasova do 75%, a povećavate efikasnost potrošnje goriva do 20%.

Sve motorne kose kompanije Husqvarna su opremljene prekidačem za zaustavljanje sa automatskim vraćanjem. To znači da, kada se mašina isključi, prekidač za zaustavljanje se automatski vraća u startni položaj, radi lakšeg startovanja. Na taj način, uređaj je uvek spreman za pokretanje.

Brushcutter 545 RX, 545 RXT Harness

Ergonomija u službi udobnosti

Uz orezivače kompanije Husqvarna, rad će vam biti uravnotežen i udoban. Na primer, drška je ergonomski oblikovana radi efikasnijeg baratanja. Orezivač ima i veoma dugu osovinu, da biste dosegli svuda gde je potrebno.

Brushcutter 336 RK saw blade

Jedna mašina za sve

U zavisnosti od izabranog modela, Husqvarna motorna kosa može da vam bude svestrani partner. Efikasna trimi glava daje dobre rezultate i uvek je lako podesiti promenom tipa noža spram zadatka – od finog skraćivanja do teškog posla na zahtevnom terenu. Zahvaljujući magnetnom držaču blokirajuće osovinice možete da zamenite sečivo na brz, lak i bezbedan način.