Husqvarna motorna testera za svaki izazov

Za profesionalne radove u šumarstvu neophodna je pouzdana i izdržljiva oprema. Sa druge strane, radovi u vašem domu možda ne zahtevaju testeru velike snage, ali se oslanjaju na lako upravljanje. Vlasnici gazdinstava i poljoprivrednici najviše koristi imaju od višenamenskih modela.

Asortiman Husqvarna motornih testera nudi idealnu kombinaciju upravljivosti, izdržljivosti i kapaciteta sečenja – napravljenih za sve zadatke, kako bi poslovi i izazovi u prirodi postali mnogo lakši.
Campaign image - Jo sitting in tree - sunrise

Husqvarna je sinonim za dobro obavljen posao

Znamo da je svaki zadatak i izazov. U krošnjama, usred šume ili u dvorištu. Zato smo odlučili da delimo znanje, savetima i trikovima, inspirativnim člancima, onom šta smo saznali, na lakši i teži način. Šta da koristite i kada da koristite. Kako da koristite. Sve za šumu i baštu, na jednom mestu.

EDC with Cutting Equipment

Činimo vašu Husqvarna testeru još boljom

Dizajnirano od strane kompanije Husqvarna, za vašu Husqvarna testeru - Husqvarna X-CUT™ lanci i X-Force™ vodilice predstavljaju dva načina da motorne testere dobiju još veću efikasnost sečenja. Takođe nudimo i veliki broj namenski pravljenih ulja, maziva i opreme – sve to osmišljeno je za lakši rad.

Nađite pravu testeru za vaš dom

Od malih i brzih rezova do sečenja drva za ogrev, obaranja stabala i orezivanja. Znamo šta je potrebno da bi se obavili svi ovi zadaci, bez obzira na veličinu imanja ili posla. Imamo pouzdane i višenamenske motorne testere, pogodne za svakodnevnu i povremenu upotrebu.

Husqvarna motorne testere – čitav svet pogodnosti

Husqvarna motorne testere su dizajnirane po meri korisnika. To znači jak fokus na upravljivost i ergonomiju. Male žiroskopske sile i odličan odnos težine znače i manje naprezanja i lakše rukovanje.

Akumulatorsko napajanje je konačno sustiglo motore. Impresivna snaga novih Husqvarna akumulatorskih lančanih testera – T540i XP® i 540i XP® – je rame uz rame sa svim što nude profesionalni benzinski motori od 40 cm3 u ekvivalentnim proizvodima. Iako nisu za profesionalnu upotrebu, 340i i 120i i dalje imaju upečatljivu snagu.

Pogledajte celu paletu akumulatora

Sve Husqvarna motorne testere su dizajnirane i razvijene u skladu sa tri glavna fokusa: kapacitet sečenja, upravljivost, trajnost. Rezultat su proizvodi impresivne brzine lanca i odnosa snage i težine, lagani i jednostavni za rukovanje. Svi su izrađeni od izdržljivih i dugotrajnih materijala. Husqvarna uređaji su proizvedeni da traju i dizajnirani da budu vaš partner na svakom zadatku.

Husqvarna X-Torq® motori su veoma efikasni i ne prave kompromise kad je reč o snazi i obrtnom momentu. U svakom radnom ciklusu, cilindar se ispira čistim vazduhom pre nego što u njega uđe smeša vazduha i goriva, da bi se sprečilo mešanje nesagorelog goriva sa izduvnim gasovima. Time se smanjuju štetne emisije izduvnih gasova i štedi gorivo, u poređenju sa ranijim modelima, koji nisu koristili X-Torq®.

Koju opremu imamo? Gde je? Koliko je zaista koristimo? Kad treba da je servisiramo ili zamenimo? Povežite opremu na Husqvarna Fleet Services™ da biste sve pratili – za produktivniji i uprošćeniji radni dan.

Husqvarna Fleet Services

Husqvarna lančane testere imaju standardnu garanciju od godinu dana za profesionalnu upotrebu i dvogodišnju garanciju za potrošače. Uz Husqvarna Care™ nudimo mogućnost da produžite standardnu garanciju za godinu dana za samo 1 €. Ponuda važi u sklopu lokalne garantne ponude/uslova.

Air Injection™ je opcija koja efikasno prečišćava vazduh pre nego što dospe do motora. Zahvaljujući dejstvu centrifugalne sile, uklanjaju se nečistoće i druge čestice, tako da se filter ne zapušava, a motoru se omogućava da radi mnogo duže bez potrebe da se filter čisti. Motor se tako štiti od nepotrebnog habanja i znano mu se produžava vek trajanja.

AutoTune™ je tehnologija koja neprekidno i precizno podešava odnos mešavine vazduha i goriva. Nema gubljenja vremena na ručno podešavanje karburatora, uređaj se automatski prilagođava radnim uslovima. U toku rada se automatski vrši prilagođavanje rada uređaja gorivima različitog kvaliteta, nadmorskoj visini, vlažnosti vazduha i temperaturi okoline. Motor će raditi savršeno – i više nikada nećete morati ručno da podešavate karburator.